- Kişilik & Karakter konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılMesleğim camcılıktı 15 yaşımda, motora binerken dengemi kaybettim.. elimde 6 adet dikdörtgen şeklinde cam vardı, geriye doğru düştüm ve camlarda kafa izama denk geldi ve gözlerimi kapadım.. gözlüklerimde gözümdeydi ve 6 cam kırıldı kafamda :) şükürki gözlerime batmadı camlar ve gözlüğüm kırılmadı.
Acile gittik,3 kız hemşire vardı,40'lı yaşlarda bir bayan abla hemşire geldi kızlar çıkın dedi ve o çene altıma 3 dikiş attı.. işin garibi, bir sardı kafamı sargı beziyle sadece gözlerim görünüyordu ve gözlüğümü taktım.
Dükkana geldim ,2-3 dakka güldü usta : saddamın askerleri bile bu hale gelmedi be ne bu dedi gözün dışı heryerini sarmışlar mumya olmuşsun dedi :).16 Yorumla- +1 yıl
Gözlerine gelmemiş iyi valla geçmiş olsun :)
- +1 yıl
Allah razı olsun, vede teşekkür ederim :).
Elimde iki cam kırıldı sol kol içi eklem yerime 8 dikiş, cep tel satış mazası 2. katında yürürken sunta zemin kırıldı ve sağ kaburga üstüne düştüm..8 yıl sonra röntgen çektirdiğimde kaburgamın kırıldığını öğrendim :) ve mesleğide bıraktım.
Sizdenizde, varsa sorununuzla ilgili anınız paylaşırsanız sevinirim :) başkasının acısını sorup ortak olma nezaketinize binayen benden paylaşırsanız sizin acınıza ortak olayım. - +1 yıl
Bu denli büyük kazalarım olmadı ama düşünme nezaketi göstermeniz de yeterli, ben teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Allahta büyük kaza yaşatmasın inşallah ömrünüz boyunca, ve ahirettede amin.
- +1 yıl
Hepimiz için.. :)
- +1 yıl
Aynen, cümlemiz için ecmain amin. :).
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı. Küçükken çok dik bir alandan bisikletle inmeye karar verdik arkadaşlarla. zeminde betondu. yolda da bir tahta parçası var ama o ana kadar dikkat etmemişim. bisikletle takla attım ve kafamın bir kısmı betona vurdu. bunu gören arkadaşım sandıklarımın hepsi kaçmışdı. Çok sevdiğim bir ablada yoldan geçiyodu. Senin başın kanıyo hemen ailene götürelim dediler 5 dikişle bu olayı atlattım. Çok şanslıydım hem çarpışma şiddeti az olmuştu hemde o dönem daha yeni bir doktor olan ama ilerde baş hekim olacak bir doktor dikmişti yaramı.
02 Yorumla- +1 yıl
Etkileyicii.. :)
+1 yılEvet :) Bisikletimin frenleri tutmuyordu. Bayır aşağı caddeye doğru sürerken baktım ölüme gidiyorum yan taraftaki bahçenin çitlerine sürdüm. Kenara ayna bırakmış birisi. Nasıl olduysa ona denk geldim. Bir de teller falan :) Kan revan içindeydim. Görseydin bisiklet değil, motosiklet kazası sanırdın :) Bu olaydan kalma bir iz var kolumda ama çok belli değil.
010 Yorumla- +1 yıl
Ovvvv fenaaa.. Bende boyle bir an yaşadım kenara kırdım yokuş aşağı taklalarla indim sırfbi amcaya cçarpmamak için. Büyük geçmiş olsun bize :D
- +1 yıl
Evet :D bir de ömürlük izim var :D
Ben ağzımla dişimle doğmuşum. Daha yeni doğmuş bebeğin ağzında diş ne arar. Güldüğümde korkuyorlarmış. Emeklerken çaydanlığa çarparak kırmışım o dişimi o yüzden şu an ön dişlerim çarpık. Küçüklüğümde öldüğüm olayı da var ohooo ben neymişim ^^ - +1 yıl
Ooo ulen sen nerenin bebeğiydin öyle yarıldım :Ddd
- +1 yıl
Beni lunaparkta kaçırıp geri getirmişler bir de :Dd Beğenmemişler sanırım. s. s
- +1 yıl
Vallahi uzaylı bu. Şanslı uzaylı ama. Ne güzel be bebekliğin aksiyonlu geçmiş. Bizim standart ye iç yat. :D
- +1 yıl
Daha çook var böyle anım :D Evet ben de kendimi şanslı hissediyorum ^^
- +1 yıl
Bebek olmasam bilirdim ben ona yapacagimi -,-
Eig icin tesekkur ettiiim ^^
Annem ben 5yaşındayken sobalı evimizde buz gibi banyoda beni yıkamıştı. bende banyo biter bitmez salonumuzda sobanın arkasında benim girebilecegim kadar boşluk vardı. o kadar usumustum ki sobanın arkasına girivermistim. göbeğim yandı. o kadar acımıştı ki göbeğim su toplamıştı hala da göbeğimde izi var
15 Yorumla- +1 yıl
Sen benim hikayemi mi duydun ! yemin ediyorum kelimesi kelimesine başıma bu geldi :DD
- +1 yıl
Tamamen aynı, bende. çok üşümüştüm ufacık bir boşluk vardı sıvıştım oraya göbeğim değmişti sonra su toplamıştı falan izi hala durur :)
- +1 yıl
Valla öyle. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılSol yanağımda bir yara var küçükken sivri bir demirin üstüne düşmüşüm ama Gülünce gamze gibi duruyor pek dikkat çeken bir yara değil , yine küçükken abim bisikleti sürüyordu bende arka selesine binmiştim giderken Ayağım millerin arasına girdi Allah tan hemen fren yaptı yoksa ayak gitmişti ondan kalma bir yara var , körebe oynarken sehpanın üstüne düşmüştüm ağzım kenarına denk geldi dişimin ufak bir kısmı kırılıp alt dudağıma girmiş doktorlar çıkartamadı hala duruyor ;)) son olarak ta mahallenin en şımarık çocuklarından biriydim 2 katlı kullanılmayan 34 tane yan yana ev var onların çatılarında birinden diğerine atlarken kiremit kırılmıştı içine düşerken tahtadaki çivi belimi 2 cm derinliğinde 5 cm uzunluğunda yarmıştı bide o var diğer ufak tefek yaraları saymıyorum :D
02 Yorumla- +1 yıl
Sen ne diyosun yahu bunlar ne böyle bu nasıl bir çocukluk :D:D
- +1 yıl
Annem dışarı çıkmayım diye ekimi kolumu bağlıyodu artık bunlar sadece kendime verdiğim zararlar çevreme verdiğim zararı sen düşün her gün bir komsu gelirdi kapıya :D
+1 yılDizimde kocaman hala morluğu gitmemiş olan yer var. Çok hızlı koşuyodum baya hızlıydım ayağım takılıp sürüklenmiştim. Eve gidememiştim bacağım kan içinde kalmıştı, komşulardan biri eve taşımıştı.1-2 hafta topallayarak zar zor yürüyordum. Ay çok kötüydü ya.
