Başka arkadaş bul. Sade biri. Ya psikolgla kavga ettim. Ben hastayım. Askerde zorla psikologa gönderdiler. İyi de sen benim yaşadıklarımı anlaman için yaşaman lazım dedim. Nefesi kesildi. Psikiyatri ilaç veriyor anlarım onu ama psikologlar boş boş.
Yok benim özel Psikiyatrim var işimi görüyor , konusmak boş iş. Ben herkesle konuşuyorum zaten , çözüm lazım o da Psikiyatride. Siz bossunuz sizinle 5 dakika konuşamam. Bayiyorsunuz beni. Boş meslek.
Yaa gerçekten mi staj defterimden 5 anamnez formu doldurmam gerekli bu da 5 vaka demek oluyor isim soyisim almadan anamnez sorularımı doldurmama yardımcı olabilir misiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Konu ne belki biliyorumdur :D 2 yıldan beri düzenli olarak gidiyorum çünkü
İlk hastan olayım mı :D 4 kişi de sonra bulursun. D hikayem ilgini çekebilir
Psikologların hepsi boş. Sen en yakın arkadaşınla konuş daha iyi gelir
Bende psikoloğum sjsjs
Ve teknik bir bilgiye ihtiyaç duydum
Psikologlar bu dünyada en boş insanlari. Arkadaşın onlardan daha faydalı.
Arkadaşımda psikolog dertleşmek için yazmadım buraya benimde mesleğim psikolog arkadaşlarımında
Başka arkadaş bul. Sade biri. Ya psikolgla kavga ettim. Ben hastayım. Askerde zorla psikologa gönderdiler. İyi de sen benim yaşadıklarımı anlaman için yaşaman lazım dedim. Nefesi kesildi. Psikiyatri ilaç veriyor anlarım onu ama psikologlar boş boş.
Askeriyede olduğun için sürekli seans şeklinde ilerleyemediği için yardımcı olamamıştır özel bi kliniğe gitmeyi denedin mi
Yok benim özel Psikiyatrim var işimi görüyor , konusmak boş iş. Ben herkesle konuşuyorum zaten , çözüm lazım o da Psikiyatride. Siz bossunuz sizinle 5 dakika konuşamam. Bayiyorsunuz beni. Boş meslek.
Tedavi olmak değil amacınız biz sihirli değiliz 5 dk da çözelim
Siz bossunuz bunu iyi bilin. Benim yaşadıklarımı bilmeden çözüm uretemezsin.. kafa sisiriyorsunuz sadece.
Gelme kardeşim o zaman çöz nasıl çözüyorsan biz zaten nasıl baş etmen gerektiğini gösteriyoruz aileni vs çözemeyiz
Siz sadece boş yapıyorsunuz. Sizi meslek olarak görmüyorum hatta buralarda duyunca kızıyorum istemsizce. Boş sunuz
Boşsak gelme
Gelmiyorum zaten,, tanıdığım kimseyi de göndermiyorum
O zaman hasta olunca doktora da gitme bazen ameliyat masasında hata yapıp öldürüyorlar
Ne trip yaptın görende sevgiliyiz sanacak değiliz arkadaşlar, Allah kolaylık versin sevgiline.🤣
Konu nedir
Buyrun
Aile terapisi yapıyorum tez harici paylaşmam ama vaktiniz varsa ailelerimizle kendinizin görüşmesini sağlarom
Yaa gerçekten mi staj defterimden 5 anamnez formu doldurmam gerekli bu da 5 vaka demek oluyor isim soyisim almadan anamnez sorularımı doldurmama yardımcı olabilir misiniz
Bekliyorum Buyrun
Nereye