3. Seansim, aynı zamanda en zor geçen seansimdi. Konuşmak istemedigim konular beni yıpratıyor... 18.00 den beri ruh gibi geziyorum.. uyumak istiyorum ama uykum olduğu halde dalamiyorum. Siz ne yaptınız zor geçen seanslardan sonra?
Bir daha ki seansına gittiğin de Doktoruna İnsan kendinin doktoru olmalı ne demek diye sor😉 Değil 3 50 seans da görsen Önce kendi kendinin doktoru olmadan Kurtulamaz sın
İyiyim, geçmişle tam olarak olmasa da barıştım. Eksileri artıları kabul ettim. Sorunlu kişileri hayatıma almamaya veya çıkartmaya çalışıyorum. Kaliteli ve bana iyi gelen kişilerle beni yormayan insanlarla devam ediyorum
Uzmanlar seni is gibi gorur konusturur ve kendi kafasinda kategorize der. Sinirlara ayirirlar danisanlari. Halbuki her insan farklidir. Kisiye ozel yaklasmazlar geenelde yani. Senden cok farkli biriyle sen benzer seyler yasadiysan ayni tedaaviyi yaparlar halbuki olau ayni olsada kisiler cok farklidir. Bunun disinda bi arkadas iyi bi arkadas seni onemser samimiyet vardir ama uzman icin sadece bi issindir zamani dolsun diye bekler. Bi sozum vardir "insanin en iyi psikologu arkadasidir." Boyle bi arkadasi olan inan coggu sirunu atlatir
İnşallah İzzet hocayı izle onu sayesijde oldu o hocayı da bana buradan birisi tavsiye etmişti Allah ondan razı olsun sadece bir saatte çözdüm problemimi yıllardır sürüyordu yemin ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet baktım ve Hayır Benim hayatımı benim haricim de kimse anlamaz. İnsan kendinin doktoru olacak
Yapamadığım için desteğe ihtiyacım var
Bir daha ki seansına gittiğin de Doktoruna İnsan kendinin doktoru olmalı ne demek diye sor😉
Değil 3 50 seans da görsen Önce kendi kendinin doktoru olmadan Kurtulamaz sın
Bazen gerçeklerle yüzlesmek gerek. Uyumak istemen hem yorgunluktan hemde bir kaçış arıyor olmamdan dolayı.
Gözlerim yanıyor uykusuzluktan ama düşüncelerden kurtulamadim
Gözlerini kapatınca ışıklı birşeyler oluyor mu merak ettim. Düşünmen güzel aslında farkındalık artıyor ve sorunlar çözülüyor demektir
Işık olmuyo. Sadece düşünceler terapiden çıktığından beri beynim konuşmaya devam ediyo
Birisyle konuşmak daha iyi gelir mi
Aynı durumu yaşayanlarla elbette konuşuyorum en azından gezmese bile bu şekilde devam etmeyeceğini biliyorum.
Ses kaydı atayım bakalım ortak noktamız var mı
Atabilirsin
https://voca.ro/1gnFlrjjk5my
Dinledim cok teşekkür ederim 🌼
Evet benzer durumlar ama aynısı değil herkeste farklı oluyo demekki şu an nasılsın?
İyiyim, geçmişle tam olarak olmasa da barıştım. Eksileri artıları kabul ettim. Sorunlu kişileri hayatıma almamaya veya çıkartmaya çalışıyorum. Kaliteli ve bana iyi gelen kişilerle beni yormayan insanlarla devam ediyorum
Sen anlatmak ister misin?
Gizlisim
Peki
Gizlenebilirisn
Pek ise yaramaz aslinda ozelemi gidiyosun
Evet. Neden yaramaz?
Uzmanlar seni is gibi gorur konusturur ve kendi kafasinda kategorize der. Sinirlara ayirirlar danisanlari. Halbuki her insan farklidir. Kisiye ozel yaklasmazlar geenelde yani. Senden cok farkli biriyle sen benzer seyler yasadiysan ayni tedaaviyi yaparlar halbuki olau ayni olsada kisiler cok farklidir.
Bunun disinda bi arkadas iyi bi arkadas seni onemser samimiyet vardir ama uzman icin sadece bi issindir zamani dolsun diye bekler. Bi sozum vardir "insanin en iyi psikologu arkadasidir." Boyle bi arkadasi olan inan coggu sirunu atlatir
Ne sıkıntıların var tam olarak
Travmalara büyümüş bir nesiliz iste
anlatmak istersen dinlerim anlatmak senı rahatlatıyorsa tabi
Aksine anlatmak istemiyorum 🙏
Peki
zor geçmesi işe yaradığı anlamına gelmiyor mu
Öyle. İyi hissetmiyorum ama
dayanmak lazım biraz
Çok zor
birşeylerle dağıtsan dikkatini?
Okb vardı bugün kendim yendim 😍
Ne güzel sevindim senin adına tebrikler
Teşekkür ederim bugün bir kez daha ne kadar güçlü olduğumu öğrendim
Darısı bana 🙏
İnşallah İzzet hocayı izle onu sayesijde oldu o hocayı da bana buradan birisi tavsiye etmişti Allah ondan razı olsun sadece bir saatte çözdüm problemimi yıllardır sürüyordu yemin ederim
İzzet güllü mü?
Evett
Bir dönem bana da iyi gelmişti şu an pek etkisini göremiyorum
Ben uyuyorum
Uyumak istiyorum
Uyu o zaman sorun ne
Beynim susmuyor olayları yeniden yaşıyorum kalbim çarpıyor dalamiyorum
Kaç yaşındasın
31 ..
Seni bu kadar üzen ne
Terapideyken bile anlatamadığım seyler
Evli misin