iyi günler (-:
Vücudunuzda çocukluk günlerinizden kalma yara bere izleriniz var mı?
iyi günler (-:
sol bacağımın üst kısmında dikiş izi var 5 cm lik o da top oynarken sivri bir tahtanın üzerine düşmüştüm batmıştı sonra dikiş atıldıktan sonra iyileşmeden topa devam edince üç kere aynı yerin dikişleri patladı. sonunda doktor bidaha patlarsa bacağını kesecez demeyene kadar top oynamaya devam edecektim. biraz iz kaldı işte.
bide ikinci kattan düşmüştüm. kafamda bir kaç cm lik dikiş izi var. saçı tam kesince belli ediyor ancak.
çenem kırılmış çenemde küçük bir iz var. iz değil de sakal çıkmıyor orada.
kolumda da hafif bir kesik izi var aynı jilet atmış gibi ama o da cama yumruk atınca olmuştu.
başkada yok çok şükür :)
bide küçükken kolum kırılmıştı yanlış alçıya aldıkları için tekrar kolumu kırıp yeniden alçıya almışlar bunu hatırlamıyorum iyiki :)) @lüllüoğlu
hayır en zorlu dayanıklılık testlerinden geçmiş arazi aracı gibiyim :D @lüllüoğlu en azından ben bu açıdan bakıyorum :))
evet aynen öyle.:) en iyi cevaba baksana sitenin en sağlam üyesini tıklar mısın :D nazarın böylesini ilk defa görüyorum @lüllüoğlu
Ben pazar tahtalarindan az cekmedm ya küçükken Ara sokak ta maç yapardik topumuz lokantanın yanında büyük havalandırmanin altındaki tahtaların içine girdi ben almak için girdim oraya topu aldım tam ayağa kalkıp dönerken omzunu havalandirmanin köşesine derinden cizdirdim. bir seferinde Bisiklet sürerken kontrolü kaybettim bakkalin önündeki bayram şekerlerinin olduğu pazar tahtasına girdim. Ve yine bisikletle nalburun önündeki büyük fayanslarin olduğu standa girdim ortalığı kırıp geçirdim ellerim kan içinde ne olduğunu anlayamadım temizledikten sonra kesilmeyen bir parmağımın kalmadığını gördüm . Daha var da çok uzatmiyim :)
Çok küçükken 36 basamaklık dik bir merdivenden düşmüştüm. Kafamın yarısı içine girmişti. 45 gün ailemin hiç bir ferdine göstermeden hastanede yatırdılar beni. Onun izi var :) Uçmak istediğim için düşmüştüm çocukluk işte :) Yaklaşık 7 sene önce dut ağına tırmanmıştım dut çalmak için ağacın dalı sol yanağımı çizdi hala uzun bir çizgi izi var :) Birde 5 sene önce falan merdivenden yuvarlandım sağ ayağım çatladı korkumdan hastaneye gitmemiştim o ayağım hala şiş ve yamuk :) Daha neler neleeeer :) :)
Allah ım yarabbim yüce mevlam neler var nelere kadirsin. o. O o. O o. O geçmiş olsun sağlık önemli hastaneye gidin belki de geç değildir ayağınızı gösterin
Yok ben böyle iyiyim :D :D
aa daha diretiyosunuz ama bir gözükün lütfen
Tekrar kırıp alçıya alacaklar :D Deli miyim ben gider miyim hiç :D :D
sizi kim korkutuyo böyle? gidin iyileşeceksiniz kırık bacakla gezilir mi? hey Allah ım (-:
Ben kendi kendimi korkutabiliyorum :D :D
aman bir şey demiyorum size iyi (-:
Yok. Allah korusun öyle şeylerden de.
amin. sitenin tek sağlam üyesisin
Ahaha yok be vardır benim gibilerde.
(-: şu ana kadar çıkmadı
Vay be :D
valla yorumları okuyun bir direğe kafa atanından tutun , bacağına çatal gireni mi ararsınız yoksa ağaçtan düşüp kolunu bacağını kıranı mı? (-:
Doğrudur valla :D
size bol sağlıklı ve mutlu bir o kadar da yeşilli mavili günler dilerim
ya vardır mutlaka biyerinde bir çizik be :D
soran arkadaş nazar değdirdin heralde hanfendi artık bizimle değil :((
@cesi272727 (-: olmamıştır
öldü mü acaba?