02 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun arkadaşım :)
- +1 yıl
Ehehe teşekkür ettim :)
Küçükken babannemin evinde çiçeğe su vermek üçin su doldurmuştum bardağa. Bilirsiniz belki eski demir bardaklar vardır uçları sivri. Neyse merdivenden inerken düştüm ve burnumun üst kısmı bardağa geçti resmen 😀😀 sonra dikiş atıldı izi çok çok dikkatli bakınca belli oluyor :)
01 Yorumla- +1 yıl
Uvvv ciz etti içim :D
İki kolumda da birbirine benzeyen iz var yaz aylarında kısa kollu giyince görünüyor millet şaşırıyor yaralarımı ikiz zannediyor :) Biri 4. ya da 5. sınıfa giderken bisiklet kazası oldu bayanın biri kendinden büyük bisikleti almış çarpıştık bisikletin önünde kesici bir şey varmış o kolumu kesti yara izi oldu. Diğerini de cam kesti hemen hemen izler birbirine benziyor ve aynı kol hizasındalar :)
01 Yorumla- +1 yıl
Enteresan :)
Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Cendemde dikis izi
Dizimde yanik izi
Omuzlarda da agir bir sey tasidigim bir agri ( köprücük kemiklerim kirildida kücükken ) :)01 Yorumla- +1 yıl
ovv geçmiş olsun :)
Elimi yaktım bir tabak makarna uğruna :)) çocuklukta değildi ama kabul mu bebeğim :)
11 Yorumla- +1 yıl
Kabul Canısıı geçmiş olsuuun :)
Genelde cok insanin cenesinde iz vardir. Nedense gelenek sanki
11 Yorumla- +1 yıl
Valla ya doğru tespit :D
Evet küçükken arabalarn arkasına takılardik saçma bir o kadar da zevkli biseydi.. bir kereküçük kamyonet gibi bişeye takilmistik ama birden Hızlaninca ayak uydurmadm hiza ellerim yavasca ayrildi kamyonetten cok felaket bir aciydi heryerim yara içindeydiii hala dizimde izlerrr var :)))
01 Yorumla- +1 yıl
Dünyanın en zevkli şeyidir o :) Ama sonu kötü bitmiş.. Geçmiş olsun :)
+1 yılElimin üstü utuyle yandi annem utu yapiyodu benimde kollarimda ayicik utuyu koymuş geçerken elim carpti yandi bide küçükken yokustan asagi koşarken düşmüştüm sonra iki kere daha ayni yerin üstüne düşünce izi kaldi bacagimi da firina deyince yakmistim bide 1-2 ay önce okulda iki siranin arasından geçerken tekinin çivisi disardaydi bacagimi çok fena çizdi kırmızı bir iz kaldı çok çirkin :D
02 Yorumla- +1 yıl
Çizikçi görll :D
- +1 yıl
:DDD
+1 yılEvet bir yanık izim var. Babaannemlerin evinde abim kuzenlerim ve ben top oynarken top sobaya doğru gidiyordu değse patlayacaktı. Ben de patlamasın diye elimi uzattım ve elim sobaya değip yandı. Ama topu kurtardım mutluyum :D
10 Yorumla
+1 yılEl Bileğimde ve bacağımda kardeşimin yaptığı yanık.
Dizlerde bisiklet sürmeyi öğrenirken alınan yaralar.
Dizimin altında da bir kaç kesik var cama düşmüştüm.10 Yorumla
+1 yılCene alti yarik sol gogsumun alti cizik bir 6 cm falan burun kirik alttan kesik izi var cok ince ust dudagin ortasi fatlak estetik cerrahi dikisi var alnimin sag ust darbeli yine sag elin serce parmagi es ciziyor on dis kirik biri ince simdilik bu kadar yeter heralde
05 Yorumla- +1 yıl
Valla büyük geçmiş olsun fazla bile bu :)
- +1 yıl
Bak izler kaybolunca unutmusum biaiklet kazasiyla yuzun sag kismini komple ucurmustum 1 yila yakin sokaga cikmadim iz yapmamasi icin sag elimi de hatirlamayacak kadar kucukken dikis makinsinin kayisina kaptirmisim cok dikkatli bakinca hala belli olur patmaklarin uztu sag ayagimin ustunu akcayda iskeleye surtmustum buyuk bir sey degildi ama izi durur hala dudaklarimin icinde sagli sollu iki kesigim var daha zorlasam cikarda neyse bir gazi nisani versinler artik ks bekliyoruz :)
- +1 yıl
Sagolasin canım tesekkurler bu arada
- +1 yıl
Sana guru yerine gazi yazsınlar :)
- +1 yıl
Aynn guruluga yukselince taleb edecegim :)
Küçükken bacağımı camla kesmişim çöpte cam kiriklari varmış bende üç yaşındamiymisim neymişim işte poşeti kaldırayım derken poşeti delen cam parçası bacagima batmış ama şu an çok belli değil bir de apandisit ameliyatı geçirdim dördüncü sınıfta.
