AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
246Cevap
5 yaşımda kolumu merdaneli çamaşır makinasına sokmuştum, basınçtan oluşan ufak! bir yara izim var. Onun izi duruyor hala sağ kolumda. İleriye dönük en büyük duam çocuklarımın benim kadar haşarı olmaması
Ben de cok ameliyat gecirdim kucukken dikis izleri var hep vucudumda bide cenemi yarmistim cenemin altinda cizik halinde bir iz var onun disinda dizlerimde hala izler var ama ameliyat izleri disinda digerleri pek problem olmuyo benim icin ya
Kalıcı bir kaza geçirmedim, kırığım bile olmadı hayatımda bir kez olsun. Bazen bu kadar koruma altında büyüdüğüme şaşırıp kalıyorum. Sadece sağ kol bileğimde haritaya benzeyen karakteristik bir ben var, kendimi bildim bileli üzerimde. :)
define haritası olmasın o :D bileğini bana ödünç ver
Kolay yoldan zengin olma çabaları... :D
Cok:) alnimda yarik izi kaldi tas deggelmsti. Kucukkn kopek isrmsti onun dis izi var:) kolumun dirsek kismnda motordan dsmustum cockkn yara izi kaldi. d dha cok vllha ama kucuk en fazla para byuklugnde allahtn. d
Kardesim o yaralar sayesinde biz acinin nasil bir duygu oldugunu o zamandan anladik."uf" deyip kaciyorduk simdi ise buyuduk ama yinede canimizin yanacagini bile bile derin yaralar aciyoruz icimizde biz hic buyumedik ki zaten..
Çocukluğumda çok düştüm ve nerdeyse yarasız geçen zamanlarım az olmuştur. Ama hepsinin izleri silindi. 5-6 sene önce parmağımın ucuna giren camın kesik izi hala duruyor. Parmak izi bozukluğu orda ömrüm boyunca duracak heralde.
Hahahah olmaz mı dizimde ama eskisi gibi belli değil. Patlak tekerli bisiklete binip iki kişi yokuş aşağı sallanmıştık sonrası yerdeki süperman modeli :) çocukluk işte..
Olmaz mi, emeklemeyi daha yeni yeni ogrenirken elimi kızgın sobaya koymusum. Elimde ciddi yanik var... yas 26
uf hadi ya geçmiş olsun
Sagolasin
Jilet izleri var 5/6 tane alnimda ufak bir iz var 5 yyasindayken tas girmiş birde sandalyeye basayim derken matkapa basmistim ayagima girmişti son olarak vitrin üstüme düşmüştü boynumda ince bir iz var :)
Ayak bilegıme kiremit kesmisti onun izi var insllh hho da sorun olmz :))
hho da sorun olmaz derken? (-:
Hava harp okulu secim asamasinda :))
uv hava harp okulunu mu seçeceksiniz? (-:
Sececemde sonu ne olur bilemiyorm cok zor sınavları :)))
gel beraber besyo ya gidelim (-:
Yok ya beyso bana göre değil :)))
Sol kolumda dirsegimin ustunde 12 cmlik bir cizik var :)) tavsanim yapmisti yaklasik 8 9 ay once :)
uv nasıl tavşansa artık (-:
Hala yasiyo :) tavsanlarin pencesi kediden beter kedinin adi cikmis :)
bırak onu gitsin det (-:
O benim canim yaa olmaz :D
o zaman razı olun (-:
Raziyim zaten :)
tebrikler o zaman (-:
Biraz fırlama bir çocuk olduğum için kafam yarılmaktan dünya haritası gibi oldu...
