Pcos ve dhea so4 böbrek üstü bezi hakkında yardım?

arkadaşlar ben fazla kıllanma+ kadınlarda genelde kıl tüy görülmeyen yerlerde tüylerimin çıkmasıyla (karın bölgesi çene dahil) sivilce ve adet düzensizliği için önce kadın doğuma sonra endokrine gittim. testlerim yapıldı. overlerimde kiste rastlanmadı. pcos belirtilerinin neredeyse hepsi vardı hormonlara bağlı olarak kararmalar depresyon hissi falan filan. sonra endokrin bana pcosumun olmadığını hatta hormonların genelinde bir problem olmadığını sadece dheso4 değerimin yüksek çıktığını söyledi. bu böbrek üstü bezlerinin erkeklik hormonu üretmesinden kaynaklanıyormuş. 6 ay gözlemleyelim dedi. nasıl düşürülür açıklanmadı bile. bilen var mı nasıl düşürülür? ya da benimle benzer durumu yaşayan var mı? son olarak lazere başlamamda sakınca görmediğini söyledi ama böyle bir durumda bence lazere başlanmaz çünkü dheso4 hormonum erkeklik hormonu üretmeye devam ettiği için şimdi lazer olsam bile kısa sürede yine çıkacak yani işlem etkisini yitirecek. bilgisi olan ya da benzer durumu yaşayan varsa lütfen yardım!
Pcos ve dhea so4 böbrek üstü bezi hakkında yardım?