01 Yorumla- +1 yıl
Apandisit izi bende de var :)
Okula olan nefretimin küçüklükten geldiğinin kanıtı olan bir yara izi var kaşımda. Çizik şeklinde dikiş izi var okul zeminine kafa attığım için kaşımı yarmıştım. Denizde yüzerken kaya kesmesi sonucunda dizimi yarıp köpek balıkları kan kokusuna gelir olayını bildiğim için 3 gün denize girememiştim. Onlarca bisiklet kazası da var tabi ama o kadar ciddi yaralar yok
02 Yorumla- +1 yıl
Köpek balığı olayı iyiymiş :D
+1 yılVar sol bacagimin bilekten biraz yukarisinda motorun egzosundan dolayi oluşan bir yanık yıllar yıllar önce oldu, izi kaldı.
10 Yorumla2 yaşında abimin ayağına takılıp televizyon sehpasının kenarına göz ucunu çarpmışım kılpayı dedikleri resmen gözüm çıkacakmış :) orda hala iz var en bariz görünen. Gerçi çok fazla var hangi birini söylesem
02 Yorumla- +1 yıl
ucuz yırtmışsın :)
8 yaşındayken kolumu merdaneli çamaşır makinasına sokmuştum kolum sıkıştı 1 karışlık kaynar su dökülmüş gibi bir iz var kolumu patlatmıştı her yer kan :(
10 Yorumlaküçükken saklambaç oynarkene, sobelemek için koşarken elim dikenli palmiye ağacına takıldıydı. 10 kuruş büyüklüğünde et kaldırdıydı havaya onun izi duruyo hala :D
01 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl örnek yahu hahah istemsiz güldüm :D
+1 yılMotoru çakıla kaptırmıştım baya sürüklendim falan baya kan revan içinde kalmıstım ama çok şükür hic bir iz kalmadı.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılÇocukluğumdan beri kalbim yara bere içinde. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif06 Yorumla- +1 yıl
Hep bu alakasiz linki atmak mi sorundasin
- +1 yıl
@MrsPropper ne güldüm bee :D
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
Ay bittim şu an :D:DD
- +1 yıl
@MrsPropper sizi alakadar etmiyor yorumlarım ya da paylaşımlarım. Hatta engelliyorum ki o listede çocuklarla güzel vakit geçirin. :)
- +1 yıl
@MrsPropper reklam yapmak serbest eğer o linki görmek istemiyorsan 7. level ulaşmak zorundasın :D
Ortaokuldayken sınıfın camı kırılıp bileğimi kesti
Damarlarım gözüküyordu..
Şanslıydım damara gelmemişti ve dikiş atılmadı
İzi duruyor ve bu izi gariptir ki seviyorum :)01 Yorumla- +1 yıl
Kimisi seviliyor evet :)
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. ayagıma kucukken naylon yapısmıstı yanık naylon hala ızı var
10 Yorumla
+1 yılSağ dizimde var , Hatırlıyorumda ne zaman üstüne düşsem kanardı. Bide kanamaya başlıyınca durduramazdık mubarek şelale gibi akardı :D sonradan kapandı izi duruyor hala 20 ye giricem kaldı öyle :)
02 Yorumla- +1 yıl
Benimde kolumda vardı öyle acayip biseydi :D
- +1 yıl
Küçük bir de ya en ufak şeyde kanardı :D küçük ama musluk gibi akardı ya :D Acayip cidden. d
+1 yılbir gün annem puding yapıyor evde abim içindeki kaşığı alıp havaya fırlattı tak bileğime hafif bir iz kaldı :-) Birde apandis ameliyatı oldum da o fit vücudum olduğundan gözükmüyor estetik bir dikiş yapılmıştı :)
01 Yorumla- +1 yıl
Apandisit izi iyidir bende de var severim :)
Yav benim komsu vardi bisiklete binmistik sonra ben arkadaydim etek vardi altimda ben bayir asa bir suruklendim ama belden alti kan icinde aglaya aglaya eve geldim 1 haftadan fazla dizlerimin ustune oturamadim hala izi duruyo 😄😄
00 Yorumla
+1 yılBende daha 4 yaslarinda falandim heralde. Su eski sobalar :) misafirlikteydik arkadaslarimla koltuklarin uzerinde kosuyorduk sonra ben soba sicak mi soguk mu diye bir dokunuyum dedim gerisi inanin hafizamda yok :) sadece balkonda bisiklet surerken elimin derisinin kalktigi ve daha yaramin baya bir taze oldugunu animsiyorum o kadar elimin uzerinde bir yara birazcık büyük :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSol kolumda omuz kısmına yakın yanık izi, kafamda ve sol ayak altımda dikiş izi var.
Birde sol kolum tek seferde 5 yerden kıtılmıştı oda sayılır mı?
Harpten çıkmış gibiyim :/02 Yorumla- +1 yıl
Maşallah sana geçmiş olsun:D
- +1 yıl
Çıkıkçıdan yazıyorum :(
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAmeliyat izleri
Yanık izi
Dikiş izleri ufak tefek
Bir de sol kaşımın altında var kesik izi, ama ona dikiş atılmamıştı :)01 Yorumla- +1 yıl
Her türden var diyosun :)
4-4 yaslarindayken sobaya kafalama dalmisim hayal meyal hatirliyorum. Cizbiz kofte gibi coslamis :) sinirlendigimde yuzum gerginlesince farkediliyor. Sol ayagimin arkasindada gecurdigim bir ameliyatib uzun dikis izi var 10 dikiscik :D
03 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun kardeşim. 4-4 iyiydi :Dd
- +1 yıl
Aynen ameliyat bende de var cok severim :)
+1 yılLacrosse oynarken bacağımı kesmişti bir çocuk raketle -,- bide bilekler malum -,-
10 Yorumla
+1 yılAnneme kızıp ayağımı küçük tüpün üzerinde fokur fokur kaynayan sütün içine sokmuşum 😄 ayağımın üzerinde kocaman bir yanık izi ama son birkaç yılda baya kayboldu az bişey kaldı 😄
00 Yorumla
+1 yıl7-8 yaslarindaydim aksam sokakta saklambac oynuyodum arkadasimdan once yetisebilmek icin kosarken ayagim takildi hizlica yere dustum dizime tas girdi eve gittim annem tasi cikardi ilac surup sardi oylece kapandi yara hastaneye falan gitmemistik :)
00 Yorumla
+1 yılAlnıma makas girmişti içinden tutup kendim çekmiştim 😂 Allahtan cok hafıf iz var
10 Yorumla
+1 yılDirseğim kırılmıştı ameliyat oldum hala izi var. Küçükken yazlıkta terastan düşmüşüm alnımda hala izi var. Araba çarpmıştı korkudan dilimi ısırmışım bir parçası kopmuştu yenilendi izi hala var 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Ovv sonuncusu fenaymış.. Geçmiş olsun
- +1 yıl
teşekkür ederim
evet yüzük parmağımda yıldırım işareti var
anasını satayım ecnebilerin kafasında çıkar heri potur derler
bizim parmağımızda cıkar doğum lekesi derler01 Yorumla- +1 yıl
Oda senin farkın :DD
- Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılyanıklar kesikler bol bol mevcut sanırsın çocuk değil kore gazisiyim :)
00 Yorumla 99 depremınde adapazarındaydık 5 yaşındaydım o zaman , bizim evdeki vitrin sallanip düşmüştü cam kırıkları olmuştur yerler bende serçe parmağimi kesmiştim o hala duruyor o iz parmağimda baya derin
00 Yorumla
+1 yılVar, halam ütü yaparken dışarıya çıkartırken elimi sokmuşum camın içine, 27 dikişim var, bir de bisikletten düşmekten dolayı her iki kolumda ve ayağımdaki sürtünme izleri :D
00 YorumlaŞu saçlarını 3 numara kesip saça jiletle iz bırakıyorlar ya bende var o ışte kafayı yarmistik küçükken
02 Yorumla- +1 yıl
Tarz durur o ya :)
Kişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı. Evet var trafik kazası diz kapağımdan başlar boynuma kadar 6 ameliyat izi var yıllardır.
00 Yorumla
+1 yılÇocukluktan kalma bir aliskanligim dilimi emiyorum.
