AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
246Cevap
3-4 yaslarimda parmagim demir kapiya sıkısıp kopmustu, tekrar dikildi ama yuzum parmagimda izi vardir
uf hiç söylemeyin çok kötü bir durum geçmiş olsun
Allah razı olsun :)
hepimizden (-:
dizimde var camide köpek kovalamıştı düşmüştüm seneler geçti hala geçmedi:)
ah bu köpekler ne çektiriyo siz kızlara (-:
Beni de cami de biri kovalamisti ayagima demir batmisti asdasdffs :)
herkes atraksiyon içinde ne bu (-:
evet :d
alnımda haç işareti gibi dikiş izi var. ablam beni iktirince koridordaki kapılara çarpmışım :D
vay be ne sevgi ama (-:
Dudağımın üstünde C şeklinde tırnak izi var. Küçükken kuzenimi ısırmışım ve o da tırnak atmış :D
hak etmişsin (-:
Hala ısırırım bir tokat atar bana feleğim şaşar ya
siz uslanmazsınız
:) yapcak bişi yok
var uslanmalısınız yoksa cıss adda (-:
Olsn ya
iyi o zaman (-:
Çok küçükken salıncakta sallanan kıza "sizi ben sallayabilirmiyim" demeye giderken kafama çarpan salıncak izi vardır tam kaşımda.
uf tam 12 den isabet her kız sallanmaz (-:
Çok küçüük yaşlarda öğrendim her kızın sallanmayacagını. Buda yaşantımın ilerki dönemlerinde daha temkinli davranmamı sağladı. :D
bence de (-:
Sağ böbrek kısmının orda derin kesik iz var, scooterla düşmüştüm çok eskiden camlara girmiştim.
uf geçmiş olsun Allah korumuş
Yara sayilmaz ama ilk okulda ilk uclu kalemimin ucu sol elimin serce parmaginin dibine girmisti ve cikmamisti ve şu an hala icerde derinde ve orasi yesilimsi mor:D
Uf çıkarttırsanıza onu
Yok baya derinde ve batmiyo sorun degil:)
kusura bakmayın cevaplara yetişemiyorum (-: ama çıkarttırın
ayaklarimda köpek tirnagi ve ısırığı izi var cenemde demire çarpmis tim dikiş izi var kolumda da kuzenimin tırnak izi ve dizime cam girmişti öf acısını hissettim şu an
yemin ediyorum oturup ağlıycam sitedekiler gelin hepiniz üzüldüm nasıl geçmişiniz var :-(
sol dizimde küçük bir iz var ama çok kötü düşmüştüm yahuu bak hatırladım o acıyı yine (:
hatırlattığım için üzüldüm (-:
Kolumda bir yanik izi dudagimda kucuk dikis izi ve alnimda kucuk bir dikis izi daha:D
söyleyin dedim üyeler abarttı mı yoksa cidden mi var anlamadım ama iyi bir şey değil kendinize gelin (-:
Yok vallahi var :D
iyi aman geçmiş olsun size de (-: şifacı gibi oldum
Merak edip sordugun icin sagol:D
ne demek her zaman efendim (-:
:)))
Kasigimda var citlerin ustunden atkarjn baya bir derin kesilmis
dikkatli olunması gerekir
Hala dikkatsiz ve hiperaktifim
(-: ovv küçük kız çocukları gibi
Aynen oyle
Alnimda iz var, tas girmis. Gobegimde hafif iz var sobaya yapistirmisim:))
uf anlatış biçiminizde takdire şayam (-:
:))
Ben düşmekten değilde yanık izleri var çok. İşaret parmağımın üstünde üç kez ard arda yaktığım yerin izi var. bir de dizimde :D
ohh (-:
Benim kalp hizasinda tam kaburganin bitis noktasina yakin yara izi var kucukken kale diregine tirmaniyodum dusup ag gecirmek icin cengel varya o batti :)
uf bu ne (-:
Benim dizkapağımın altında dikiş izi var 9 dikiş atılmıştı. sağ bacağımda boğulma tehlikesi geçirmişim yine dizimin altında iz var. sol elimi cam kesmişti izi var. bukadar:)
Alnımda küçük bir çizik izi var, herhalde abım benı kovalıyormuş düşmüşüm halaa izini taşıyorumm :D
hatıra (-:
Olmaaaz mı küçükken sağ el bileğime cam düşmüştü ve kesmişti. Baya da derindi üstelik alttan kemiğim falan belli oluyordu yanlış hatırlamıyorsam :D 9-10 tanede dikiş var bileğimde :D
üf bu ne (-:
Baya yaramaz bir cocukluk gecirmisim :D
aynen öyle (-:
Kolumda iz var kucukken dustum ve ailemden sakladiim 5-6 dikis atilirdi ama gostermedim zaten kis ayiydi cakmadilar sonuc ne kocaman disari cikmis bir deri izi
Ameliyat izlerim, elimdeki yanık izi, parmağımdaki kesik...
