Doktora gidemeyeceğini söylemişsin, elma sirkesi ile suyu karıştır ve otur üstüne banyoda. Enfeksiyonu hafifletecektir. Kaşıntı için de reçetesiz şekilde eczaneden travazol krem alabilirsin.
Hayır içine değil dış dudağa klitoristinin olduğu yerlere Evde sirke varsa bire üç sulandırıp bi pamuk veya bi bez ile silebilirsin vajina kısmını kaşıntıyı ve yanma batma hissini alır
Yahu rahatlıkla ne. alakasi var yengem rahim aldırdı saklandığı hayır toplum adında. kadin hastalığı deniliyo babana git vajinani aç diyen yok saçmalıyorsun sen bir ailesin ben mesela evde boxer le. dolasiyom nolcak
Yahu ne alaka. saglik bu saçmalamayın yahu bak daha ciddi problemler olur anne olucaksin ileride keşke dersin karnım ağrıyor form. lazim de. en kötü doktor rahimimde. ssıkıntı görmüş dersin hiç mi guvenmiyo ailen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Büyük bir ihtimal mantar enfeksiyonu.
Doktora gidip, ilaç yazdırmalısın.
Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Doktora gidemeyeceğini söylemişsin, elma sirkesi ile suyu karıştır ve otur üstüne banyoda. Enfeksiyonu hafifletecektir. Kaşıntı için de reçetesiz şekilde eczaneden travazol krem alabilirsin.
Tekrar teşekkür ederim
Rica ederim.
bembeyaz oluyorsa iltihapta olabilir ama kaşıntı koku vs neler var başka batma hissi derken nasıl yani kaşınıyormu
Evet kaşıntı ve ağır koku da var
stres uykusuzluk ve şeker tüketimi fazlamı sende
Evet hepsi de vae
KPSS yaz okulu ve staj stresi ve uykusuzluğu bol şekerli çaylar kolalar
oo daha sorarım ama gizli olmasana
ya da sorunu ben beğensem beni görürmüsün
Hayır öyle nasıl görünüyor bilmiyorum
Sen gizliden çık
tamam çıktım
Kaşıntı var mı ya da kızarıklık
Evet olmaz mı yolasım var
Dışında hafif ağrılı sivilce var
O zaman egzama ya da mantar olabilir evde deri kremi var mı travazol troyst gibi kremler ya da pudra
Pudra var
Ayıptır sorması
Kremi içime mi süreceğim
Hayır içine değil dış dudağa klitoristinin olduğu yerlere
Evde sirke varsa bire üç sulandırıp bi pamuk veya bi bez ile silebilirsin vajina kısmını kaşıntıyı ve yanma batma hissini alır
Teşekkür ederim
Ricaederim geçmiş olsun 😊
Mantar da olabilir iltihap ta doktora gitmelisin
Neden oluyor ki
Bir çok sebebi olabilir, ilişki yaşadın mı?
Galiba yeterince islanmadin
Geçmiş olsun.
Jinekolog görmesi lazimm
Sıkıntı
Toktora git
Babam yıllık izne çıktı gidemem
Ne alaka sağlık bu yahu
Ayıptır olmaz kimseye diyemem
Siz erkekler rahatsınız tabi
Yahu rahatlıkla ne. alakasi var yengem rahim aldırdı saklandığı hayır toplum adında. kadin hastalığı deniliyo babana git vajinani aç diyen yok saçmalıyorsun sen bir ailesin ben mesela evde boxer le. dolasiyom nolcak
Yenge başka kız çocuğu başka evli barklı değilim ev kızıyım olmaz
Yahu ne alaka. saglik bu saçmalamayın yahu bak daha ciddi problemler olur anne olucaksin ileride keşke dersin karnım ağrıyor form. lazim de. en kötü doktor rahimimde. ssıkıntı görmüş dersin hiç mi guvenmiyo ailen
Sana diyorum
Neden sustunuz