Yavru kedimi elimle beslerken parmağımı kaptırdım, kuduz aşısı olmama gerek var mı?

Dün yavru kedim(2,5 aylık) yemek yemediği için mamasını elimle veriyordum. Hayvanı sokaktan aldık ama annesinin kucağından aldık desem yeridir 2aylık olana kadar annesinin sütüyle ve bir yakınımızın dükkanında besleniyorlardı. Neyse hayvan gayet doğal olarak mamasını çiğnemeye çalışırken parmağımı ısırdı ve biraz toplu iğne batmış gibi kanadı, hemen sabunlu suyla yıkadım kolanya vs sürdüm geçti ama o vampir ısırığı gibi diş izi halen var ve bastırdığım zaman acıyor biraz.

Bugün veterinere gittim, kuduz aşısını yaptırdım ve hayvanın gayet sağlıklı olduğunu, problem etmemem gerektigini söyledi. Aynı şekilde aile hekimimde çok büyütme ama istersen bir enfeksiyon uzmanına danış dedi. Aranızda veteriner hekim/sağlıkçı/ ya da hayvan besleyen varsa eğer fikirleriniz önemlidir. Yavru kedi kuduz olur mu?
Yavru kedimi elimle beslerken parmağımı kaptırdım, kuduz aşısı olmama gerek var mı?