Esra ezmeci den gtt alan var mı arkadaşlar?
memnun musunuz?
memnun musunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben almıştım
?
Memnun kaldınmı? Birde Esra ezmeci var çok pahalı ondanmı almıştın acaba
İşe yaradı mı kaç kere gittin birde
esra hanima gittim ben ama memnun kalmadim
Kaç kere gittiniz neden memnun kalmadınız? bende gitmeyi düşünüyordum gitmeyeyimmi
4 kere gittim hem pahalı hemde bekleme süresi uzun neden esra hanıma gitmek istiyorsunuz ki
Çünkü uzun zamandır istediğim gibi bir ilişkim olamıyor onuda nette gördüm ‘gtt iyi geliyor vs açıklamaları vardı.’sizinde böyle bir nedendenmi gittiniz acaba
şimdi randevu almak isteseniz 2 sene sonraya veriyor ayrıca seans başı ücreti 2.5 milyar bende ilişki sorunlarım yüzünden gıtmıstım
Ben çok önceden aynen almıştım randevu yaklaşıyor biay kaldı. gtt mi oldunuz sizde. nasıl oluyor hiçmi fark olmadı? benim ilişkim bile olamıyor bayadır:( başka dr gittinizmi
hıc fark olmadı sıze seans bası ne kadar ucret talep ettı acaba? daha sonra baska doktora gıttım ve oldukca memnun kaldım esra hanımın sadece ısmı var
Hangi doktora gittiniz ve bir düzelme oldumu? banada çok abartı ve boş gibi geliyor ama başka gtt yapan yokmuş onun demesiyle?
pardon gtt ne demek bılmıyorum? ben daha sonra kaldıgım yere yakın bayan bır psıkologa gıttım kendısı unlu falan degıldı ama cok yardımcı oldu sagolsun
Geçmiş temizleme terapisi diye bişey. siz normal terapiyemi gittiniz
evet normal terapıye gıtmıstım ama gtt olsaydıda fayda etmeyeceıne emınım
paranıza yazık ılle unlu bırıne gıtmenıze ınanın gerek yok
Aynı şeyi düşünüyorum ama başka bir çıkar yolum yok. ilişkim olsun istiyorum düzgün. siz ne zaman gittiniz yenimi
tamam ama baska bır terepıstede gıderek sorunlarınızdan kurtulmak mumkun nısan ayında gıtmıstım ben
2021? valla bulsam başka ona giderim. sizle normal terapimi yaptı anlattınız dinledi falan birkaç yorum? Hayatımda 1 kere psikoloğa gitmiştim çok öncedenn ve hiçbi işe yaramıyo bu şekilde gibi
evet 2021 Nisan . mutlaka başka psikolog bulabilirsiniz. evet dinledi yorum falan da yaptı ama hepsi boş. hiç faydasını görmedim ben.
sizin sorununuz ilişkimi? geçmişe bağlı mı kaldınız yani?
Yok bağlı değilim. narsist biriyle kötü bi ilişkim oldu yıllar önce. ondan sonra hiç adam gibi ilişkim olamıyor. yani uzun süren, iki tarafında sevdiği normal bir ilişkim olmadı yıllardır. sorunum bu bence bu bir sorun. çünkü çirkin değilim diğer şeylermde normal her şey yani. o yüzden gitmek istiyorum.
uzuldum. benım esra hanımla tecrubelerım boyle.
Sizin neydi sorununuz. gtt yapmadığına göre başka bişeymiydi ki
nısanlım tarafından aldatıldım
Geçmiş olsun üzüldüm bende zor olmalı:( sizinki Farklı ondan yapmamış çok teşekkür ederim ama. bu gtt yi bi o yapıyormuş zaten bende başka arıyorum ama yok.
gtt olmadan da iyileşmek mümkün en azından benim deneyimlerimde böyle oldu yani
bence önce düz bir psikologa gidip eger olmazsa esra hanıma gıdın
Benim nişanı geçtim ilişki diyebileceğim ciddilikte birşeylerim bile olamıyor yıllardır:( normal psikologlarda çok pahalı o yüzden işe yarar bir yöntem arıyorum :( çünkü bir nedeni olmalı bu durumumun. çok teşekkür ederim. zaten nasıl düzelcek bilmiyorum İnan psikolog falan hep yalan işler olarak görürüm.
normal psikologlar esra hanımdan daha mı pahalı? bılmıyorum ama dedıgım gıbı 2.5 mılyar verdım ben. Daha sonra gıttıgım hanfendıye seans bası 500 tl verdım ve 4 seans surdu
yok ondan pahalı değillerdir. bilemiyorumki çaresiz bir yöntem arıyorum. aslında saçma programlara konuk falan oluyor Esra hanımda çok güvenilir gelmiyor bana kitlesi cahil insan kesimi gibi çok. şu gtt alan biri olsada burada aydınlansak birinden
umarım gıden bırı aydınlatır
sizde iyi olursunuz umarım. evlenmediğinize dua edin bence. haketmemiş
tesekkur ederım zor konular maalesef
Hic kullanmadim