Güzel yıllardı...
Sol gözümün kenarında, üst üste duran iki adet karizmatik kesik izleri var..
Kafamın görünmeyen yerlerinde de ufak tefek çeşitli yara - bere izleri mevcut.
Tam Koç erkeğiymişim ulan..
: )
kaşımda-bileğimde-dizimde bide kafamın arkasında var ama çok belli olmuyolar :)
maşallah iyi ki belli olmuyolar (-:
belli olsalar trafik kazası geçirmiş gibi gözükürüm zaten ufacık yaralar :)
sitede hep hasarlı kişiler var (-:
Evet, hemde alnımda. Sandalyeden mi ne düşmüşüm. :S
alçaktan düşmüşsünüz yüksekten düşseydiniz ohoo geçmiş olsun (-:
Aynen ya :))
(-: dikkat dikkat dikkat
:)))
Olmaz mi yaw benim kulak mememde bile dikis izi var :P
nasıl (-:
Kosarken biri kapiyi acti okulda kapinin dili kulak mememi kesti :p
vay canına filmlere konu olur bu
4-5 Aylıkken yürümüşüm , 2 adım atıp düşmüşüm kafayı kalorifere geçirmişim , kaşımın orda halen dikiş izleri duruyor :D ilkokulda boncuklu tabancayla okulun arka bahçesinden girip çocuklarla çatışmıştık , r hoca kovalamaya başladıgında 3-4 metrelik bir yerden atlamıstım , yerde kırık cam parçası varmış , elimi kesti , izi duruyor ama orda dikiş felan yok , 1-2 cm lik birşey :D
Olmaz mı..
Alnı'mda bir çizik var
Sebebi;
Teravih namazı bitmeden önce arkadaşlarla şadırvanın üzerinde yakalambaç oynarken Ayağım küçük buzun üstüne basma sonucu baş üstü düşerek 7 cm ve 3cm genişliğinde bir şişlik oluştu baya baya ölümden döndüm
https://hizliresim.com/JdzRP5
https://hizliresim.com/y2pbWn
kafamdaki iz yeterli mi kanka :D
Dizimde var. Bisikletten düşmüştüm ufakken. Sonra kafamda var ufak. Kuzenim mermer fırlatmıştı kafama :D
anam o nasıl kuzenmiş öyle? (-:
Pikniğe gitmiştik -.- kavga etmiştk. Ben ona demir fırlattım gitmedi. O bana ufak mermeri fırlattı tam kafama geldi
(-: kuzen kuzene ne kavgaymış ama
çok var dizlerimde bacaklarımda kesik yara sigara yanığı (kendim söndürmedim yanıslıkla 2 kere yanmstm) kolumda ayrı bir yanık izi flnda var
bu soru psikolojimi bozdu benim kaldırtacam
niye ya cocukluk işte yaramazlık
(-: burdakiler bildiğin canavar gibi ne ararsan var
küçükken yokuş aşağı bisiklet sürmeyi severdi :Dd fren tutmayınca kendimi kaldırıp yere vurulmuş gibi hissettim baktım dizlerimden kanlar akıyor :dd
uv neyse ki hala hayattasınız (-:
alnımın ortasında var kapı kenarına çakmıştım kafamı :D
Küçükken karnım ağrıdıgında ütüyle bez ısıtırdı annem karnıma değmişti ütü onun izi var
baska hatırlamıyorum ama vardır mutlaka
Yok vucudum bu dizideki gibi kiz gibi ciplakken bile purusuz off aynen videodaki gibi rahat ciplak aynanin onunde olabiliyorumm mutluyum kimse birseyi takmasin !olaysahneler.com/.../
Bisikletten dusmustum dizimde hala iz var ama seviyorum hatira kaldi bana :):)
oh ne güzel (-:
ablam kucukken beni cok cırmalardı elimin ustunde hala ızleri var :)
cırmalardı güzel tabir (-:
oda çocukluktan kalma ağlaya ağlaya anneme oyle sıkayet ederdim :)
küçüklerin çilesi (-:
güzeldi beeee keşke küçük olsam tekrar cırmalamasına bile razıyım :)
demi ne tatlılık ne masumluk ne eğlenceli ne güzel günler (-:
evet :(