00 Yorumlabenim dizimde bir sürü var bikerisne civi battı bikersnde düstm yırtldı hep dikis
00 Yorumla
+1 yılEvet ablamdan hediye:) dizimde iz var.. catiya vurmus:p iz kalmis
02 YorumlaO nasil abla öyle :D
- +1 yıl
Cok iyidir:))
Şu lanet olası su çiçeğinden yüzümde delikler duruyor hala =|
03 Yorumla- +1 yıl
Ah baş belasii :)
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sol kaşımın üstünde var iz. Topuklu ayakkabı sevdalısı idim küçükken, halıya takılıp sobanın açık kapağına çarpmışım, Y şeklinde bir iz var.
02 Yorumla- +1 yıl
Y ile başlayan bir manita bulursan romantik yaparsın. Geçmiş olsun :)))
+1 yılSağ kolumun dirseğin de ve üst tarafında oksijensizliğe bağlı olarak yanık gibi birşey
00 YorumlaEvet. Ayak parmağıma cam tabak düşürmüştüm, baya bir kesildi. Dikiş var 5 tane.
00 Yorumla
+1 yılaraba kapisina kasimi sıkıstırmıstım mfkdmskxm kasim ve gözümun arasinda belirgin bir iz var hâla
05 Yorumla- +1 yıl
Ya bir dk bunu biri açıklasın. NASIL? :DD
- +1 yıl
Ablamla arabanın icinde oynuyoduk birimizin bisküvi alması lazimdi tabi küçük olduğum için direk beni arabadan indirdi cabuk git al diye o sira ben gitmem sen git kavgasi yaparken kapiyi kapaticakti refleksdenmi sinirdenmi kafayi araya soktum sonrasi zaten basdonmesi ve bayilma 😁😁
- +1 yıl
Hala impossible geliyor valla fena güldüm ya :D
- +1 yıl
benim çocukluğum efso ya jfkcmdc
- +1 yıl
Dev efsosun sen efsolar kralı :D
+1 yılKolda kesik var. Kaşımın üstünde çizik. Varda var. :D Biraz yaramazmışım. :D
02 Yorumla- +1 yıl
Çizikler efendisi :D
- +1 yıl
Şakacı girl. :D
- Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılkafamda dikiş var bir arkadaş kafamı yarmıştı dizlerim kum sahada top oynamaktan hep yara izleriyle dolu bide göbeğimden aşağıya çaydanlık devrilmişti komple yandı aşağısı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelimde var galiba 7 yasindaydim ablam cayla yakti hala var izi belimde ama ne olmusti hala hatilaiyorum uyuyamiyordum agridan
00 YorumlaEvet var küçükken inşaatta oyun oynarsık duştum ve bacağıma taş girdi onun izi var :)
00 Yorumla
+1 yılBebekken evin içinde yuvarlanmışım yuvarlanmışım sobaya elimi koymuşum elimin üstünde hala yanık izi var :)
00 Yorumla
+1 yılvar bir ara bisikleten uçmuştum :))) ayak bileğimin orda az da olsa izi duruyor o zamanlarda 11 12 yaşlarında vardım galiba kardeşim
00 Yorumlasl el işaret parmağımda iki cm uzunluğunda orak kesiği var :D
02 Yorumla- +1 yıl
Ayy orak korkulu rüyamdı benimde ama hiç kesmedim şükür :D
+1 yılBende doğuştan bir leke var kalp gibi ayynı sanki elleriyle, çizmişler karın kaslarmın sağında :)
02 Yorumla- +1 yıl
Çok hoş gibi ne güzel :)
- +1 yıl
teşekkür :)))
+1 yılBenim çocuk iken kasım yarılmış onun izi var
Sirtimda iki kursun izi var dikiş dizide var az o kadar00 Yorumlaİnternet kablosunu keserdi babam ben de bıçakla soyup geri bağlardım o gidince o yüzden elimde hep bıçak izleri var hatta bir kere kemiğime girdi acilde açtım gözümü
00 Yorumla
+1 yılkardeşimle kumanda savaşı yaparken yüzümü tırnak makasıyla çizmişti. yanağımda x şekli var resmen
00 Yorumla
+1 yılSaclarımın arasında var ama pek belli olmuyor koltuktan düşüp vurmusum bir yere bebekken :)
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat