Zayıflamak için ilaç/ameliyat/estetik gibi tıbbi yöntemlere başvurmak ve 20 kilo vermek istiyorum?

Ben 170 boyunda 70 kilo bir kızım. BKI'm %24. Yağ oranım %39. 21 yaşındayım. Ne yaparsam yapayım asla kilo veremiyorum.

Uzun uğraşlarla 2 ayda 5 kilo veriyorsam, bir noktada kilo vermem duruyor ne yapsam da kilo vermeye devam edemiyorum ve verdiğim kiloyu da çok kısa sürede (belki 1 haftada) daha fazlasıyla geri alıyorum. Vücudum adeta sıvı gibi bulunduğu kabın şeklini alıyor, ayrıca her yanım şekilsiz ve selülitli.

• 1- Denemediğim diyet kalmadı, diyetisyene de gittim her şeye uydum, yine olmadı.
  • 2- Dahiliyede testler yaptırdım şekerim ya da insülin direncim mi var diye ama her şeyim normal çıktı.
  • 3- Spor yaptım yine olmadı, zaten çok da yapamıyorum çünkü midem bulanıyor. Kendimi zorlayıp aralık vermeden 3 ay sürekli spor yapmıştım ama son 1 ay neredeyse her seferinde istifra ettim. Ne kadar araştırsam da bu sorunu çözemedim. Spora fobim oluştu resmen.
Demek istediğim şu ki ben çaresizim. Tüm çözüm yollarım tükendi ve yemin ederim 5 senedir her şeyi deniyorum, gençliğim gözlerimin önünde eriyor.

İstediğim şeyleri giyemiyorum çünkü vücudumu açık kıyafetlere yakıştıramıyorum, mecbur hep bol şeyler giyiyorum. Benim aksime güzel vücudu olan ve güzel giyinen genç kızlaraysa hep özeniyorum. Gerçekten bu durum psikolojimi bozuyor, çok mutsuzum. Fotoğraf çekilmek istemiyorum, toplu fotoğraflarda kadrajdan kaçıyorum. Bir video çekerken yanlışlıkla vücudumun bir parçası çıkarsa videoyu siliyorum. Yaşama hevesim tükendi artık benim, kendime olan nefretim her gün daha da büyüyor ve aynaya bakmaktan tiksiniyorum. Dışarı çıkmaya utanıyorum.

Bunlar benim kendim hakkındaki düşüncelerim, bunlarda kimsenin etkisi yok. Bu yüzden lütfen "ya çok kilon yok ki obez değilsin biraz fazlan var sadece" vs demeyin. Benim kibarlığa da teselliye de güzel söze de ihtiyacım yok. Benim kilo vermeye ihtiyacım var.

Çok param var. Para benim için hiç sorun değil. Paramı kilo vermek için her şeye yatırmaya hazırım. Yeter ki bilen birisi bana nasıl yapacağımı anlatsın.

Bende eksik olan iki şey var: Bilgi, doktor ismi.
Bu yüzden lütfen bana yardım edin. Teşekkürler.
Zayıflamak için ilaç/ameliyat/estetik gibi tıbbi yöntemlere başvurmak ve 20 kilo vermek istiyorum?