Ayağımın üstünde bir iz var ama küçüklükten değil :D geçen yaz yüzerken kayaya çarpmıştım
(-: iyi güldürdünüz beni geçmiş olsun
Teşekkür ederim :))
rica ederim (-:
Her gün düşerdim mutlaka. dizimde iz var yarayı soymaktan :)
ah bide eliniz dursa ne güzel olacak (-:
İlkokul hocam ilgilensin diye bilerek dusmustum dizimde izi kaldi sol dizimde ama cok az var
neler var yarabbim (-:
Cocukluk ne yaparsin iste:-D
şimdi yok değil mi? (-:
Ne yok iz biraz var
öğretmenin ilgisini kazanmak için düşmüyorsunuz değil mi yani?
sen böyle söyleyince bir kontrol edeyim dedim her tarafımda yara bere izi var bir garip oldum
çocukken hepimiz kaza geçirdik onların izleridir
olay orda be kanks izlere bakınca geçirdiğim günler aklıma geldi bir güzel oldum :)
özledin demi? (-:
özlenmez mi kanks kolumu ısıran köpeği bile özledim :/
vay be geçmiş böyle bir şey demek ki
biraz yaramaz bir çocukmuşum geçmiş böyle şeyler
Burnumla dudağımın arasında yara izim var bisikleten düşmüşüm
kötü olur o
Küçük ve çok belli değil yakından bakmazsan görünmüyor
olsun sonuçta eliniz de olmayan nedenden dolayı başka dert vermesin Allah
Amin
benim bacagımda catal izi kaldı mesela sorma nasıl girdi diye :D çok yaramazdım çoook :)
acaba yemek yerine kendi bacağınıza mı bandınız? (-:
hayır biri fırlattı saplandı yamuk yumuk cıkarttım catalı fena kanıyordu. kolumda kırıktı o zaman :D oda yaramazlıktan hahah :D
:Dd
yok yok bu sitede ben kafayı yiycem millet resmen testere filminden çıkmış gibi vuvvvv (-:
yok be büyüyünce uslandım :)
Allah aşkına nolur uslanmayın oluyo mu bu hişt kendinize gelin ama (-:
uslanmayıp napalım abi evden mi kaçalım dengesizliki yapalım :D napalım yani:D
abi sözü dinleyin ama (-: hiçbirini yapmayın bunu da yapmayın. kocaman hanım hanımcık kız oldunuz değil mi bunlara ne gerek var
evet gerek yok zamanında yaptık yetti :) oyun oynicam diye 2. kattan atlayıp dışarı kaçtıgımı bilirim ben :D:D
daha neler duycaz durmak bilmezsiniz siz anlattıkça anlatıyosunuz ama ağzımızı açık bırakacak şeyler anlatıyosunuz söz yok (-:
siz hç yaramazlık yapmadınız mı küçükken :)
söylesem olmaz ama şu an gayet usluyum akıllıyım (-:
Aferin :)
sizde olun sizde (-:
Bisikletle tren yoluna uçmuştum. Kolum 2 yerinden çatlamıştı. Kafam da 8 yerinden yarılmıştı. Heygidi günler hey. 1 tane dikiş izi var kafamda dikkatli bakınca belli oluyor. 3 yaşında falan da salıncak çarpmış. Gözümün tam kenarında küçük bir iz var. Çocukluğumun izi çok anlıcağın :)
bir kere kızın birini dövmüştüm ondan kalma elimde bir iz kaldı yumruk atarken dayanamadı dişi kırıldı sonra bir gün gene 25 yaşında bir kızı çok dövmüştüm de kolu kırılmıştı zavallının şaka len şaka : DD kubatmıyım ben : D ufakken çok yaramazmışım kafada kolda bacakta izler çok düşmekten kalkmaktan : d
boncuklu sılahlartla mahalle kapısması yapıyoduk nısan almak ıcın bırden dızımı kırdım yerde gazoz şışesi kırmışlar tam dız altındakı etımıe gırdı ust tarafından ucu cıktı ama alttan degıl ustten gırdı ıgneyle nakıs dıkmek gıbı cok buyuk degıl ama kotuydu , kapandı sımdı hısstemıyorum kapanan yeri o kısım hissiz hala.
Başımın iki tarafında yara izi, kolumda ve elimde kesik izi, belimde ufak bir ameliyat izi var. Oysa ki ne kadar uslu bir çocuktum ben.
gerçekten usluymuşsunuz
bisikletle elektrk diregne yapıştım ve dizimde ve anlımda hala izi var :D ve yataktan yataga atlıyım derken kaşımı yardım ordada dikiş izi var :D
bu ne kaş yarma kafa atma elektrik direğine çarpma yaygın ve normal olmuş vay be (-:
ama napalım sımarıktım pardon ama kıcımın üstüne oturmazmısım hep koltukların üstünde zıplayan bir yaramaz cocuk var karsınızda :D
tabire bakar mısın? (-: o yaramaz çocuk değil artık kocaman hanım hanımcık bir kız
yoo halada yaramazım hanım hanımım ama yaramaz :D
iyi bakalım hadi bol kazasız günlere (-:
var sol ayağımda baş parmağımdan bileğime kadar 2 santim genişliğinde yanık izi kardeşim sopa ile atçılık oynarken çaydanlığı devirmişti
uf geçmiş olsun
Sol kolumda 15 cm yakın bir yarik izi var ince ama uzun. Karnimin solunda 8 cm lik bir yarik izin var. Anlim ve kasim yarik. Ama küçük onlar.
Lunaparkta su kaydırağı gibi kaydırak vardı ordan kayarken sol dirseğimin içi sürtünmeden yandı. izi hala duruyor
var...
6-7 yaşlarımda bir sokak köpeği dizimden dişlemişti,
dikkatli bakılınca diş izleri gözüküyor.
El bilek kısmında bir iz var düşmeden, dizime cam batmıştı küçükken onun izi var birde.
geçmiş olsun
Teşekkürler, sanada :) onlar bize hayatın hatırlattığı mutlu zamanlar bende çocukluk tasasız gülümseme böyle iste :)
çok doğru yazdınız haklısınız (-:
:))
Benim burnumun üstünde var mahallede taş atmışlardı karnımda yanık var sobanın üstüne düşmüştüm karnımı ısıtırken kafamda 4 tane kırık izi var genelde taşla kırıldı kolumda 2 tane aşı izi var yani fazla bişey yok. d
Sol bacağımda bir kıbrıs haritası var :D yanık izi :D
ım Lefkoşa tam olarak nerde (-:
evet bnde burnmn ustne düşmşm kucukken hep burnmda kırık var amelyt olcm :)
burun ameliyatı cidden zor
En çok dizimde var bir tane diz kapağımda birde kaval kemiğimin orada bıçak yarası var
üf geçmiş olsun
dizlerim hep beyaz cizgilerle dolu cok duserdim kucukken
şimdi olmasında küçüklükte hepimizin başına geldi
:)))) evet bence de
(-: öyle
Var tabı yanık ızı kesık ızı koparılmıs kabuk ızlerı ozellıkle :D
uv bir çoğunun derdi (-:
Maalesef var, kaşımda. merdivenlerden düşmüşüm.. Çok dikkatli bakılmadığı sürece belli olmuyor ama orada duruyor çok sadık ve karizmatik sdfsd
işaret parmagımın avucumla birleştiği iç kısmında uc var ilkokuldayken oldu vücudum da varlıgını kabullendi onun yaşayıp gidiyoruz :D
çocukken çok yaramazdım saçlarımı bir numaraya vurdursam piri reisin haritası gibidir
Elimde bıçak yarası var kumbaramı ekmek bıçağıyla açmaya çalışmıştım. Dişimde kırık var kavgada ağzıma kafa yemiştim.
Göğüsüm de uzun bir çizik var kedi tırmalamıştı kucağımdayken
kedileri sevmeyin nankör kediler