Benim gibi sürekli nefesi daralan var mı şu an yine oldu ve yatamiyorum sanki nefesim bitecek de olecekmisim gibi üç yıldır böyleyim benim gibi olan çözüm önerisi olan var mı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Panik atak ve travma tatlım seninki. Çözmen zaman alır. Yorumla uğraşmayı sevmiyorum. O yüzden yaz anlatayım. Yanlış anlama yardımcı olucam sadece
Mesaj atamıyorum ben burdan yardımcı olursan sevinirim
Takip et bana ben yollarım sana. Çünkü sürekli yoruma dön dön sıkıyor insanı
Kan değerlerinize baktırdınız mı hiç bu süreçte. Tiroid hormonlarınız hızlı çalışıyor olabilir psikolojik olmayabilir.
Üç yıl içinde gitmediğim doktor kalmadı ama illaki akıl eden olmuştur heralde tiroid değerlerime bakmayı hepsi stres diyerek gönderiyor beni
O halde bir psikolog veya psikolojik danışman ile görüşmeniz daha sağlıklı olur 🙏🏻
Son zamanlarda banada oluyor genelde uyurken uykuya dalmaya çalışırken oluyor derin derin nefes almaya başlıyorum uykuya dalıyorum sonra
Sadece uyurken mi
Aynen sadece uyurken
Benimki de gece artıyor ama gün içinde de oluyor
Genelde hangi durumlarda oluyor arada bir derin nefes egzersizleri yapmanı öneririm
Gün içinde annemle sürekli kavga ediyoruz zaten beni anlamıyor sürekli ağlıyorum o yüzden olabilir ailem pek anlamıyor beni
Hadi ya üzüldüm hani sinir stres sıkıntı etken olabilir bence kafanı rahatlat farklı şeylerle meşgul ol çık yürüyüş yap müzik dinle, genel olarak sorun ne ki hangi konuda anlamıyor
Merkezde değil zaten ailem şu an onların yanında sınava çalışıyorum dışarı çıkıp yürüyüş bile yapamıyorum yani evden dışarı çıkamıyorum tek gördüğüm yüz ailem ve ara sıra akrabalar gerçekten zor durumdayım
Ya böyle hayat geçer e tabi kavgalar olur psikolojik sorunlar olur dikkat et yani
Psikolojik ise eğer büyük ihtimal ile hayatında devam eden rutinler bunu etkilemiş olabilir.
Hayatım baya rutin zaten bıktım artık bu duzenden
Değiştirmeye çalıştın mı peki
Değiştiremiyorum köyde ailemin yanındayım bir sene boyunca sınava çalışacağım merkeze gezmeye gitmeme bile izin vermiyorlar doğru dürüst :((
Ve bu psikoloji ile sınava gireceksin sen.
Evet ders bile çalışamıyorum bir türlü kendimi derse veremiyorum evdekiler anlamıyor beni her gün ağlıyorum evde beni artık anlasınlar diye ama ya anlamak istemiyorlar ya da benim yaptığım onlara simariklik gibi geliyor
Acaba gerçekten öyle mi yoksa sen bu şekilde mi algılıyorsun belki de normal davranıyorlar sana. Bazen olur ya insana batar en ufak bir şey bile. Sana olan davranışları bu şekilde anlıyor olabilir misin?
Ailevi sıkıntılarımız var bir süredir herkes bana patlıyor evde ben birine patlayinca da direkt üstüme geliyolarlar
Anladım. Yardımcı olabileceğim bir şey olur ise olabilirim bilmeni isterim. Ben de geçirdim böyle bir süreç zor oldu ama atlattım çok şükür.
Panik nöbetleri oluyor mu
Çok fazla oluyor üç yıldır bu sene evdeyim daha da arttı
Panik atak ya da anksiyete bozukluğu. bu kadar zamandır neden gitmedin pskiyatriye
İlaç verip göndereceklerini bildiğim için kendime bir söz verdim o ilaçlara baslamayacagim diye yengem psikolog bana hastalık hastalığı teşhisi koydu
Pekala tercihine karışamam ama tavsiyem belli
Memurluk hayatıma etki etmesini de dert ediyorum şu an o da bir sebebi
Özele git hem bu endişeni anlatırsın o gerekeni yapar... hem de ilaç tedavisi yanında psikoterapi alırsın devlet hastanesi gibi git bunu kullan durumu olmaz. pskiyatri sadece kafa ilaçlarından ibaret değil ve literatürde çok farklı tedavi yöntemleri mevcut
Bağımlılık yapıyor ama bağımlısı olmak onlara bağlı yaşamak istemiyorum çevremdeki insanlar ilaç kullanıyor hepsi benden berbat
Hala ilaca takıldın kaldın mesela benim görüşüm ilaç dayanilmayacak zamanlarda geçici bir destek. asıl iş semptomların kaynağına inmede. ve bu evet bunu böyle yap şöyle yap pozitif ol anliyorum seni zırvalarıyla alakalı değil. her semptomun gecmisimizle bir alakası vardır sen onları unutmuş olsan dahi o orda duruyor ve arapsaçına dönmüş bilinçdışının işinin ehli biri tarafından gün yüzüne çıkarılıp senin duygusal boşalımın sağlanmalı. ben bu cahil kafamla bunları biliyorken yengenin sen hastalık hastasısın diyip kestirip atması ilginç
Ailenizle mi yaşıyorsunuz
Evet
İnceleyelim mi hayatınızı
Nasıl
Bekliyorum