Stres ile başa çıkabiliyor musunuz? Yoksa benim gibi olumsuz şeyleri kabulleniyor musunuz? Spor beni tek mutlu eden şey sanırım onu da yapmasam kafayı yiyecek gibiyim.
OIumsuz şeyleri kabullenmekten ziyade direkt çözüm üretmeye bakıyorum. Bulamazsam sorunu direkt olarak sallıyorum. Her şey elimizde değil ve artık can sıkmaya tahammül yok.
Tefekkür tevekkül. Yani herşey olacağına varıyor olandaki ya da olmayandaki hayrı bilemiyoruz. Dua iyi geliyor. Akışa bırakmak. Onun dışında kabullensem de olumsuzluklarin beraberinde getirdiği duyguları aşamiyorum ben de ") bazı duygular yaşamadan asilmiyor belki de
Gözlerimi kapatıp 10a kadar yavaş yavaş sayıyorum sonra neye stres yaptıysam içimden kendimi motive edici cümleleri tekrar ediyorum derin nefesler alıp veriyorum ve kalp atışım normale dönüyor
Kesinlikle aktif spor hayatımı olumlu yönde etkiliyor bunun yanında gerçekten sizi anlayan değerli insanların var oluşu da stresi azaltan önemli faktörlerden.. Keyifli geceler..
google den street fighter 2 alpha oyna yaz atarisalonları. com linki var oraya gir oyunu başlat ryu ya da ken i seç özellikle sagat ve çunli yi dövünce iyi stres atarsın ha bazende nargile iç veya yemek ye
Oyun oynayıp arkadaşlarınla vakit geçirmek azalltabilir. Eğlenmene bak. Seni üzen şeyleri de boşveer. Zamanla düzelir onlarda. Ne demişler? Su akar yolunu bulur. Ben öyle yapıom genelde.