insan icinde bir anda tüylerim diken diken oluyor ve içim titriyor hemen yalnız kalacagim bir odaya geçmem gerekiyor hep insanlardan bu yüzden kaçmak zorunda kaldım en güzel anlarım mahvoldu 14 yaşımdan 18 yaşıma kadar bunu çektim ve hala çekiyorum artık bu işkence yüzünden intihar etmek istiyorum bende normal insanlar gibi olmak istiyorum psikologa gittim bana deli damgası vurdu dayanacak gücüm kalmadı neyim var benim bilmiyorum sadece neyim olduğunu bilmek istiyorum
Güncellemeler
1 yıl
anksiyete hastasıymışım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O an ne hissediyorsun, hangi duygular yogun oluyor ve yalniz kalma istegin en cok neyden kaynaklaniyor, icini titreten duruma sebep olan şey ne , neden insanlardan uzaklasip yalniz kalmak istiyorsun
herhangi bir nedeni yok hiç istemeden oluyor okulu açıktan bitirmek zorunda kaldım bu yüzden sırada otururken bir anda oluyor
şu an dışarıda arkadaşlarımlayken bir anda olabiliyor ya yine aynı his olursa korkusuyla gezemiyorum bile
Kaygı mı hissediyorsun , deni yargilayacaklarini mi dusunuyosun
normalde düşünmem umursamam da insanların neyi yargiladigini ama bunu yaşadığım anda her şeyi düşünüyorum
O anlar genelde ne zamanlar oluyor , onu gozlemek lazim
Yasadigin an ozelliklr hangi an , neden bir anda basliyor o an ne oluyor da oyle hissediyosub
cidden hiçbir nedeni yok oturur film izlerken bile öyle hissedebiliyorum
Peki olmadigi zamanlarda hic mi olmuyor yani normalde varsa genelde de olmasi lazim sen sadece bazi anlar oluyor diyorsun bu biraz garip, o bazi anlar kisa mi suruyor veya film izleyince neden oluyor filmde hangi sahnelerde bunu hissediyosun
olmadığı zamanlar da oluyor tabi haftanın bir kaç günü böyle geçiyor filmdeki sahneyi hatırlamıyorum bile yolda yürüyüş yaparken ya da alışveriş sırasında da olabiliyor bazen yarım saat bazen 3 saat sürüyor
Sahnenin ne oldugu da onemli , bunlari gozlemen lazim illaki bi seyi tetikliyodur mesela arkadaslarinin yanindayken hangi anlarda bu durum oluyo
tetikleyen şeyi bulursam nasıl engelleyebilirim olmasini
Ben de benzeri seyler yasiyorum bu konuda dertlesip birbirimize yardimci olabiliriz istersen
Yasadigim icin seni iyi anlarim sana onerilerim de olur
baskılandığın çekindiğin kendini rahat etmediğin bir ortamda oluyor psikoterapi gorebılırsın altındakı sebeplere iyi bak
Sosyal anksiyete sorunun var psikolojiyle ilgiliyimdir ulaş bana
ama insanlardan çekinmiyorum ya da özgüven sorunum yok
Psikolog kliniğine gidip seansa 1500 tl ver birşeyin kalmaz 😂
gittim diyorum ya deli damgası vurdu resmen bana
Genelde oyle olur işin üstesinden gelmeyince delirtiyor gönderirler