Daha önce kilo alıp verdiniz mi? En iyi zayıflama yöntemi spormu yoksa boğazda. Kesmek mi? Sağlık için çok kilo vermem gerekiyor.. tavsiyeler ve görüşler için teşekkür ederim
Karbonhidrat ve şekeri kesmek. Kalıcı yöntem. Ekstra diyet de gerektirmiyor
2
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim.. ama şu an görselin solundaki kadın gibiyim ve bunun için sadece. Bunları kesmek yetecek mi sence 1 sene de olsa ortalama 50 kilo vermem gerekiyor
Bi de spora abanırsan çok iyi olur. Abur cubur yiyorsan gerçekten seyrek ye bir de. Abur cuburu kesmeyince sabit kiloda olsan bile iç hastalık sahibi olursun. He ayrıca kilo da iç hastalıklara resmen "huhuuu gelin gelin toplanın" der. Kararını tebrik ediyorum
Daha önce 6 ay 35 kilo 1 ay 20 kilo 1 ay 15 kilo. Falan verdim. Ama kalıcı ve gönül işi için kilo vermem gerekiyor ve. Bunun kalıcı. olmasi için 5 gündür diyete başladım
Zaten sağlığımı almadan gönül işine devam etmicem. Dedim ya önce sağlık sonra gönül işi gönül işinde bu konuda bana destek olacak bir insanı buldum. Bu yüzden ona yanına yakışmadıgim sürece zaten olmaz.
Ama kilo yüzünden 30 yaşına geldim hiç kimse kafasını çevirip bakmadı buda insandır bunu kalbi var mı demediler... Hatta inanmazsin en son 2 ay önce kilo yüzünden işimden oldum. Bu nalet kilo gitmeli yoksa hep bedenen hem psikolojik çöküşe girdiğimi hissediyorum
İntikam değil beni böyle seven biriyle tanıştım.. ama ben kendimi onun yanında kilolu çirkin buluyorum ve bu hedefim 50 kilo verip öyle kısmet olursa ciddi adımı Atacam.. hayatta en güzel intikam mutlu olmak. Mutlu olmak için doğru insan şart ama
Koşu yapamam işte. Bir kazada ayağımi sakatladim.. ama. Rahatıma düşkünüm araba ve motorla her yere gidiyordum şimdi bisiklet alıp ona binmeyi planlıyorum spor olarak. Aşağı yukarı 50 kilo vermem lazım hem sağlık hem gönül işi
En İyi Cevaplar