Cevap
244Cevap
Olmaz mı! :) Yaramaz bir çocuk değildim ama sakınan göze çöp batar misali hep başıma bir şeyler gelmiştir.
Sağ ayak bileğimin dış tarafındaki kemiğe bisikletin dişlisi girdi. :D
Kafamda saç dönümünün başladığı yer yarılmıştı. :D
Sol diz kapağımda derin bir kesik,
Sol bacağımda ve ayağımın üzerinde kahve yanığı,
Boynumda ameliyat izi ve kollarımda küçük yanıklar mevcut :D
siz yürüyen ölüsünüz (-:
diğer ayağınız zaten keserin sapının ucunda (-:
Burnumu kılmıştım gömme balkondan içeri düşüp küçük bir kemer var burnumda. Alnımda küçük pek belli olmayan bide göğsümde büyük su çiçeği izi var. Dizimde yara izi var. Baş parmağım ve işaret parmağım arasında da bir kesik izi var :) daha çok var aslında ama iz kalmadı :)
o. O bu ne (-:
ıyhh dicem ama aynen (-:
Var oyun oynarken derim soyuldu hala izi var 10 yıl önce oldu yavaşca geçiyor
asıl kalıcı izim bu sene oluştu kedim kucağımdayken köpeğim üstüme atladı kedim korkup gözümü tırmaladı göz kapağımda baya baya iz var ama göz kapağı olduğu için belli değil geçmeyecekmiş zaten
uf geçmiş olsun
uy demeyin ya valla çok kötü
Alnımda izler var kuş saldırmış küçükken.
Sol elimde dış tarafında balta izi var.
Sol avuç içimi demir kesmişti 6 santim kadar.
Sol el parmaklarımda bir kaç kesik izi bıçak vb.
Sağ elimin dış tarafında eskiden kalma tırnak izleri halen durur ilkokuldan kalma.
Sol dirseğimde kesik izi 7 santim.
Sağ dizimde 3 santimlik biraz altında 11 santimlik kesik izi.
uv demir baş listesi gibi
Sorma ya , futbol oynarken , odun keserken bir de biraz yüksekten yuvarlanmıştım ormanda oralarda oldu bunlar hep.
olmaz mıı bacagımda yanııkkk kaydıragın tepesinden düştümm burnummm kırıldı sonraa okulun bahcesindeydim 8 yasında kuzenlerimle iddaya girdik parmaklıktan atlıyamazsn dediler bende atlkadım alnıma çivi girdi vee bisikletten düştümmm freni tutmuyordu yuvarlandım cenem yarıldı dikiş izleri duruyorr he bu arada kolama yanlıslıkla ütü bastımm :(
siz gazi sayılırsınız (-: harpten çıkmış gibi
şu an hayatta mısınız? yok o izlerle rekor kırarsınız (-:
güzel değilsiniz demedim maşallahınız var dedim ne bu aksilikler izler hepimiz de var zaten takılacak bir şey yok (-:
bol güzellikli mutlu günlere (-:
aa bir o kalmıştı değil mi? (-: merak etmeyin oda olur (-:
şaka söylüyorum Allah ın izniyle bir şeycik olmaz siz rahat olun yeter
rica ederim (-:
9-10 yaşlarındaydım sanırım bir gün havalı havalı bahçede geziyordum şarkı söyleye söyleye o anda ayağım takıldı düştüm diz kapağının yanı var ya tam eklem yeri alt kısım oraya çapa girmişti baya bir derindi büyüktü 3 ay boyunca yarası zor iyileşmişti şimdi hala kocaman izi var :)
ya havanızı almışsınız (-:
Aman çocukluk işte ilkbahardı cıvıl cıvıl zaten :D o neşeyle :D yoksa hava civa işim olmaz :D
nickiniz bile havalı bak benden söylemesi kapanacak hesabınız aksilik bu ya (-:
o niyeymiş :D
siz havalı gezdiniz bakın nolmuş , nickiniz de havalı. olsa olsa nolur? tabi ki de kapatılır (-:
evet var.
parmagimin uzerine kaynamis lastik dokuldu orasi Yandi ve cok belli degil ve cok seviyorum nedense
basimi donme dolaba carptim kirildi mi ne olduysa orasinin izi duruyor
kasimin uzerinde de iz var
bisikletten de dusmustum bacak armada iz var :(
var yani. ve cogusunu seviyorum nedense. onlarla buyudum.
çocukluktan kalma canımızı acıtsa da izler geçmişi anımsatan tek gerçekler geçmiş olsun
Ama uzaktan hicbiri gozukmuyor onlar benim gizli sirlarim :) Tesekkurler
sırrınıza sahip çıkın (-: rica ederim
Hahaha sayamayacağım kadar. Çok yaramazmışım :D
Sağ gözümün hemen yanında çizik var
Alnımda kafamı vurmuştum o var
Kulağımın arkasında çelik kapıya vurmuşum o var :D
Belimde yanık izi var
Ameliyat izim var
Diz kapağımın ikisinde ve bacağımda yara izi var :D
Şuanlık hatırladığım bunlar :D
bu ne türkiye kan revan içinde (-:
Sol gözümün altında hafif bir çizik var, eski komşunun köpeği üstüme atlayıp sevgi gösterirken o kocaman demirli tasması çizmişti.
Sağ göz kapağımda yanık izi var ki neden hatırlamıyorum.
Sol el orta parmakla el ayasının birleştiği yerde Y gibi bir iz var. Sebebini bilmiyorum.
Sağ omuzda köprücük kemiğinin altında bişey saplanıp çıkmış gibi bir yara izi ki neden bunu da bilmiyorum.
Sanırım bu kadar ^^
sağlı sollu darbeler almışsınız geçmiş olsun (-:
Ay Allah kahretmesin var, çocukken pek düşerdim dizlerimde 2 iz kaldı. Bir de kolumu yakmışım, ufak bir iz var. Dudağıma soba borusu sokmuşum ince bir yarık var, elime uç girmişti uç izi var, bir de arkadaşla kavga ederken dişimi kırmıştı da onu düzelttirdim :D
abi sen ne yapmıssın böyle ya :D
Soba borusu için diyorsun dimi. Valla benim yaşım 3. ben sorumluluk kabul etmem, kim koydu o soba borusunu oraya, o hesap versin :D @poyrazyeli
bisikletten düşme sonucu kaşımı yardım orda bir dikiş izi, koşarken ayağım takılıp sivri taşın kafamın arkası denk gelecek şekilde düştüm ordada bir yara izi, su çiçeğinden kalan izler de var elbet.. dizlerimde de çocukluktan kalma yara izleri az biraz mevcut..
6 yaşındayken köpek sevecektim oda yemek yiyordu parmağımı ıstırmıştı sadece çok hafif diş izi kaldı 10 yaşındayken de ben koşarken düştüğümde sol kolumun dirseğinde ufak bir iz var başka bide bir kaç tanede küçücük yanık izi var ^^
oh ne güzel ne güzel
evet neyse ki izler çok belirgin değiller
Allah korumuş
bir yanagimi annemin eliyle diğerinide kendi elimle cizmisim ama ince iki tane cizik var gulunce gamze gibi oluyo :D sonra kolumda cukura dusmustum bir cizik var bilegime cam girmisti bisikletten dusmustum diz kapagimdada cizik var.
hepsi gamze gibi mi duruyo? (-:
Zaten iki yanagimada birer tane cizmisim yuzum gerildikce onlarda yon degistirdigi icin gulunce gamze gibi duruyo
vay hadi şanslı kişilerden birisiniz herkese nasip olmaz öyle çizikler
küçükken paten sürerken demirlerin üstünden atlıyodum demir korkuluk vardı kenarı çok keskindi üstüne düştüm bacağımı çizdi şimdi çok ufak bir izi kaldı az kalsın başka bir tarafıma giriyodu ALLAH korudu :D
son cümle her şeyi açıkladı Allah korumuş (-:
eheh :D
(-:
İki dizimde yara izi var bide bacagimda bilegin biraz ustunde bir yara izi var dizimdekiler bisiklet yuzunden bacagimdakini de pasli demir kesmisti :) onun yuzunden he bide parmagimda var onuda kuzenim kucukken karsidan araba geliyor diye hizla arabanin kapisini kapatmisti o arada serce parmagim orda kalmisti ;))
Kolumda bu ütünün yanık lekesi var img.notebooksbilliger.de/.../GV7620.jpg
Bacağımda da hortum kafasının cizdiği kocaman bir iz var ^^
ohooo ^^ ben hergün düştüğüm için onlardan biraz iz var sonra kolumda 3-4 minik iz var ayrıyetten 1 ameliyat var ben saymıyım en iyisi aşırı betermişim ^^
hayatta mısınız? (-:
buyrun tamamen size odaklandım şu an dinliyorum (-:
uv o zaman baharda olabildiğince dışarı çıkmıyorsunuz , fazla gürültülü ortamda bulunmuyorsunuz , ağır kokulardan , kapalı alanlardan , sigara içilen yerlerden uzak duruyorsunuz iyiliğiniz için geçmiş olsun
hadi ya valla üzüldüm şimdi nolcak ya sağlık önemli ama eğitim ve geleceğiniz de önemli
hadi gözün aydın hayırlısı olsun
Bir kaç yerimde küçük küçük var fakat kendi kendime doğum lekesi oluşturdum :D nasıl oldu demeyin sürdüğüm krem ile güneş temas etti ve 5 aydır geçmedi leke olarak duruyo ^^
e evlenmeden doğum lekem var dersiniz (-:
Evet dizimde serce parmagimda ve dudagimda var
dizimdeki yarilma izi
ayak serce parmagimda biri farketmeden alt lastigi cikan bir sandalyeyi parmagimin ustune koyup ustune oturmustu
dudagimdaa bisiklet carpmisti tas geldi ve kesti orada minik bir et parcasi kaldi fazladan
9 yaşımdayken ayağıma kızgın ütü düşmüştü, annem ütü yaparken altından geçmiştim çarpıp ayağıma düşürmüştüm. ayağıma resmen ütünün resmi çıktı hatta tefal bile yazıyodu :) 15 16 yaşımda iz ancak kayboldu.
(-: tefal bile yazıyodu güzelmiş
Sirtimda birsuru yara izi var sanki savastan cikmisim gibi, suratimda akne izleri var, adonis bolumunde saglam bir siyrik ayaklarimda ufak kesik izleri yani baya bir after war men eseriyim unutmusum kaśimda sanki ozel cizilmis gibi bir cizik var baya basarili estetik duruyor her yaz bir atraksiyon yapmadan duramiyorum
sol elimde cam kesiği, sağ kolumda çitten düştüm bir onun yarası bide yanık, sol kolumda köpek/kedi vs. den kalma çizikler, iki dizimde de bisikletten düşmenin yaraları, boynumda yine cam kesiği, kaşımda da iz var. biraz haylazmışım sanırım :)
yok yok estağfurullah çok masummuşsunuz (-:
Vücudumdaki izlerin bir önemi yok hepsi yüzeysel , çocukluk anıları sonuçta. Ya kalbimdeki ruhumdaki yaralar ne olacak.. kalıcı olan izler taşıdığım çok doğru , gözlerime bakan ruhumdaki yaşanmışlıkları rahatlıkla görebilir.. her neyse biraz duygusala bağladım kusura bakmayın..
