Diyet & Beslenme Günde 15 bin adım ve 500 kalori diyetle 1 ayda kaç kilo veririmm? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor günde 15 bin adım ve 500 kalori diyetle 1 ayda kaç kilo veririmm? Güncellemeler+1 yıl 50 kiloyum. Günde 15 bin adım ve 500 kalori diyetle 1 ayda kaç kilo veririmm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TheLostArtist Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Sadece 500 kalori mi alacaksın yoksa 500 kalori açığı ile mi kaç kilo verirsin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 500 kalori alacağım Yorumla TheLostArtist +1 yıl Muhtemelen bünyen tepki verecek, hayatta kalma iç güdün ile de vücut sistemlerini yavaşlatacak. Böyle olunca da yine istediğin kadar kilo kaybedemeyeceksin. Farklı yöntemler izlemelisin yoksa kendini hasta edersin. Yorumla
Herhangibiriişte Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl 500 kalori diyet seni ya öldürür ya hastanelik eder. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 1 ay yapacağım sadece? Yorumla Herhangibiriişte +1 yıl Sonrasında hızla verdiğin kiloyu geri alacaksın hatta belki daha fazla. Yorumla Soran +1 yıl yo almam Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl böyle bir şey çok zor. sakın yapma şu an beni dinlemiceksin biliyorum ama sence bu yaptığın mantıklı mı? sağlığından olma 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 500 kalori imkansız Yorumla Soran +1 yıl niye ki ben yapmıştım bir kez daha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaşın falan mı küçük? çünkü günde 500 kalori imkanıza yakın eğer 18’den büyüksen Yorumla Soran +1 yıl 18 im Yorumla
__diamond__ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl 5-6 kilo veririsin 0 5 Yorumla __diamond__ +1 yıl Kilon cok fazlasaysa 7- 8falanda verebilirsin Yorumla Soran +1 yıl 50 kiloyum Yorumla __diamond__ +1 yıl Haa o zaman 5 kilo diyelim 😂 Yorumla Soran +1 yıl az değil mi Yorumla __diamond__ +1 yıl Degil. normal. Cunku kilon ne kadar az olursa o kadar zor kilo veriyorsun Yorumla
titrekmum Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Sadece yürüme mü 0 14 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla titrekmum +1 yıl Salona gitme imkanın vsr mı Yorumla Soran +1 yıl spor salonu mu Yorumla titrekmum +1 yıl Evet cardio ve hafif agırlık destekle Yorumla Soran +1 yıl cardio ne Yorumla titrekmum +1 yıl Kardiyo çalışma yani Yorumla Soran +1 yıl sence kaç kilo veririm 50 kiloyum Yorumla titrekmum +1 yıl Boy kac görüntü nasıl peki Yorumla Soran +1 yıl 156 Yorumla titrekmum +1 yıl Görüntü nasıl fazlalık var mı basen cok gibi Yorumla Soran +1 yıl göbek var biraz basen yok yağlanma var gibi Yorumla titrekmum +1 yıl Dediğim gibi yürü ama internetten de var basit cardio egzersizleri bul calıs Yorumla Soran +1 yıl ikisini de yapayım daha çok kilo veririm o zaman Yorumla titrekmum +1 yıl Göbek en son gider Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sadece 500 kalori mi alacaksın yoksa 500 kalori açığı ile mi kaç kilo verirsin?
500 kalori alacağım
Muhtemelen bünyen tepki verecek, hayatta kalma iç güdün ile de vücut sistemlerini yavaşlatacak. Böyle olunca da yine istediğin kadar kilo kaybedemeyeceksin. Farklı yöntemler izlemelisin yoksa kendini hasta edersin.
500 kalori diyet seni ya öldürür ya hastanelik eder.
1 ay yapacağım sadece?
Sonrasında hızla verdiğin kiloyu geri alacaksın hatta belki daha fazla.
yo almam
böyle bir şey çok zor. sakın yapma şu an beni dinlemiceksin biliyorum ama sence bu yaptığın mantıklı mı? sağlığından olma
500 kalori imkansız
niye ki ben yapmıştım bir kez daha
yaşın falan mı küçük? çünkü günde 500 kalori imkanıza yakın eğer 18’den büyüksen
18 im
Rahat 6-7 kilo verirsim
6-7 kg verirsin
5-6 kilo veririsin
Kilon cok fazlasaysa 7- 8falanda verebilirsin
50 kiloyum
Haa o zaman 5 kilo diyelim 😂
az değil mi
Degil. normal. Cunku kilon ne kadar az olursa o kadar zor kilo veriyorsun
Sadece yürüme mü
evet
Salona gitme imkanın vsr mı