+1 yılFit olduğunu soyleyemem (Omuzlarinin durusundan belli oluyor). Görüntüyü takma kafana, spora başla. Sağlıklı yaşam ve sağlıklı beslenme önemlidir. Yağ yerine kas yaparak kilo almani oneririm. Ayrıca, karşı cinsin arzusuna gore değil, kendi sağlığın için dusunmelisin bunlari. Boy kompleksine de girme sakın. İnsanların alaycı bakış ve konuşmalarının ardında gizli bir kıskançlık yatıyor, sezdikce keyif almali ve tadını kacirirlarsa yüzlerine vurmalisin :) Avrupa'ya gitsen gayet ortalama bir boyda oldugunu anlarsın ayrica.
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Zaten kendim için fazla sırık gibi durmak istemiyorum. Yağ oranımda düşüktür.
- +1 yıl
eic
En İyi Cevaplar
+1 yılbende kilo versem diyorum... zamanla alırsın zaten ya çalışıyor musun bilmem ama bana işe başlayınca verirsin diyorlar. ki genel de öylede oluyor. kiloyu napacaksın boşver boyununda maşşalllahı var. kilo biraz daha seni uzun gösterir ama bence iyisin...
00 Yorumla
+1 yılekranı büyütüp imleci aşağıdan yukarı taşıyana kadar sabah oldu. ne bitmek bilmez bacakların varmış az sonra gövdene ulaşırım.
10215 Yorumla
Soran+1 yılYapma kardeş yaa :))
- +1 yıl
hehe
- +1 yıl
Hahahahaha :D
- +1 yıl
hahhahh :))) aynen :DD
- +1 yıl
Hahaha ayni durum soz konusu
- +1 yıl
hahahh d :ASd. DD:D
- +1 yıl
yahu 26 gün önce yaptığım bir yorumun hala geçerliliğini koruduğunu görmek ne güzel:D
- +1 yıl
Hahaah superr :D
- +1 yıl
kanka sein bacaklar daha bitmedi burada :///
- +1 yıl
Hala devam ediyor :)
+1 yıl43 Yorumla- +1 yıl
Çok enteresan bir iltifat ama sağ ol. :D
Soran+1 yılHarbi güldüm :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
hay maşallah abi ya :) abi sen halter kaldır biraz kısalmaya bak ciddiyim halterciler genelde kısalıyomuş diye duymuştur bol bol ağır kaldır spor ile birlikte bol bol pirinç plavı unlu tuzlu şekerli şeler ye ama dikat et bol bol dediysem şeker hastası olcak adar dil :D boyu uzun insana kilo yakışıyo benden dimesi :D sen zayıfsın çırpık bacaklı zürefa gibi sen derhal kilo al abi bide halter dedimi dinle ama çokda dil 105 kilo olsan süoer olursun benden demesi
20 Yorumla
+1 yılFit duruyorsun ama belki 2-3 kg ile deneyerek başlayabilirsin. He bir de olur da boy uzatmak için kemik transferi falan çıkarsa ileride bir 6-7 cm isterim artık :)
31 Yorumla
Soran+1 yılNe demek 6-7 cm in lafı mı olur :)
+1 yılbu e olum ya allajh boy vermiş gerisini koyvermiş resmen :):) boy çok uzun ayrıca zayıf celimsiz duruyosun, kusura bakma doğruları söylemek zorundayım. spor yyap spor ağırlık kaldır da enazından omuzların iyi görünsün
11 Yorumla
Soran+1 yılNe demek kardeşim teşekkürler tavsiyen için.
Uzun boylu olunca biraz etine dolgun olmak iyidir bende 1. 90 na 80 kiloyum uzun boylu olunca Kilo almakta zor oluyor.. Ama sen yinede olduğun gibi kal uzun boylu olmak başlı başına bir artı senin için zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın uzun boylu olmak iyi ama ben 1.90 olmayı isterdim :)
senin işin çok zor :D 170 boyunda kız bile sana göre minyon :D
22 Yorumla
Soran+1 yılboyu sormadım ama
boyunun 10 cm kadarını bana aktarabilirsen cok hos olur
21 Yorumla
Soran+1 yılİstediğin kadar alabilirsin :)
Göbeğe gitmezse 5 kiloyu rahat taşırsın , hatta daha iyi olur şuanki halinden.