(-:
omuzumda kucukken yapilan igne izi var cogu kiside gordum
çoğu kişide var evet
6yasindayken ayagima caydanlik dusmustu hala caydanligin o sivri ucunun yaktigi iz duruyor
o yüzden aileleri bu konuda biraz daha dikkatli olmaya davet ediyoruz çocuklarımız , bebeklerimiz küçüklükten sağlıklı ve iyi yetişsin
Sağ bacağımın diz kapağında ve yukarısında izler var :)
Bir yanık, bir çizik ve bir de leke var onun dışında tek parcayim 😄
Kolumda kaşımda var gayette Halimden memnunum sende takma dostum
Annem sigara sondururken ellerimde izi geçmiş bulunmanakta henüz.
Serce parmagimda kucucuk bir beyaz cizgi var. Kucukken izgaranin ustune atlamisimda jdkgmg
Saclarıma maşa yaparken bacagımı yakmıstım onun izi var :(
Bence yok mu diye sor :D bacagimin her yerinde bir iz var
Var ama sükür cok Büyük Bir iz degil Babam Tras olurken bende Özenmisim :)3 yasindaymisim dudagimin üzerinde minik bir iz var ANI olarak:)
sobadan elimin üstüne köz düşmüş o var bir de aşı izi var kolumda
Küçükken kayak yaparken sağ dizimde bir kesik olmuştu o kadar
Çenem de çenemin altina dogru olan gorunmesede küçükken bisikletten düşmüştum dikiş izi var.
Benimde burnumun ustunde kasima yakin iz var camın icine girmistim.
ilkokul 5 e gidiyorken parmağım yarılmıştı halen durur :D nasıl bir cisimse artık parmağımın bir tarafından girip diğer tarafından çıkmıştı. :)
En guzel yillarimizdan bizlere kalan hatiralar :) Yuzumde var 2 tane, ama artik pek belli degiller
2 tane biri sac dibimde camdan dusup kafami yarmsm 5 dikis biri belimde cam girmişti ama 4 dikis ama baya küçükken oldugundan izler varla yok arasi
Bisikletin arkasından düşmüştüm. Dizimde yara izi var
bikaç yerimde dikiş izlerim var ve camlar vücudumda küçük küçük belli olmasada
nasıl? geçmiş olsun
teşekkür ederim 3 trafik kazası geçirdim yüzümde var göbeğimde birde bacağımda dikiş izi var geçti artık ama yıne belli belirsiz durruyor birde arabanın camları kalmış derimin altında gözükmüyor elleyince anlaşılıyor
uf acı veriyo mu? çıkaramamışlar mı?
çok vardı hepsi kendi kedine çıktı iki tane kaldı çıkmadı onlar acısı yok :)
öylelikle geçmiş olsun (-:
teşekkür ederim:)
rica ederim (-:
dizimde pençe gibi yaralar var seneler oldu geçmedi.
Bileğimde küçük bir çizik var 6 yaşındayken tabakla ceviz kırmısım tabakta kırılır Bileğimde batmış
uv tabakta ceviz kırmakta bir çocuk için baya düşünmeden yapılan davranış olsa gerek
benimde burnumun üstünde çizgi şeklinde iz var ama neden olduğunu hiç hatırlamıyorum. bikaç sene önce köpek ısırmıştı elimde ve kolumda onun izi var. bir tanede alnımda var küçükken demir yırtmış
Dizlerimde yara izleri var belli belirsiz dusmusum tas girmis icine
sol elin iki parmağında yara izi ve küçükken alınan darbeden dolayı şekli değişik bir burun.
bacağımda biz iz var dönen kaydıraktan kayarken kırıkmış orta yeri ayağım içine girmişti
Elim makinanın arasında kaldı 37 dikiş atıldı o elim iyleşti eskisi gibi oldu sonra çok büyük bir kavga çıkardım 3 tek girdim artık vura vura elimi patlattım 10 dikişte öyle bisikletten düştüm boynuz ayağıma girdi 8 dikişte öyle atıldı hı bide kızlar kovalarken ağaca çarpmıştım dudağım içten yarılmıştı 4 dikişte öyle atıldı yani biraz yaramazdım
vücudda yok da içimde biyerlerde tarif edemedim bişeylerimde çok fena izler var geçmeyen
psikolojimi desem benliğimdemi desem içimde biyerlerde işte.
Baş parmağımda aynanın yaptığı iki kesik gözümün altında kuzenimin tırnak izi kuzenimin sol gözünün altında da benim tırnak izim :D ama bu tarz izleri çok seviyorum :D
ben ilkokulda arzu adlı kızla sürekli kavda ederdim aradan yıllar geçti ve arzunun sol kolumdaki ısırık izi hala duruyor. Allah o kızın şerrinden saklasın:)))
var, alnımda neredeyse ısmımın bas harfını andıran bır yarık ızı var, kucuktum vısne agacından asagı dustum hemde kafa ustu.. bellı belırsız hala alnımda tasırım o izi
Aynı bacağımı iki kez yardım dikiş attılar yine aynı bacağımı kırdım alçıya aldılar ve yine aynı bacağımı burktum (bilek yani) sargı falan derken benim bu sağ bacakta bir egzantiriklik var 😅
Karnımda tornavıda ucu izi, kafamda 3 adet kırık izi, sag dız altımda 10 cm e yakın bı duz jılet ızı, sol elımde ve bılegımde demir bir saçın kestıgı yara ızlerı sag vılegımde naylon izi dudagımın 2 tarafıda yırtıldı dikiş izleri duruo sol göz altımda tırnak izi, cenemın altında olan düşme izleri ve daha sayamıyorum yazsam destan olur
sol ayak bileğimde kesik sağ kalf üstünde iki delik kafamda bir kaç yara izi ayağımın sol serçe parmağını divana vurmuştum sağ el parmağım da da var ama belli değil
Sol elimin üzerinde bir takım yıldızının şeklinde yarım hançer şeklinde kesik izi var
Sağ avucumun içinde yarılmıştı o nun yarası var dizlerimde yaralar var :D
Elimdeki kesikler dizlerim paramparca olmustu bisikletten dusmekten hala izi var 😄
Çocukken aşırı yaramaz olmama rağmen hiç yara izimin olmasına şaşıyorum...
Halısahada sakatlanıp ameliyat olmuştum onların izi var. Çocuken düştük, direğe carptık o yüzden kafada küçük izler var. Parmağıma bıçak girmişti onunda izi var.
Kaşımda iz var dizimde yara izi var ayak bilegimde koca bir yanik var :))
Bebekken su çiçegi cıkarmısım yolmusum alnımın ortasında izi kalms
Yüzümüz sağ tarıfında çok küçükte olsa yuvarlak bir iz var küçükken demir girmişte 🙈
Bacagim motorsiklet egzosuna yapışmıştı çok belli olmasa da var
Benimde dudagimin ustunde var kucukken kopek gogsumu isirmis sol gossumde dis izi var :(
Koluma biraz kahve dökülmüştü doğum lekesi gibi duruyor hala
4 yasindayken kafam kaldirimin kenarina carpmisti. hala alnımda izi var
Sol kaşımın üstünde kesik izi var küçükken çok yaramaz olduğum oradan belli
Sol kolumda dirseğe yakın yerdr 6 dikiş. Su çiçeğinden 5 ayrı noktada iz var
O asilar neden iz birakiyo?
@TambirBeyefendi doktor değilim ki nasıl bileyim :)
Prof yazinca woriyim dedim ;)
Bendede var o iz :D
@Siyaahbeeyazz hangisi olan?
Aşı izi :D
Kopekten kacarken dusmustum dizimde onun yarasi var
kızların köpek fobisi de kötü ah köpekler ah
İlkokul 3. sınıftayken banyoda nasıl oldu anlamadım elimi arkaya doğru atmamla tıraş bıçağının bileğimi kesmesi bir oldu çok derin değildi allahtan amsnkajd hala izi duruyor
Alla alla sitedekiler hep dertli hep kaza geçirmiş. acaba bu soruyu sormakla yaralarını mı deştim ki tüh (-: