Evde beslediğim aşıları tam köpeğim bugün oynarken dişi elime battı elim kanadı hastaneye gitmek istemiyorum sizce kuduza veya tetanoz aşısı olmaya gerek var mı?
Aşıları tam miş gerek yok
Gerek var git asi ol
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
eşim kanserden vefat etti sürekli hastanelerdeydik hastaneye gitmek istemiyorum oğlumun aşıları tam
Aşıları tam köpeğimle oynarken dişi elime battı ve kanattı sizce gidip kuduz veya tetanoz aşısı olmama gerek var mı?
Ana Sayfa > Evcil Hayvanlar > Anketler > Aşıları tam köpeğimle oynarken dişi elime battı ve kanattı sizce gidip kuduz veya tetanoz aşısı olmama gerek var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence git mutlaka
Ya barış korkutma beni
Gitsen bissürü resmi prosedür uygulancak. Gitmesen düşük ihtimalde olsa kuduz ve enfeksiyon riski var.
Beni defalarca kedim cizdi hiç gitmedim. Doğru olan gitmek aslında
Kuduz aşısı var aşıları tam
Kanama çok mu? Elinde hasar var mı
Hayır çok değil
Kolonya döktün mü
Sabunla iyice yıkadım sonrada kolonya döktüm
Hastane uzak mı
Hastane uzak değil aksine dibimde Ama eşimin kanser sürecinde çok fazla hastanelerde zaman geçirdiğimiz için hastaneye gitmek istemiyorum
Aşılar tam olsa bile sırf önlem amaçlı gitmek gerekir evcil olsun olmasın hayvanların ağzında dünya kadar parazit var bulaşırsa sonuçları ağır olur
Düzenli aşıları yapılmakla birlikte, köpeğiniz kuduz değil ise sorun olmaz. Tedbiren doktora danışabilirsiniz.
Aşıları tam olduğu için gerek yok ama bir atasözü der ki Ata ite güvenme, at teper it ısırır.
Yok abla gerek yok ama içinde tereddüt kalmasın git istersen.
#bribón 🙏🏻🌹
Git garanti işe bak ne olur olmaz iğne yaptırsen
Gerek yok bence. Her dişe aşır yaptırırsan işin içinden çıkamazsın.
Gerek yok asilari tamsa.
Olmadıysanız gidin gösterin tabiki
Aşıları tam ise sorun yok
En azından tedbir amaçlı kuduz aşısı olabilirsin
Gerek yok