Aşısız yavru kediyi öptüm. Bir şey olur mu?

Cevap
12Cevap
Kedilerden insanlara kolay kolay hastalık bulaşmaz, rahat olun.
Millet aşısız insan öpüyo kovidi takmıyo bişey olmazz
Ben yavru kediyi veterinere götürmüştüm yavru kedilere kuduz aşısı yapmıyoruz çünkü kuduz yok onlarda demişti yani kuduz olmazsın büyük ihtimalle ama mantar bakteri vs bilemiyorum
Hasta olduğu için mikrop kapabilirsiniz küçük bir tüğü zarar verebiliyor ama aşılı kedileri isterseniz ısırın sorun olmuyor dikkat edin bir daha ki sefere 🙏
bir şey olmaz, korkma, benim aşısız 9 adet kedim var. Allaha şükür bir şey olmadı.
Yok canim ne olacak yani kuduz falan değilse ve isirmadiysada sıkıntı yoktur
Hiç bir şey olmaz insandan daha zararsız ve mikropsuz
Bizim evin kapının önündeki kedilerle ben hergün sarmaş dolaşım bir şey oldugunu görmedim
Bu ona bağlı hastaysa evet değilse bişey olmaz
Kedi gribiydi hapsuruodu Şu an iyi ama
Yani o sorun olmaz ama farklı gizli hastalıklar olursa sıkıntı
Olmaz
hicbir sey olmaz ama dikkat et biraz
Sorun olmaz fakat bir daha öpme!
Niye
Aşısız kediler çok düşündürür insanı ben aşılı kediyi ısırıyorum bile 2 senedir bir iey olmadı ama ne olur ne olmaz gene de uzaktan sevin öpmeyin
Ben ona asi yaptirim ya yarin ya da tablet yutturim
Hayir sorun olmaz
Veteriner misiniz
Kediler temiz hayvandir. Degilim ama çalistım veterinerde
Tesekkur ederim
Rica ederim.
yok ya genelde olmaz
ona bir şey olmasın
noooo hicbir sey olmaz asko
hemen korona testi yaptırmalısın.
Bir şey olmaz bende çok yaptım öyle😂😂
3 hafta sonra gebelik testi al :)))))
Yapmayın şöyle şeyler
Merhabalar,
Sağlıklı ve bir rahatsızlığı olmayan yavru bir kediyi öperseniz bir sorun olmaz, bol bol onları öpebilirsiniz. Ancak çok hasta olan evcil hayvanları öpmenizi istemeyiz. Çünkü bu hastalıklardan biri evcil hayvanınızdan size bulaşabilir. Lütfen hayvanınız iki aylık olduktan sonra ilk olarak iç ve dış parazit aşıları ve sonra yapılacak asıları için hekiminiz ile bir aşı takvimi oluşturun. Yavru kedinizin bakım ve beslenmesine dikkat edin ve ihmal etmeyin ve
onunla sürekli oyunlar oynayın.
Size ve patinize sağlıklı günler dilerim. 😊