On bes yirmi kilo fazlası olup diyet yapan yapacak olan var mıı
Ben yapıyorum da yalnız pes ediyorum ya
Ben yapıyorum da yalnız pes ediyorum ya
folat alımını artırmadan kilo vermek zor işin kötü yanı folat ısıya dayanıksız ve pişmiş besinlerden yeterince alamayabilirsin. en cok folat marul, ıspanak, mercimekte var bunların salatasını artır
Cevap
3Cevap
Yalnız daha iyi disipline olursun. Pes etmek yok devam.
Etrafımdaki herkes aşırı yiyor ya.
Yemeklerini ayrı ye onlar yerlerken de başka yerde zaman geçir 😄ben diyet zamanı öyle yapıyorum.
Bana spor konusunda yardımcı olur musun, üç beş sorucuğum var :D
Tabi hemen sor😄
Ben hızlı kilo vermek istiyorum ve özellikle belim kollarım filan kilolu. Evde hangi sporları yapayım, chloe ting diye bi kadın var o etkilş olur mu :D
İlk kendine yamunanın şekillendirici korselerden alıp takıyorsun günde 6 saat😄 kilo verme evrende sabah yürüyüşleri mutlaka yapmalısın. Leslie yap eve gelince de. İstediğin kiloya ulaştığın zaman da vücut şekillendirmeye yani chloe hanıma eşlik edersin
Ayy korse konusunda alsam mı almasam mı etkisi var mı zayıflayınca mı alsam diye düşünüp duruyordum. :D ben tombişim ya baya. İyi olur mu bana?
Beden beden ya o zaten üç kopçalı baktın verdin 10 kilo o zaman tekrar alırsın zaten 200 lira ömürlük doğum sonrası da kullanman gerekiyor atılacak şeyler değil 😄gerçekten etkili ben iki yıldır kullanıyorum vücudum kum saatine döndü normalde bel oyuntum pek yoktu. Şimdi gören şok geçiriyor.
Buyur arkadasım benım
Nasıl gidiyor diyetin, neler yapıyorsun :)
112 den 93 e
https://voca.ro/1c0r2sL1MmOv
bu ses kaydını dinle
OMAD yapıyorum
Omad nedir :o
Günde tek öğün
Araştır bence yputubeden detaylı anlatıyorlar
Ben bu diyetle 15 kg verdim
Brokoli ile beslenirim sayılır mı :D
Hep mi :D
Çoğu zaman diyeyim :D
Fotoğraftaki cok fit duruyor, bana tontiş laızm 🙄
Fit durmam neden sorun olsun ki seviyorum kendimi :D
:D sorun değil tabii ki, masallah tüh tüh.
Ya haha tamaaam o zaman tontiş aramalar sana :D
tesekkür ediyorum 🥳
Yapıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?