Yani boyle bir şey mümkün mü?
Mümkünse nasıl yapılabilir?
Mümkünse nasıl yapılabilir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 ayda 10 kilo verebilmek tabi ki mümkündür.
Bunun için düzenli olarak spor yapmaya, bol bol su içmeye, dengeli beslenmeye ve uykusuz kalmamaya özen göstermelisin. Eğer spora yeni başlayacaksan ağır sporlardan başlamak yerine hafif sporlardan başla. Böylelikle vücudun yavaş yavaş alışır ve spor yaparken hızlıca yorulup sıkılmazsın. Yürüyüş de yapabilirsin.Beslenmende de tuz, şeker ve un üçlüsünden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışmanda fayda var.
Kilo problemi günümüz şartlarında en önemli bir mesele oldu. Çok şükür ki 11 yıl önce bu sorunun çözümü buldum.
Öncelikle sorunuzun yanlış olduğu belirmeliyim. Çünkü belli zamanda belli bir kilo hedefi çok doğru bir davranış değil. Eğer fazla kilonuz varsa bunun sebebi %80 beslenmenizdeki düzensizliktedir. O yüzden beslenmenizi değiştirmeniz gerekiyor. Yeni edinmiş olduğunuz beslenme şeklini ömür boyu devam ettirmeniz gerekiyor.
Çünkü belli bir kilo vermek için diyete veya zayıflamaya girdiyseniz verdiğiniz kilolarını geri almanız kaçınılmaz olacaktır. Çünkü kilo verdiğiniz süre içinde yaptığınız diyet programını ömür boyu devam ettiremeyeceksiniz.
Nasıl Kilo veririm sorusuna cevap verecek olursam
Sağlıklı beslenerek.
Taze ceviz al onu kırıp mümkünse kırıntı değil iki parça halinde bir bardak ılık su içine koy gece boyunca öyle kalsın sabah aç karnına iç hergün tekrarla kilo vermede büyük etkisi var denenmiş bir tavsiyedir her şey yiye bilirsin lakin dozunda olsun çünkü nefsini birdenbire köreltirsen daha o yemeyi bıraktıklarını hiç görmemiş gibi yiyor insan onun için her şey ye ama dozunda olmalı 😊
Cevizin içini mi?
Peki teşekkürler
O kadar sürede kilo vermen ne sağlıklı olur nede verimli, 10 kilonun azımsanmayacak kadarı su olur o kadar kısa sürede. Önemli olan yağ kaybı. 1 kg yağ kaybı da 7400 kalori açığına denk geliyor bunu ona katla. Bu da zaman alır.
Cevap
15Cevap
Sağlıklı olmaz kas ve su kaybı ile münkğn ama hızlıca geri alınır o yüzden 2 ayda 4-5 kilo mümkün bunun için ise kalori açığı oluşması gerekiyor şeker ve unlu mamüllerden uzak kalmak gerek
Tamamen de uzak duramıyor insan😐
İlla tamamen mi bırakmak gerekiyor
Peki başka neler yapıyordun.
Aslında hafta içi hareketli bir işim var. Sadece haftasını evdeyim. Evde durunca da acıkıyorum. 😀
Su içmeye başladım evet. Daha çok içeyim o zaman😀😀
10 kilo verebilir misin bilmiyorum ama..
Akşam yatmadan önce ve sabah kalkınca..
Ilık limonlu su içmeyi alışkanlık edinmeni tavsiye ederim
Hem ağız kokusunu dengeliyor
Hem de kilo vermene yardımcı olur...
aksam 7 dn sonra yemek yeme ve yatarken su ic ve her yemekten once 1 saat su ic zayiflarsin
Sıkı sporla ve düzenli sağlıklı yemekler ile az ve öz 👍
59 günde 22 kilo vermiştim ama askerdeydim. Sebebini sorsan inan bilmiyorum
2 ay boyunca hiçbir şey yemezsen mümkün.
Mezarda değil dünyada işime yarasin istiyorum kfkfnsbs
3 ayda 40 kilo verdim 😊😊
Nasıl nasıl?
Travma zamanlarımdı karantina ev hapsi yeni başlamışti. Kendimin çok kilolu oldugunu düşünüyordum. Reddediliyordum falan. Günde 4.5 ogün yemek yiyen insandım. Tek öğün ve ekmeksiz yemeye başladım şeker namına hiç bir şey kullanmadım. Aynı zamanda her gün evde düzenli spor yaptım sadece iki adet dambılım vardı. Ve başardım olmaz deme sağlıksız olur diyenlere takılma yaparsın hiç bir şeyde olmuyor. Sadece ilk hafta başım ağrıdı o kadar.
Ben çabuk acıkıyorum ama. Spora başlıcam inşallh yarın sabahtan.
Tek sıkıntım işte şu an beslenmek
Tek öğün mü?
Emin misin bence böyle çok sağlıksız
ekmegi kes duzenli spor yp
fazlan yokki
Var
Evet
1.60 boy. 61 kilo
Düğün mü var, bu ne acele..
Kendimi iyi. hisswtmek için sadece
Açlıktan ölmezsem olur 🙂
Az yiyerek