21 Yorumla
Soran+1 yılGöbek bölgemde hiç yağ yok. 5 kilo alsam da göbek olacağını hiç sanmıyorum.
Senin durumunu en iyi ben anlarm çünkü benim de boyum 2.01 kardeşim ben 100küsür kiloyum ve fiziğimden memnunum sende spor yaparak irileşebilrsin. Hem bu sayede o kadar uzun da görünmezsin
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim.
+1 yılTakım elbiseyle en kral vücutçu bile zayıf durur kardeş amacın ne burada gösteriş yapmak mı? 2.02 boyun var ee nolmuş ilah mı oldun? 95 kgde yağsız bir vücudun olduğunu da sanmıyorum ekstradan.
21 Yorumla
Soran+1 yılKimseye yalan borcum yok arkadaşım inanıp inanmamak sana kalmış. Sadece soruma cevap istiyorum.
+1 yılBen hic 2metre birini gormedim galiba soyle bir dikilsene yanima :)))))
21 Yorumla
Soran+1 yılolur )
hahah :) takıldıgım biri vardı sanırım sen 2.06 boy 95 kıloydu ben ise 160 boy.. fazla boy da kotu be canım.. ben hep uzun erkek isterdım ama o kadar uzunu da başa bela :))
27 Yorumla- +1 yıl
çok özür diliyorum ama yazmadan duramadım @mirasahra sen manyak mısın? kız ne demiş ki onunla tartışmaya girmeye çalışıyorsun hemen? uzun boylu erkeklerden hoşlandığını ama çok uzununun da başa bela olduğunu söylemiş yani sen buradan uzunları kötülediği yargısını çıkarıyorsan çok özür diliyorum ama aptalsın. @pneumatic ben sizi çok iyi anladım siz devam edin.
- +1 yıl
@stratosphere yorumum sana değil... yanlış anlasılma olmasın.. teşekkür ederim herşey için..
- +1 yıl
@pneumatic anladım ben seni kuzu sorun yok:)
+1 yıl2.02 cm denmez ona dostum 2.02 m desen daha iyi olurdu :(
11 Yorumla
Soran+1 yılUfak ayrıntılara takılmayalım )
Bence iyi normal. Burdaki dalga gecenleri aldırma . Hepsi Hollywood yıldızı ya .
21 Yorumla
Soran+1 yılAlınmıyorum zaten :)
2.02 ne ya bana uzak gokyuzune yakinsin ajdjsks
Saka bir yana iyisin iyi21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. )
resimde gördüğüm kadarıyla ectomorph yapılısın kilo alsanda omuzun hep dar durur yapından dolayı ama resimde gördüğüm akdarıyla konusuyorum gerkcekte nasılsın bilemicem eger o boyla mezemorf san süper diyebilirim sana mezemorf en iyi vücut yapısıdır heleki o boyda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilon benim iki katımdan 5 kg daha fazla olmasına karşın zayıf duruyorsun.
31 Yorumla
Soran+1 yılBoyum uzun ama. Boyum 1.72 olup 65 kilo olsaydım daha kilolu dururdum. Boy uzadıkça ağırlıkta artıyor zayıf olsan bile.
+1 yılAbiiii bir 5 cm bana versen ne güzel olurrr. Kilo almaya da gerek yokk :D
22 Yorumla
Soran+1 yılSen iste sana 10 cm vereyim :)
- +1 yıl
Hay yaşa beeee :D
+1 yılhacım bu boy nedir ya hadi 190 u anlarız 195 ide anlarız 2 .02 nedir yaa kilon iyi ama bacakların çok uzun
11 Yorumla
Soran+1 yılNapalım hacı uzadık işte :)
yok yok alma. bol protein ağırlıklı beslen ve vücut çalış o zaman zaten kastan alırsın. ahh ah nerde o 2 metreler yahu:) aramızda nerdeyse 55 cm var:)
20 YorumlaBoyunu nasıl 2 metre yaptın benim 184 de kaldı :D
Güzel vucudun var12 Yorumla
Soran+1 yılAhah kendiliğinden uzadı ama çok istiyorsan değişebiliriz boyları :)
+1 yılBence kilo felan almayin boy iyiymis :DD bu arada ayakkabi numaran kac ;)?
22 Yorumla
Soran+1 yılKundurada 46 numara diğer ayakkabılarda 47 genelde.
- +1 yıl
Kesilikle kilo almiyin haa. O boyla ayakkabi numaranda iyiymis daha kucuk boyla 46 olanlarda var :D
dostum benim boyum da 1.92 ve kilom 95 hemen hemen fit duruyorum. yani bu durumda az bir kilo alman gerekiyor bence..
10 Yorumla
+1 yılbir 10 kilo daha alırsan daha iyi olur ancak üst tarafında özellikle göğüs ve kol çalışman gerekiyor daha ayrıntılı bilgi için idealkilox. com u ziyaret ve ordaki spor hocalarına sor ben de ordan çok yararlandım.
10 Yorumla
+1 yılabi pantolon pacani veya ceketlerin kollari oluyomu ya :) ozel yaptircan hep sanirim :))1:80 boyum ben bile yeri geliyo kollar kisa geliyo :D
10 Yorumla
+1 yılo nası bir boydur arkadaş basket masket oynayıp 50 cm daha uzasan 2,51 ile dunyanın en uzun adamını 1 cm farkla geçiyon :) :) :)
10 YorumlaKardeşim o değilde bacaklar bir 10 cm kısalsa iyi olurmuş ya. Gövdeye gitmemiş. Çok uzun olmakta sıkıntıymış harbiden şimdi anladım :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek dedigin bu Nurgul Yesilca ile olan sevisme videosundak gibi vucuda sahip olacak of ki ne off olaysahneler.com/.../
10 Yorumla
+1 yıl2.02 derken 2 metre 2 milimetre demişsin. sahi 2 milimetreyi nasıl ölçtün?
15 Yorumla
Soran+1 yılHayır 2 metre 2 santimetre. Milim olması için 2.002 demem gerekirdi.
- +1 yıl
Matematikten kaldın evlat. 10 mm = 1 cm. 2.002 demek 2 metre 2 mikrometre demek :)
Soran+1 yılKardeşim 2002 mm demek yani milimetre eder sana 2 metre 2 santim. Milimetreye göre boyum 2.002 olurdu onu söylemeye çalışıyorum )
Soran+1 yılPardon 2022 mm olacaktı Ian benimde kafamı karıstırdın yeter sus :)
- +1 yıl
Tamam iyice batırma git matematik çalış biraz :)
+1 yılUsta 2 santimini bana versene olan var olmayan var :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl2 cm sana kurban olsun :)
+1 yıluzunsa boyun almamalısın dev olursun enıne boyuna :) fıt mıt bos ısler saglıklı ol yeter
20 Yorumlauzun boy iyidir ya erkekte iyisin bnce belki biraz daha kilo alabilrsin evet basket oyna derim ama kesinnn
30 YorumlaAy cok zayfsn ayrca cok uzunsun begenmedum seni. Yataga nası sıgıyyosub acba :)
20 Yorumla
+1 yılsana bişey diyimm mi? Tamm istediğim vücutt.. siz takım elbise giyin ben öliimm :O
22 Yorumla- +1 yıl
ya tabi bu kadar uzun boylu değil vücut olarak söylüyorum. ben böyle biriyle gezsem ünlemle nokta gbi oluruz :D ama harbiden çak karizmatikler yaa bayılıyorum
maşallahın var :D biraz daha kilo alsan çok iyi olur
20 Yorumla
+1 yılBacakların kadar boyum var utandım kendımden kilon gayet iyi 4-5 kilo alsan fena olmaz
20 YorumlaBence kilo alacaksan spor ile al kas yaparsın. Boyunda abartı değil benim iki arkadaşım var 2nin üstünde :)
20 Yorumla
+1 yılYoldayken yanımdan geçeyim deme olay çıkartırım. Neyse, takım elbiseyle pek bir şey anlaşılmıyor fakat kilon kıyafette sırıtmamış.
10 Yorumla
+1 yılbana gore zayif olmak iyi bir yonden ne yersen ye koli anliyorsun bende suanda bu var yemek secnek zorunda deglsn ssdece ye kilo derdi yok uyumsuz elbise yok guzel bisi kotu yonude var tabi
10 Yorumla
+1 yılPanpa merak ettim nasıl bu kadar uzayabiliyorsunuz? Genetik mi basketsüt yoğurt mu? Ben kaldım böyle Minicik bari evlatlarım uzasın :)
14 Yorumla
Soran+1 yılBasketbol oynamadım hiç ben 21 yaşlarıma kadar uzadım işte yavaş yavaş. Ama çok istiyorsan bir kaç cm verebilirim çocukların uzun olur :)
- +1 yıl
dsgfdhgfj
- +1 yıl
ver valla alırız:D
@çılgınSincap13 ne gülüyorsun:) - +1 yıl
bari evlatlarım uzun olsun dedin ya ona güldüm :)))
Bence 7 kilo daha alman lazım ama tercih senin boy ile kilo aynı olmalı ben 195 cm boy 95 kiloyum mesela
10 YorumlaKilon iyi biraz zayıf duruyorsun ama kilo almak yerine body yap ;) Seni hafif şişirir böylece fit durursun...
10 YorumlaZayıf duruyosun bir 5 , 7 daha al zayif duruyosun bacaklarin falan yani al al erkek dedigin biraz kalipli olucak :) korkma al
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum erkek drdiğin kalıplı olur ama sende de maşallah boyda var ve kızlar da peşini bırakmazlar :) ^_^ *_*
Uğraşma kendinle yani 5 kilo alsan bir şey değişmez hadi alsan olmadi verirsin senin için 5 kilocuk bu
10 Yorumlabence o bacaklari kestir. fazlasini lazim olan birine gonderirsin. :)
20 Yorumla
+1 yılspor salonuna yazil hep kilo alip hemde vucudu toparlarsin.
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir 5 kilo daha alırsan bana göre daha iyi olur
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay anasini ya kizlarin yorumlara bak uzun olarak gelecen dunyaya hale bak :)) evlenecek olan var hayir aldin bu ada mi nere sigdiracan :)) sen haltere basla gardas ;))
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAklin yolu bir gardess :)))
boy cok iyimis ya :)
bence iyisn böyle beeelki 2 3 kilo alabilirsin..20 Yorumla100-110 arası iyidir. Kilo alırken spor yapmaya da gayret et. Benim boy 1.96 kilo 86 hedefim 90-92 arası olabilmek gobegi bugutmeden tabi
10 Yorumlabir 5 kilo al hoşuna gitmezse verirsin metabolizmanın kökü kurumayacak sonuçta
20 Yorumla
+1 yılYani yandan olmus biraz foto ama omuzlarin genişse sorun yok. Kilo almak yerine spor yap. Bence iyi kilon. Şekle girmek istiyorsan spor yap.
00 YorumlaKurdan olarak kullanabilirim kankaaa cok zayıf #)))
10 Yorumlacok seksı olmussun takım elbıseyle boy desne masallah gel bana asdf. p
30 Yorumla- Sağlık konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılTakım elbiseden dolayı pek anlaşılmıyor boy uzunluğun vs. Ama alma bence. 1.90 boyunda bir abim var. 80 kilo ve cidden iyi duruyor. Alma derim ben, onun yerine kas falan yap daha şekil durur :)
10 Yorumla
+1 yılsenin bacaklarin kadar boyum var :D :D neyse normal duruyorusun ne fit ne zayif orta hali bisi
20 YorumlaBenden 7 kilo fazlasın ama senden bir kaç santim ben büyüğümm
10 YorumlaBence gayet iyi kilo felan alma boyunda uzun zaten bide kilo alırsan kötü durur :D
20 Yorumla
+1 yılSpor giyinsen daha iyi durur ve gayet fit duruyor ^^
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılay utangaç çoçuk yüzünüde gizlermis hangi programla gizledin
11 Yorumla
Soran+1 yılPhotoscape :D
+1 yılgayet olumlu gözüküyosun dostum sızde manıta durumları sıkıntlıymş öyle duydm bılgıler sızdrlıyo bana.))
10 Yorumla- Devamını Gör (213)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne