Evet sizce bisey olurmu birden isirdi pis hayvan yaaa?
Güncellemeler
+1 yıl
Bazı ileri zekalı arkadaşlarım beni çok yanlış anlamış hemen düzelteyim burada pis kelimesini beni ısırdığı için kullandım yoksa tabiki sizden temizdi :)))
Yok ya korkacak bir şey yok sadece için rahat olsun diye git diyorum biz kedimizi yeni sahiplendipimizde beni de ısırmıştı çok kötü baya kan gelmişti ama gitmedim bir şey olmadı
heh işte bilmiyorsun ama iddia ediyorsun. Kuduz virüsü rhabdoviridae ailesindendir. Bu virüs her ne kadar kedi köpek çakal kurt yarasa gibi hayvanlardan yaygın olarak izole edilse de, koyun keçi sığır, fare, hamster gibi hayvanlarda da varlığını sürdürebilir yani memeli hayvanlarda. petshop daki hayvan her ne kadar temas etmemiş olsa da kişiye kuduz aşısı yapılabilir.
Ben sadece zararlı olup olmadığını sordum zaten bilmediğimi açık açık söyledim Yoksa sormazdım yumurtluyor mu yumurtlamıyor mu gibisine sorular bana saçma geliyor çok az bir ihtimal olabilir belki bilmiyorum
Aslında biliyor musun pet shopçu da öyle dedi ben kendi kendime kuruntu yapıyorum çünkü Bilgim yok kemirgenlerde Zaten kuduzt virüsü olmaz ama farklı bir enfeksiyon kapma ihtimalim var mı İşte bunu bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kan aktıysa olman senin için daha iyi olur. Petshoptaysa sahibinden aşılarının tam olup olmadığını sorabilirsin.
Neden kan akinca noluyo
Mikrop, virüs ya da bakteri her ne ise kanına karışmış olabilir.
Hayvan senden temizdir
Hadi ya hadi işine
Bak sen şuna Sürrrrtük
Senden davacı olup hakaretini zevkle yedireceğiim saygideger anonim.
Hahahahah isine gelmeyince davaci olacammm
Love you babe see you later😙
Bence garanti olsun git bi hastaneye
Kotu bisey olurmu korkmuyorum
Korkuyorum
Yok ya korkacak bir şey yok sadece için rahat olsun diye git diyorum biz kedimizi yeni sahiplendipimizde beni de ısırmıştı çok kötü baya kan gelmişti ama gitmedim bir şey olmadı
Sensin pis be git ol ne olacaksan
Özürlü orada pis kelimesi beni ısırdı için dedim gerçekten pis değildi a*cik
Keslo
Tetanoz ne alaka? Paslı mıydı fare?
Hayir
Kendine de, hayvanada kuduz aşısı yaptır. Senden bulaşmasın hayvancağıza
Slakk yaaa
Fareye salak deme lan
Sana dedim göttoş
Iyyy pis iğrenç orspu
Anandır kardeşim
Pzevenkkk
Ağla orspuuuuuuuuuuu
Neyse senin seviyene inmeyeceğim Çocukla çocuk olmak istemiyorum
Seviyen zaten yerlerde orsssspuuuuu
Peki ya senin seviyen yerin altında onu ne yapacağız ablacığım
Gel seviyeme oturda keyfin yerine gelsin orsssspuuuuuuu
Herkese annen gibi sanma ya lütfen
Ağlaaa kudur orssspuuuuğğğ
tetanoz+kuduz
Neden
Kemirgenler kuduz virusu tasimazki
Kemirgenler memeli midir
Hayir
Hamster yumurtluyor mu 🤔
Ne saçma sapan sorular soruyorsun ne bileyim ben veteriner miyim
heh işte bilmiyorsun ama iddia ediyorsun. Kuduz virüsü rhabdoviridae ailesindendir. Bu virüs her ne kadar kedi köpek çakal kurt yarasa gibi hayvanlardan yaygın olarak izole edilse de, koyun keçi sığır, fare, hamster gibi hayvanlarda da varlığını sürdürebilir yani memeli hayvanlarda. petshop daki hayvan her ne kadar temas etmemiş olsa da kişiye kuduz aşısı yapılabilir.
Ben sadece zararlı olup olmadığını sordum zaten bilmediğimi açık açık söyledim Yoksa sormazdım yumurtluyor mu yumurtlamıyor mu gibisine sorular bana saçma geliyor çok az bir ihtimal olabilir belki bilmiyorum
Ama petshop'taki hayvanların aşısı olduğunu söylediler bana gene de gideceğim doktora
Zararsızdır
Eminmisin
Kardeşim ben hayvanlarla yaşayan bir adamım, hayatımı hayvanlara adadım, ama için rahat olsun git yaptır yinede, sağlığına dikkat et
Aslında biliyor musun pet shopçu da öyle dedi ben kendi kendime kuruntu yapıyorum çünkü Bilgim yok kemirgenlerde Zaten kuduzt virüsü olmaz ama farklı bir enfeksiyon kapma ihtimalim var mı İşte bunu bilmiyorum