Gittim fayda gördüm ya da gittim hicbir ise yaramadi diyenler var mi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
anksiyetem vardı psikoloğa gittim hiç ilaç tedavisi görmeden atlattım
Bdt ile mi? Ne kadar sürdü
Yaklaşık 5 ay boyunca haftada 1 saat psikoloğa gittim konuşarak üstesinden geldim hamd olsun bu süreç zor ama kafandaki düşünceleri sen kendi kontrolüne aldığın zaman her şey bitiyo ve hangi tür anksiyeten var?
Ne kadar geçti peki üzerinden? Bende sosyal anksiyete var gibi
1,1.5 yıl geçti ara ara kötü oluyorum ama kendimi toparlıyorum
Geçmiş olsun tekrardan
teşekkürler sizede geçmiş olsun sakıncası yoksa ne gibi düşünceleri kafanıza takıyorsunuz öğrenebilir miyim
Insanlarla konuşurken rahat olamiyorum hep rol yapıyormuşum gibi geliyor. Konusurken saçma sapan sırıtabiliyorum engelleyemiyorum bunu. Bi de her konuda risk almaktan cekiniyorum
psikoloğa daha önce hiç gittiniz mi
Gitmedim hic maddi olanagim yok
zaten bunun için pek gitmene gerek yok çünkü bu gibi şeyleri kendin yenebilirsin benim yaşadığım şeyler biraz daha ağırdı o yüzden gittim
Neler yasamistin biraz anlatır misin
benim sorunum ölüm korkusuydu kalp doktorlarına kadar gittim tüm testlerimi yaptırdım hiç bi şeyim çıkmadı çok şüküt ama hep kalbim ağrıyodu nefes alamıyodum her yerim uyuşuyodu geceleri uyuyamıyodum sürekli ağlıyodum ve 3 kere serum taktırmaya gittim nefes alamıyorum diye bana su takıp yolluyolardı iyileşiyordum bu psikolojik olduğnu gösterdi zaten bende hiç zaman kaybetmeden psikoloğa gittim konuşaral halletim
Tezcanlı aceleci sabırsız ani karar veren modu sürekli inip çıkan biri msin
bi şey söyliyim mi tam olarak beni anlattın kelimesi kelimesine…
Biriyle ilgili ya da bi seylerle ilgili gereksiz detaylari hatırlar misin mesela baskalarinin hic hatırlamayacagi sacma ayrıntılar
BU BEN.
Ne istediğini ve kim olduğunu bilmediğin oluyor mu , dış görünüşünden memnun musun , cabuk sıkılır mısın, aldığın kararlardan pisman olur musun
dış görünüşümden memnun değildim ama spor ve diyete başladım 10 kilo verdim hala vermeye devam ediyorum bi 5 kilom kaldı o yüzden dış görünüşümü şu an beğeniyorum diğerleri evet..
Bunlar sanirim anksiyetik kisiligin ozellikleri. Ben de oyleyim
stresli misin peki
Evet eskiden tirnak yiyordum simdilerde oje surdugum icin son 1 2 yildir yemiyorum. Sen?
Yok bende tırnak yeme yok ama ben hayatında gördüğün en stresli insan olabilirim
Ben aşırı değilim ama yine de stresliyim. Bazen kekeledigimi farkettim
senin genel olarak sosyal anksiyeteyen var gibi
Aynen ama mesela şöyle bi sey var. Topluluk önünde şarkı söyleyebiliyorum. Hem sosyal anksiyeteli olup hem bu garip degil mi
aaa o zaman şöyle bu anlatıklarınız sizin kişilik özellikleriniz yani karakteriniz yani bu anksiyete değil tamamen sizin özelliğiniz
Bilmiyorum tam olarak. Küçüklükten beri böyleyim zaten. Ama rahatsizim bundan
evet bu senin huyun karekterin rahatsızsan tabiki en aza indirgeyebilirsin ama bi insanın huyu neyse 70 indede odur ama tabikide en aza kadar indirgersin
Hayırlısı bakalim. Tekrardan geçmiş olsun muhabbet icin teşekkürler
asıl ben teşekkür ederim geçmiş olsun sizede tekrardan
Pskistriye gittim fayda gördüm
Sorununn neydi
Takinti sorunum vardı kafamda çok kurguluyordum
Ilac tedavisi mi gördün ne kadar surede ıyilestin ve tamamen ıyilestin mi
Evet ilaç tedavisi gördüm 1 sene de kontrollü bıraktım ama tabi biraz gayret etmek gerekiyor sadece ilaçtan çare beklememek gerekiyor sizin sorununuz bedir biraz acarmisiniz
Sosyal ortamlarda rahat değilim gergin hissediyorum
Bi korkun Bi yaşadığın Bi olay mı var bunun altında ne yatiyo
Babam da böyle çekingen birisi. Genetik olabilir
Her ortamda mi sıkılıyorsun yoksa bazı ortamlarda mi
Olaya göre değişiyor. Göz göze gelince bazen napacagimi bilemiyorum. Annemle bile
Onlardan mesela sakladığın bisey varda onlar aklına mi geliyor çocukluğunda Bi tranva yaşadın mi
Çocukluğumdan beri hep böyle biriydim baskasinin iyiligini kendimden daha cok düşünürüm. Bi travma yaşamadım.. ailemden bi sey saklamıyorum ama goz goxe gelince bazen cok garip hissediyorum
Bu garipliği nasıl tarif edersiniz
Ne hakkında yardım alacaksın
Yaygın anksiyete sosyal anksiyete