arkadaşlar yaklaşık bir haftadır UYUYAMİYORUM bir tavsiye verin ya uykumu ne getirebilir?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yağmur sesi aç şimşekli kendini yağmurun altında ıslanıyormuş gibi hisset
Eyvallah bro biri daha yazmış denicem
Şimdiden iyi uykular 😴
Kafandaki düşünceler seni uyutmuyor. psikolojik bir durum ilerde atlatırsın
Büyük ihtimalle ya, bu sene biraz zor geçti benim icin sürekli düşünüyorum o yüzden yapicak bir şey yok ama alaya vererek atlatmaya çalışıyorum
Odanızı havalandırın duş alın vs. bol bol yürüyüş felan yapın iyi gelicektir:)
Hepsini yaptım olmuyor işte neyse çok teşekkür ederim yorum yapma nezaketinde bulunduğunuz için
Rica ederim. İyi geceler
Ben çalışıyorum uyuyamıyorum calismasam direkt uyurum. Sen kaçta uyuyorsun?
Genelde 2 gibi uyurum ama bu sıralar 6 ya kadar uyuyamıyorum
Gün içinde fiziksel olarak kendini yormani tavsiye ederim. Gece rahat uyutuyor :)
Bugün çok gezdim yoruldum zaten ama uyuyamıyorum genel olarak uykum da var anlamadım
Havanın sıcaklığından olabilir mi?
Aslında bugün çok da sıcak değil anlamadım
çok sevildiğini bütün erkeklerin seni sevdiğini falan hayal et beynin buna tepki verip seni kim sevsin diyeceği için otomatikmen uyku moduna geçecek
Sevdiğim bir kişi vardı o da reddetti onu da sevmiyorum artık yani kimse yok düşünecek
geçmiş olsun o zaman marsa gittiğini falan düşün
Marsta napicam ya neyse ben en sevdiğim kebapciya gittiğimi falan hayal edeyim en iyisi
yav öyle hayalmi olur ben olsam kalkar yemek yerdim kebapçıyı boşver sen dünya güzellik yarışmasında 2. olduğunu düşün
İkinci değil birinci bile olurum hayalini kurmaya ne gerek var
ya yeme beni sen kim 1. olmak kim daha uyumayı bile beceremiyorsun :P
Ne yani güzellerin sıkıntıları olamaz mı 😡
güzellerin sıkıntıları zaten güzel olmalarıdır :)
Güzel yaratildigimiz için bizim daha çok sıkıntımız var biliyor muydun :((( hiç de güzel sıkıntılar degiller
işte herşeyi yap bunu yapma herkesin derdi kendine büyük kimsenin sıkıntısı da bir başkasından büyük değil güzellikde göreceli bir kavram benim için dünya güzel olabilirsin ama bir başkası için tam tersi olabilir
Çok doğru söyledin kardeşim cidden öyle çok güzel konustun herkesin derdi kendine büyük
evet aynen öyle senin için çöp kadar önemi olmayan bir şey bir başkasının bütün hayatının anlamı olabilir burada tek yapmamız gereken herkesin sıkıntısına derdine saygı duymak küçümsememek
Evet öyle babamı üstüne de dedemi kaybettim ben bunlar çok ağır geldi burda görünen yaşıma bakma daha 20 yaşındayım bana çok ağır geldi başkasına hafif gelir mi bu acı bilemiyorum
başın sağolsun Allah sabır versin. tabiki sevdiklerini kaybetmek en ağır acılardan biridir herkes içinde aynıdır yaşayan bunu çok iyi bilir ama yaşamayan ya da babasını dedesini sevmeyen biri aynı şeyleri hissetmez ya da sende bilirsin çok gamsız umursamaz insanlar aramızda var bu yüzden ateş düştüğü yeri yakar yanındaki 1 saat ağlar sen 1 ömür ağlarsın
Öyle cidden. Ama artık acı çekmekten yoruldugum için bosveriyorum ama elbette bunun bana yansımasını bol bol görüyorum. Ağır anksiyete dönemi geçirdim yeni yeni düzeldim ama şimdi de uykularima, davranislarima yansiyor. Neyse elimden geldigince mutlu olmaya çalışıyorum elbet bunlar da bir gün gecicek :)
anladım tekrar başın sağolsun tabiki zor dönemler pat diye geçmesi beklenilemezdi ama mücadele edersen çabalarsan önünde duracak hiç bir güç yok hepimiz acıyla yaşamayı öğrenmek zorundayız zaten hayat istesekte istemesekte bize bunu zorla öğretiyor o yüzden hayatına devam etmelisin nerede kaldıysan sevmek sevilmek mutlu olmak aile kurmak iş güç tatil eğlence bunların hepsi seninde hakkın ama önce kendini toplamalısın
Yapmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim desteğiniz için çoğu arkadaşim bana bu desteği vermedi. Size iyi günler ve en önemlisi iyi hayatlar diliyorum yolunuz açık olsun iyi geceler
o zaman demekki arkadaşın değillermiş kötü gününde yanında olmayan birini hayatının hiç bir kesiminde yanında bulundurmanı tavsiye etmem rica ederim ne demek umarım bir nevze iyi hissetmişsindir iyi sabahlar sanada :))
Hayatımda değiller su an zaten en kötü zamanımda kimse yanimda olmadı ben de iyi günümde de yanımda olmalarini istemedim yalnızlık acı verebiliyor ama sahte insanlarla olmaktan daha iyidir
evet buna tamamen katılıyorum sahte arkadaşlıklar birbirine rol yapmak yerine gerçek olan herşey sahtelikten daha iyidir zaten hayat yeterince zor birde diğer insanların yapmacıklarıyla uğraşmak zorunda değiliz ya bence sen biraz kendine haksızlık ediyorsun ben seni gayet güçlü bir kadın olarak hissettim
Çok teşekkür ederim kendi ayaklarjmin uzerinde durabilmek için elimden geleni yapıyorum umarım ileride hayat benim için daha kolay ve sorunsuz geçer, bunun umudu ile biraz daha güçlü kalabiliyorum sanırım.
evet önemli olanda bu zaten kendi ayaklarımız üstünde durmayı öğrenmeliyiz çünkü hayat hiç durmuyor bir ordan vuruyor bir vuruyor dert tasa problemler sorunlar hiç bitmiyor biri bitmeden diğeri başlıyor mücadeleci olmak gerekiyor bazen bitkin düşüyoruz ama tekrar kalkmayı bilmek gerek ama demin gayet ciddiydim gayet güçlü bir hatuna benziyorsun bence sen başarırsın
Tekrardan teşekkür ederim soyledikleriniz için, gece gece cidden güzel moral oldu 😄 elimden geldigince ayakta durmaya calisacagim. Uykum geldi birazcık yatmaya çalışacağım şimdi, umarım hayatta hep mutlu olursunuz. Tekrardan çok teşekkürler. İyi sabahlar ❤️
rica ederim iyi sabahlar iyi uykular sanada
Gözlerini kapat dilini üst damağına yapıştır 5dkya uyursun
Yapıyorum 5 dkya gelmezsen ise yaramış demektir
Telefonu elinden bırakmazsan nasıl işeyarasın🤔😉
Gözüm kapalı yazıyorum
Rüyanda yaz istersen 😄😄
O da olur dkskkcks
Hala uyuyamıyorsan kalk yoğurt ye
Yogurt sevmem ya
Şimdi sana bişey derdim de neyse 🤣🤣
Ben getiririm diyerek günlük trolllümü bitiriyorumntsk
Seni şakacı seni
Ne uyudum beeee
Ben uyuyamadım
Aaa neden
Sıkıntılarım var
Anlat bakalım
siyah obsidyen yasi al yastiginin altina koy
Valla denerim ya çok sağ ol
Uyku hapi al seni duzene sokar
Uyku hapının yan etkileri var mı peki kullanmaya baslicam
gel ayagımda sallayım
Aga ya ne kadar iyisin teşekkür ederim 🥺
aga nedir :D vay kro seni
3 duble parlat, pamuk gibi uyursun yavrum..
Evde yok be
Seni niye Uyku tutmadı sorun ne
Bilmem ki hep bir seyler düşünüyorum uyuyamıyorum o yüzden
Niye kapalısın
Nasıl kapaliyim
Sana yazılmıyor ki
Dogrudur
benzer durum bizdede var kızkardeşimle uyuyamadık
Sıcaktan da oluyor aslında ama benim sıkıntı kafamda
sohbeet etmek ister misin bizimle?
geçen bir olay geldi başımıza onu konuştuk ama bir yol bulamadık
Haydaa anlat devamini
bekliyoruz
Uyudum aga ben
peki
Neden uyuyamiyon kafana taklan bisey mi var?
Çok şey var aga ya
Mesala nedir soylmek ister misin
Uyucam birazdan yoksa anlatırdım
Uykun gelmediyse uyuyamazsın.
Yok geldi ya
Ortam sıcaklığını ve yeterince karanlık olup olmadığını kontrol et ve en rahat edeceğin şekildde uzanıp gözlerini kapat.
Eğer 15 dakika hareketsiz kalırsan uyursun.
Aga o kadar rahat olsam benim burda isim ne
Uyku için bu söylediklerim "rahatlık" değil "asgari şart".
Bunlar yoksa sen zaten uyumaktan bahsetme hiç.
Yoksa ideal uyku için liste çok uzun.
:'))) yapicak bir şey yok o zaman be
Yapman gerekeni yapmışsın.
Doğru yerdesin.
Göz kapakların kurşun gibi olana dek sohbete devam et bari.
Eyvallah aga
Rekoru kırmaya çalış 12 gün mü neydi
Rekor kırınca tarihe geçer miyim ona göre yaparım
Evet taş üstünde yazar
O zaman uyumam lan
https://youtu.be/cBoMZnCUVdE
KFKSKFKSKFKSKSKDKCK AY İYİ GULDURDUN YA EYVALLAH
Ölme ama vebalin bende kalır falan ödeyemem sonra
Valla ölmem söz
Tamam sözüne güveniyorum 😌
Bende de var o sorun
Geçmiş olsun çok kötü bir sey
Uyku düzeni diye bişey kalmadı ki
Konuşalım uyursun
Konuşalım
Gel
Çıktın mı
Melatonin al
Nerden alıcam
Eczaneden alabilirsin
Peki tesekkurler
Bedenini çok yor
Bugün Türkiye'yi tavaf ettim daha ne yapayım
Yürüyüş mü sadece
Evet
Yetmez ki o normal den yazar mısın brnlm de başımda vardı senin derdin
Burdan yaz özele gelemem
Zaten gelsen de 2 gün sonra gidersin haklısın kardiyo yap sonra uyurken de zihnini tek yere odakla hareketsiz kalırsan 15 dakika ya en geç uyursun
Tamamdır denicem çok tesekkurler
İşe yararsa normal den beklerim 🙂
Ninini dinle
Beni korkutuyor
Ninin nimi