Gdks niye aç kalıyorsun ben her şeyden yiyerek kilo veriyorum. İnternette kalori hesaplama var günlük kalori ihtiyacı belirleyen fityemek diye bir sayfada zayıflamak için alman gereken kalori de yer alıyor gün içinde o kadar kalori yersen yavaş yavaş verirsin.
Evet onlar zor plank ile başla otuzar dk. Ve kolay karın hareketleri var önce onları yap de4im dayanıklılık arttıkça oluyor bir haraket var biliyor musun tek kol üstünde durup yan kalkmak yoga da da güneşi selamlamlıyorlar öbür elle onu mesela hala yapamam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Senin yemeği yiyip ogutulme aşamasından sonra dönusen enerjine
Enerjine de kcal deniyormuş
Senib dikkat etmen gereken sey ayni fazla kalori alma gunde 2 porsiyon meyve ve bol hareket uyku cok önemli 9 saat uyku
Az yicem eskiden az yerdim evde dura dura cok yedim ve ne olduysa hepsi basene popoya gitti
Şekere de az mesafeli ol hareket et ilk oralardan eriyeceksin
Basladim spora ya 1 hafta oldu
Ben ikisini eş tutuyorum. Biri kilo kalori demek biri kalori demek.
Peki meyvelerdeki kalori yağ yaparmı
Meyve de glikoz var bacım. Fazla yersen yağ olarak depolanır.
Gdks niye aç kalıyorsun ben her şeyden yiyerek kilo veriyorum. İnternette kalori hesaplama var günlük kalori ihtiyacı belirleyen fityemek diye bir sayfada zayıflamak için alman gereken kalori de yer alıyor gün içinde o kadar kalori yersen yavaş yavaş verirsin.
Hic hareket etmiyordum hep evdeydim yoksa bende eskiden senin gibiydim 3 ayda böyle oldum
Spora basladim
Güzel. Spor candır bende kendi çapımda yapıyorum
Basen hareketleri kolayda gobek baya zor 2 dk dayanabildim :D
Evet onlar zor plank ile başla otuzar dk. Ve kolay karın hareketleri var önce onları yap de4im dayanıklılık arttıkça oluyor bir haraket var biliyor musun tek kol üstünde durup yan kalkmak yoga da da güneşi selamlamlıyorlar öbür elle onu mesela hala yapamam.
Hesabı bırak ye ulan ye kilodan zarar gelmez kdmdkf
Kilo kalori açılımı Kcal'ın
1kcal=1000calori
Oha
Kilo calori yawrum ne ohası🤣
Kcal ve joule mi
Jolue ne kiz
O da enerji
Kcal 1000 cal
Kcal = kilo calori = 1000 cal