Evet, yarından itibaren diyete başlıyorum. Müsli diyetine giriyorum ,artık daha sağlıklı besleneceğim. Sizin ne gibi önerileriniz var? Diyet yapan var mı aramızda?

Evet, yarından itibaren diyete başlıyorum. Müsli diyetine giriyorum ,artık daha sağlıklı besleneceğim. Sizin ne gibi önerileriniz var? Diyet yapan var mı aramızda?

Önermem. Herşeyden dengeli yiyerek cok daha sağlıklı ve kalıcı kilo verebilirsin sporla birlikte. Dersen ki ben illa yapicam sen bilirsin, ama bil ki bu verdiğin kilo hiçbir sekilde kalıcı olmaz bir yerden sonra yeme atakları yaşayabilirsin. Sana yulaf lapasi tavsiye edebilirim kahvaltılık olarak emin ol musliden kat kat daha iyi ve doyurucudur.
Bak isal olununca zayıflar çsın buna müsik ile desteklemek aklıma hiç gelmedi ama ben deneyerek gördüm isal olmazaydılar buna diyetisyenler bile demez ama işi yaşayıp deneyen öğrenen söyler devam ama mğil yerine sıkı yemekler çorbalar seç ve bol su
Ula Bilecik Li misin sen ben 1-2 aya gelecem ora 😂
Zayıfla zayıfla ben de edecem de ne zaman bilmiyorum diyete vakit yok bende yürüyüş bile bakkala da motorla gidiyorum her yere motorla gidiyorum yürüyüş yok kış da geldi
Yaş kaç, kaç kilosun, hedef kilon nedir, aktif idman yapıyormusun, gün içerisinde ne kadar aktifsin bunları yazarsan yardımcı olabilirim.
He bu arada herhangi bir besine alerjin var mı, kan değerlerin ne durumda? :D
Cevap
2Cevap
YouTube lesli vidyolarini öneriyorum tabi uygulaman lazım
Bol bol su ve hareket 10 km ve dahası hızlı tempo
Ben diyet yapmıyorum ama her sabah kahvaltıdan yarım saat önce limonlu ılık su uyumadan yarım saat önce bi kase yoğurt ve limon suyu alışkanlık haline geldi yıllardır boyum 160 46 kiloyum 🥰
Kaç kilosun neden zayıflıyosunn
Boyuna göre normalse gerek yok bence
Ne gerek var ya
Boy 1.70 ise 55 kilo ol
Be. 1.70 boy Şu an 65 kiloya düştüm hedef 58 kilo düşecektim şimdide yedim yemek ya of can sıkıntısına yemek yiyorum haftaya da kokoreç alacam a101 Den onu hayaline kuruyorum evde tost etmenin 😂 nasıl zayıflatacak böyle
@burhandeja15 Yuh ne 55 i be erkek için diyoruz he bayan olsa neyse ne
Ciddiyim 1.70 boyun var benimde hedef 58 kilo 55 de olsa şyi olacak
Kızlar da 50 🙃
@burhandeja15 Can sıkıntısından yemek yemek mii ıyy kokoreç bide a101 den mi a101 de kokoreç mi var midem kalktı
Ben 65 im Şu an boy 1.70
Gerçek diyorum göbek var göbek ve kalça onların da gitmedi icin 58 olmalıyız yaş 24
Evet A101 de kokoreç var şampiyonluk kokoreç dondurulmuş evde kendim yalacam tost makinesinde
Baska yerde yarım ekmek kokoreç 15 ama A101 BİM de daha ucuza ve dondurulmuş kokoreç daha neler var A101 her boku satıyor
hemcinslerin beğenmesin napıcaksın hemcinslerini sen ya sjdk
@burhandeja15 45 ol bence sen 55 çok olur
@burhandeja15 Midem bulandı bari a101 den yeme ya iğrenç yiyecek başka bir şey mi kalmadı ya
Tut elimden
✋ 🤚
🙌
Birlikte zayıflarız 😂 günde 10 bin adım yürürüz
@burhandeja15 Ben nasıl kilo alıcam peki kokoreç yemeden ama dkfjkd
Hacı kaşları aldır bence kizlar daha çok cekici gelirsin kaşları aldır
Ha o başka kızlar önemli tabii dkfjdk
Ooo kilo almak kolay gel Burdur şiş ısmarlayayım yağlı et lavaş üstüne közlenmiş biber domates sopan oh bir kilo Yapar
@burhandeja15 Sakın kaş falan almayın kaş alan erkek kadar itici bir şey yok cidden
@burhandeja15 Yok işte o bir kilo kalmıyor geri gidiyor kdfjkd
Ben almadım hşc sadece cımbız İle ortasına alıyorum ayda 1-2 kere 😂 baska almıyorum ama bazen elimle aralarına şey edşyorum seyreltiyorum falan ama dşrk gidip aksırmadım hiç
@burhandeja15 Aralara karışma bence ortada varsa bir şey diyemem
orada ne erkekleri yazıyor kfjdk
@burhandeja15 Bilecikteysen gelicem demişsin söyledi mi nerde olduğunu dkjfkd
Plaka 11 😂
Bende burhandeja15 ya plaka 15 o hesap dan söyledim ondan 😂
Ula benim profile bakarken dinlese ne olacak ne var benim profil de 😂 cidden ne var loy profilde 10 numara profil resmi
😂 gelsem ne olacak bak senden ben kullandım ha hemcinslerim beğenmez dedin şimdide gelsin yanıma diyorsun 😂 gelip napacam 1 çayına içer giderim en fazla 😂 gören de sevicem sanacak
Kıllandım senden
Ahahah bana söyledin ama gelmem için miydi dkfdkd
Şekil vermeyin kaşa kadın gibi yeter kfjkd
Ula siz nerden anlıyorsunuz 😂 burdurdayım dedim ben sana Burdura gel mi dedim nerden ne anlıyorsunuz siz 😂 😂 hee gel bekliyon 😂
@burhandeja15 KADJKASJDKSJFDKSFKSD
@burhandeja15 Yalnız değilsin.. dkfjdk
Sen askerliğin Burdura çıksın ben görecem seni 😂 😂
Görüş sahibi anonim yaz baaaa yalnız olmadığımı gören
Söyliyim de nerde olduğunu gelsin yanına kdfgjf
Bilmem meşhurdur bulguru şekeri meşhur Türkiye’de en iyi şeker toz şeker burdurda oluyor cevizi meşhur az önce dedim ya Burdur şiş süper sonra ceviz ezmesi var
Varda var tarhana falan
😂 😂 gelecem ula vae Mı decen kocan olacam 😂 😂 bir ömür boyu
Ben dediğim gibi 1-2 aya gidicem Bileciğe az da orada bakayım orada fabrika çok iş bulursak calısır kaşırım orada
Burdan olmaz yazacak ise o bağyan özelden yazar burdan devam olmaz
Ne sandın 😂 orman kaş hadi senin sayende sağol bu soruyu sormasan olmazdı çocuğun adına Emre koyarız artık
Sen memedim memedim de dur gali 😂
Şaka la yazmadı 😂 instada baska kizla konuşuyoruz da oda başkasıyla eğelenecek neyse bos ver hadi iyi günler yazmadı bana şakaydı
Evet yalnız değil konuştuk biz seninle önceden biliyorum yani sldfks
@burhandeja15 Aahahaha ya skjfkd evlenin siz hazır arkadaşın da gönlü varken bir yandan naz yapıyorken.. dkfjd
Yok be ne yazması ben yazmadım kimseye..
Ben mi neden
Dedim ya seninle daha önce konuşmuştuk diye
Ekliyim..
Benle de konuştun mu benş de ekle kiz 3 lü wp grup kuralım 3 lü arkadas olalım
@burhandeja15 Ya sjdhsj hayır konuşmadım
Sen de her kızla konuşcak yer arıyosun he diğer sorunu da yanıtladım konuşmak ister misin yazmışsın helal valla
Of ne diyosun dümenci ne ya 3 takipçinden biriyim işte ekliyim diyorum sende anlaşılmayacak bir şey yok.
Pardon ne 3 ü 10 takipçinden biri işte herneyse.
Hiç de değil ben de her yazan erkekle konuşayım o zaman bu nasıl mantık
Atmıyorum
Bu kız seni takip ediyor zaten seni takip eden 3 kizdan biri bu kiz ben öyle anladım
Dur ben gizliden çıkayım gör kim olduğumu
@burhandeja15 Evet takipteyim dedim ona 3 takipçisi yokmuş 10 muş yanlış hatırlamışım
O anlamıyor sen bana et takip 😂
@burhandeja15 Jksjdks
Hıı
Vay be Eda imiş 😂
Ula emral tanıyamadım mi buna yazıklar olsun
Tanıdın mı dün evlilik vs Allahıım neyse
İnsan her ne zaman karşılaşırsa karşılaşsın iyi biri olduğunu anlayabiliyormuş demek ki karşısındakinin
Kendimi övmek adına demiyorum ha gerçi normal değildim onu da demiştin dfkjdkkd
@burhandeja15 Sonunda öğrenmişsin ismi bir Emre bir Emrah kdsjfkd
O cümlelerden sonra kalmasını beklemek hata
Olan olmuş biten bitmiş takılma :))
Şeker oranına dikkat etmelisin. Yulaf tok tutuyor ama
Sağlıklı yiyecekler tüket
Yani ise yarar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba,
Müsli, birçok insanın çoğunlukla kahvaltıda tükettiği tahıl, çeşitli tohum, kuruyemiş ve kurutulmuş meyvelerden oluşan bir yiyecektir.
Lif açısından zengin özelliğiyle sağlık açısından oldukça faydalı bir yiyecektir. Bu yüzden sabah kahvaltısında müsli tüketimi her geçen gün daha da yaygınlaşmıştır. Kompleks karbonhidrat içermesi sayesinde enerji verir.
Öğünlerinde müsli tercih edenler uzun bir süre tokluk hissiyatına sahip olurlar. Özellikle zayıflama diyet yapanlar tarafından bu nedenle sıklıkla tercih edilir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta tercih edeceğiniz ürünün ekstra şeker içermemesi yani içinde bulunan şekerin meyvelerden gelen doğal şeker olmasıdır. Her markanın ürünü farklı içeriğe ve çeşitliliğe sahiptir bundan dolayı enerji değerleri, vitamin ve mineral oranları birbirinden farklılık gösterir.
Paketli ürün satın almak yerine sade yulaf ezmesi içine ekleyeceğiniz ceviz, çiğ badem, çiğ fındık ve kabuklu yer fıstığı gibi sağlıklı yağ kaynağı kuru yemişleri; kuru kayısı, kuru incir, kuru erik, kuru üzüm gibi kurutulmuş meyveleri ve chia veya keten tohumu gibi tohumları ekleyerek kendi müslinizi evde hazırlayabilirsiniz. Bu tercihiniz çok daha sağlıklı ve güvenilir olmakla kalmayıp kilo vermenize de destek olacaktır.
Kahvaltı yapacak vaktiniz yoksa veya hızlıca bir öğün yapmak; enerjinizi arttırmak istiyorsanız, 3 yemek kaşığı kadar müsliyi 4 yemek kaşığı yoğurda veya 1 su bardağı süte ekleyerek hızlı ve pratik öğününüzü hazırlayabilirsiniz.
Sevgiler...