çok usluymuşum, ne izim varsa büyüdükçe kendim ettim buldum. küçüklükten kalan hiç izim yok genelde bayılma mayılma imiş benim çocukluk vakalarım :D
(-: ne güzel yazış tarzınız var aman boş verin
güzel derken? :D
öyle bir yazmışsınız ki okurken ben bayıldım bu arada cevaplara yetişemiyorum kusuruma bakmayın (-:
Herhalde içinizde en çok yara izi olanlardan biriyim paylaşımları okudum da yaklaşan bile olmamış saymaya üşendim. :D
site kaynıyo (-:
sol dizimin üstüne düşmüştüm kuyus kıyamet yıkmıştım ortalığı bir abi vardı bakıyodu mal mal yardım etceğine :D çok kanıyordu kansızlıktan ölcem sandım. hayla izi bar sol dizimde :D
aman olur ya (-:
dizimin kenarında var her gören doğum lekesi mi diyor küçüklüktek kalma halbuki o kadar düşerdim ki yere hep ondan iz kalmış öyle işte :D
çocuklar düşmayın onlar tatlılık izleri (-:
çocuklar düşerken bile tatlı yazacaktım pardon
:D önemli değil :))
sağ olun (-:
Annem aman başına bisey gelmesin diye baya fazla korumaktaydi beni. Onun için hic öyle bir izler yok. Ameliyat izi var kullagimda oda cocukluktan
geçmiş olsun ayrıca ne güzel anneniz koruyomuş
orası da öyle
var. küçükken düşmüştüm. dizimin üstünde şiş dikiş gbi bir iz var ama dikiş değil tabiki :D öyle o orda kaldı küçüklüğümden beri gitmiyor ama mutluyuz biz onla :D
mutluluğunuz daim olsun hep gülün efendim (-:
Burnumda hafif iz var bileğinde dikiş var dudağında çok belli olmayacak kadar çizgi var ay ben baya yaratmazdım da ;)))
(-: siteye hep hiper aktifler gelmiş
olazmı dostum =) kollarımda ayakta :D
ya kızlar boyle yara ızı olan erkeklerden hoslanıyor mu acaba
merak etmeyin çoğu kızda da var (-:
Ben tuğla üstüne düşmüştüm dizlerimde iz var. Kasimin arasi da yarilmis. Sonra bacagimin arkasinda tel çizigi izi var hafif. Falan filan :))
demir mi o_O
gerçekten şunu anladım sitedekiler testerenin gazabına uğramış (-:
Aynen demir Çivi batmisti asdasdffs
geçmiş olsun daha dikkatli günlere
Teşekkürler ;)
rica ederim (-:
Olmamı elektrik direğine kafa attım alnım ortasında 6 dıkıs estetık dıkıs oldugundan pek bellı olmuyor neyseki :) Sol arka taraftada yarık var kapıya kafa attım ordada dıkıs var :)
kısaca bişeylere kafa atmayı seviyosun (-:
siz doğaya karşısınız anlaşılan (-:
hahahay
Çocukluktan kalma yanık var sol elimin içinde. küçükken ateşin üstüne düşmüşüm. bayağı ciddi bir yanık 6 kez ameliyat oldum. biraz geçebildi sadece
üf geçmiş olsun Allah korumuş
küçükken bisikletten düşmüşüm kanamış falan sonra daha iyileşmeden ağaçtan düşmüşüm ondan dolayı dizimde küçük bir pembelik var
ondan bişey olmaz aman (-:
dudağımın kalp çizgisinin orada küçük bir iz kaldı bisikletten düşmüştüm ve sol dizimde hala iz var ondada koşarken yere çakılmıştım
nasıl koşuyorsanız artık (-:
çocukluk işte :)
evet paytak paytak (-:
Eski mahallemizde oyun oynarken bir çocukla çarpışmışım. Onun kafası benim dudağıma benim dişim de onun kafasına gelmiş. İkimizde de iz var şu an :D
nasıl bir çarpışmaysa (-:
(-: olmaz bir şey koşmasalarmış
saçma dediğiniz izinde anısı var ama (-:
(-: ya kötü kiri seni
bisikletten düşünce sol ayağımda yara var :D
geçen senede yemek yaparken koluma püre sıçradı yandı..
alışmış bünye (-:
aşçı olunca yanmayan yerim kalmadı :D tencere sapı bıçak kesiği izleri.. küvet kesikleri.:D
yemekleriniz de o biçimdir ama (-:
yaniii :D
Arkadaşımın dişleri kafama geçmişti. 4 dikiş attılar. Saç çıkmıyo ordan. Komşunun kızı dudağımı taşla yardı. Dikkatli bakınca izi belli oluyo. Elimi baltayla yardım. Onun da izi dikkatli bakınca belli oluyo. Kafamı kazıtsam bir sürü iz çıkar muhtemelen. Attığım taşın sekip kafama gelmesiyle, duvara vurarak, taşa çarparak ve daha hatırlayamadığım biçok sebepten dolayı kafamı yarmışlığım var çünkü. Bunların hepsi ilkokul ve öncesine ait :)
Bir gün elime silikon aldım ve örümceklerin yuvasını kapatayım dedim. Silikonu çakmakla ısıtıp tam yuvanın geri kalan kısmını kapatacaktım ki, birden sol elimde işaret parmağımın üstüne damladı, silikonu bir çektim deri geldi ve derinin içini gördüm :) su toplamıştı hala duruyor.
İlk okul 2 okul çıkışı abi ile bisikletten düşme macerası bilek çatlağı ve kesik , İlk okul 5 Agah efendi i. ö. o kafa yarılması, Orta 1 batan kalemin izi. lise 4 staj yerinde eli makinaya kaptırma ekşını yaklaşık 7 cm uzunluğunda derin bir yarık. Kaldı 5 canım :D
Sağ üst bacakta yanık izi, sol göğüs altında delinme izi, sol el orta parmakta 2 dikiş izi, ayak parmaklarında kırılmadan dolayı dümdüzken artık hafif yamuklar, sağ gözde trafik kazasından sonra göz kapağında hafif düşüşlük, çeşitli çizik sürtme izleri var.
İki kere bisikletle takla attım birinde kafatamda bir yarık oluştu kollarım soyuldu ikincisinde yokuş aşağı giderken yine takla attım bu sefer bisikletin direksiyon yerinde ki demir bacağıma girdi orda bir izim var. Yine bisikletle giderken bu sefer motorla çarpıştık Allahtan fazla hızlı gelmiyordu avuç içlerim kanadı onun dışında pek birşey olmadı
alnımda harry potter gibi iz var. bizikletten düşmüştüm...
sağ işaret parmağımda 1,5 cm kadar dikiş izi var. bisikletten düşmüştüm...
sol elimin üzerinde bozuk para kadar belli belirsiz yara izi var. okuldaki salak beden eğitimi hocasının b*k yemesi...
Alnımda harry potter in yara izine benzeyen bir iz var ama benimkini büyücü yapmadı duvar yaptı 5 yaşındayken ayağım kaymış kafamı duvara vurmuşum dikiş atmışlar onun dışında küçükken devre yapardım maket bıçağı parmağımı ne kadar dikkat etsem de çizerdi ondan kalma izler var :) gördükçe iyiki 90 ları yakalamışım diyorum şimdiki çocuklar çok şey kaçırıyor :)
5 yaşında kendimden küçük bir çocuğu sallıyordum salıncakta biri bana seslendi tam dönüp baktım salıncağın sivri kısmı sağ yanağıma çarptı yanağımda ufak bir iz kaldı :/
geçmiş olsun dikkat önemli
Sağol evet dikkat önemli ama 5 yaşında her sese dönüp bakıyorsun
orası da doğru tabi
Evet var gafamda :-) dayioglunun piskiletini calmistim gezmek icin hep yapardim yokus asagi inerken freninin olmadigini farkettim karsimdaki demir kapiya kafayi vurdum sonra eve gittim kafami sardilar sonra tekrar surdum piskileti
(-: güzel Türkçeniz için tebrik ederim ilkönce (-: geçmiş olsun
Ohoo biz 3 erkek kardeştik 1 bisiklete 3 kişi biniyorduk :D En büyük abim bisikleti sürüyordu ortancı olan ön tarafta oturuyor bende en arkada bisikletin vidalarına basıyordum :D (En tehlikeli yer benimki) 2 kere dikenli çalıların içine girdik bisikletin tekerinde 20 den fazla yama vardı :D ne acılı günlerdi beeaa :D
Var. Alnimda 2 dikis var ama simdi gamze gibi duruyor :)
Alın ve gamze o. O (-:
:D aynen öyle :D
Göbek deliğimin yanında çizgi şeklinde ütü izi var :)
Göbeğiniz ütülenmiş (-:
Küçükken ablamla boğuşurken dizime siyah kurşun kalem girmiş, onun izi hala duruyor siyah siyah :D
laflara bak (-: boğuşurken, ablamla, kurşun kalem girmiş, izi duruyor, siyah siyah (-:
aman beğenemedin mi cevabımı
yok yok beğendim
Cenemde uc dikis izi:), kafamda dikis izi, dizlerimde cesitli yaralar:).. bir kiz cocugu icin fazla degil mi:), ah keske cocukluguma donsem daha cok yaralarim olsaydi
Simdiki cocuklar ne sanssiz bu yara izlerinin hic biri yok cunku pc basindan kalkmiyorlar..
e öyle demi
Çok var ve hepsini de seviyorum :) Hsyatta kalan oluşumu belgeliyorlar :))
vay be (-:
Mesela; alnımın tam ortasında bebekken başıma saplanan camlı tahtanın izi var.. Annem sallarken buzdolabına tırmanan gerizekalı abim büyük bir çerçeveyi düşürmüş..
(-: olur ya
Bacağımda var anaokulundan kalma ama belli olmuyo ben zor farkettim :D
bu soruyla herkes vücuduna göz gezdirmiş iyice (-:
Evet halbuki sadece düşmüstüm niye iz bıraktıysa :D
ee sizde ufak hatıra bırakmak istemiş (-:
Malesef: D
o zaman bol sağlıklı ve kazasız belasız günlere diyorum (-:
bir zalımı sevdik peşine düştük kalbimizde çizilmedik yer kalmadı kardeşş
Allah beterinden saklasın kardeşim
eyvalalh cansın
sende cansın
evimiz ilk yapıldıgında tasındıgımız ilk gün düştüm dizimde ogunden beri iz var :)
geçmiş olsun geçer onlar (-:
olsun sanki herkesin vücudu pürüzsüz mü?
(-: işte bu kadar
Kasimin ortasinda bir iz var, hatta bir ara beckham modasina uydugumu sanmisti herkes :)
(-: güldürdünüz beni. nasıl da denk gelmiş
Ben 5 yasindayken olmus bir olay :) beckham modasi olunca benim iz dikkat cekmeye basladi, ondan once kimsenin umrunda degildi :)
ama ayrı bir tatlılık veriyo izler insana (-:
Kesinlikle :)
siz türk müsünüz?
Evet, genelde tatar misiniz diye sorarlar :)
yok nickinizde japon yazıyo da benziyosunuz da ondan sordum (-:
Dogrudur , Japon kulturune merakliyim o yuzden boyle bir sey tercih ettim :)
çok güzel. o zaman size bir soum olacak. son zamanlar da sizde iyi biliyorsunuzdur kesinlikle bu kore , japon kültürüne merak neden arttı? sebebi ne? sizleri çeken ne?
Benim merakim cocuklugumdan beri :) bir kac yilda olusan bir sey degil. Tarzlari farkli, mukemmeli arayan insanlar, kufur etmek onlar icin cok buyuk ayip, dilleri bir o kadar kulaga hos gelir ve kibar bir dilleri var animeler haricinde gunluk konusmalarda kaba tabirler pek bulamazsiniz
hı cidden özellikle korelilerin tarzı konuşması hani bizde ki efendi tabiri var ya tam öyleler. kızları da hanım hanımcık tabirine uyuyo. bide dizi aşkı gibi aşkları var. bu kez de onları ele alcam şiirim de (-:
Hepsi cok tatli ^_^ ele al biz de okuyalim
ben şiir yazıyorum zaten (-: defterim var. yemekte yaparım ev işi de yaparım
Yetenek 👏kiskandim
yok estağfurullah kendimce yapıyorum işte
Senin yaptiginin birini bile yapamayanlar var
aslında herkes yapar ama biraz sanırım üşengeçlik var insanlarımızda yine de onların tercihi saygı duyarız değil mi?
Dizimin ustunde icten 20 distan 20 dikislik ilkokul 2. sınıftan kalan bir yara var
uvvv geçmiş olsun
Tesekkur ederim
erkek çocuklarından çok yara izlerim vardır tam bir sakardım halada değişmiş sayılmam :)
e barışık olmanız çok güzel ayrıca çokta tatlı olur ya önemli değil insanız zaten
olmazm mı.. ağaçtan düşmüştüm.. kolumun üstüne.. hala azda olsa kolumda sıkıntı var..
uf geçmiş olsun zor valla
teşekkür.. ee biraz afacandım :)
bari çıktığınız ağaç iyi bir meyve ağacı olsaydı (-:
tam hatırlamıyom ama elma ya da kiraz ağacıydı..
kiraz olursa beraber çıkıp atlayalım varım (-:
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar