Sanki daha sarkık gösteriyordum 74 kiloyken, bir haftada 73 oldum ana her gün 2.5 litre su içiyorum ve daha sıkıyım sanki

Evet ödem attıkça vücut daha dar görünmeye başlar , çünkü ödem şişkinlik veren bir görünüm kazandırır.
Bel çevren için bölgesel egzersizler daha hızlı şekil almana yardımcı olacaktır.
Ayrıca,
Her sabah aç karnına 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı tarçın ekleyerek kaynat ve ılıyınca iç. Bu bel gölgesi yağlarını yakmada iyi bir kürdür. 15 gün uygula sonra ara ver mutlaka.
limonlu ılık su içiyorum tarçının kokusunu sevmiyorum :)
Anladım. Limonlu su da genel yağ yakımına yardımcı 😊
Insulin direnci yaşlanmayı arttırır, yavaş çalışan tiroit bezi kilo almayı teşvik eder ve ödemi de dolaşım bozukluğu yaratır.. Önce bir endokrin uzmanı tarafından değerlendirilmeli ona göre kilo verilmeli ödem içinde bir kardiyolog ile görüşmeli.. Yoksa burada palavra sıkan çok olur.
Merak etme gün geçtikçe daha çok verirsin devam et :) benim ilk hafta mesela 3 kilo sadece sıvı gitti sonraki haftada sadece sıvı gitti son hafta sadece yağ verdim :)
Cevap
31Cevap
Olabilir haklisin biraz etkisi olmali. ve bence sporu birakma fena degil. bu arada fizigin neden olmasin ki
Salona git spor yap tek başına yaparsan kötü sonuçlar vere bilir
Ödemi bilmem de sana herşey den önce bir edep nedir onu öğretmek gerek bence
Ödem hastada olur seninki bildiğin yağ eritip atman lazım sonrada sıkılaşmak için uğraşırsın
Yag eriterek vucudun sikilasir. Su an cok yagli gozukuyor ozellikle bacaklarin ve bel bolgen. Yag yakmani oneririm
yağ nasıl eritilir
Sana yardımcı olmaya çalışıyorum sürekli ama istemiyorsun
Sıkı rejim ve özellikle spora devam edersen istediğin sonuca ulaşırsın
Ben böyle balık etli seviyorum ya bence kadın zayıf olmamalı taş çatlasın senin 5 kg fazlan var
Kesinlikle ben 2 ayda 11 kilo verdim. Ödem atmak içinde bir kaç kür uyguluyorum.
hangi kür onlar, sence fiziğim nasıl gözüküyor?
olur et çok iyi olur
Her yerin yağ içinde kızım kusura bakma o kilo bu boya çok fazla sen karbon hidrat ve tatlıyı kes öyle yürüyüş yap bol su iç
iki haftadır beyaz tüketmiyorum ben, şeker hastasıyım şeker de tüketmiyorum
Yürüyen Bi yağ tulumu gibisin sürec uzun bir sürec ama kendini kandırman güzel
bırak konuşsun ben kendime güvendikçe bunun gibiler havlamaya devam eder gölgemin arkasında
teşekkür ederim
Kesinlikle daha sıkı ve hacimli gösterir. Ayrıca bir çift meme ucu mu görüyorum yoksa serap mi 😂
Bu nasıl fizik, kim beğenir bunu biraz dikkat edin sonra neden aldatıldım oluyor
Sende varya bir kilo kılçıksız var 🤭
espri yaptığını sanan basit insan seni
Görsellerden gördüğüm kadarıyla olmuyormuş
bendeki özgüvenin zerresi sende yoktur zorlama
Peki amca en özgüvenli sensin
Senin dediğin fark edilmez yersen ödem o
sence vücut nasıl
Bak ya çok güzel çevirdin 🌸
Ciddi misin? Ironi mi?
ben ciddiyim sen de ciddi olabilirsin
Iyyisin
Meme ucun gözüküyor Merve.
Boyundan on birim az , kiloya inmeye çalış bence.
Bu biraz daha yaptığın egzersizlere bağlı
Biraderim bunlar ödem değil..
Diyet şart senin için
Evet sıkı olur. Devam diyete
1 kg çok fark ettirmez. Short 👌🏻😍🤩
Yağlar gidince daha sıkı gösterir
Yok daha geniş gösterir
Çok sikisin maasaallah
80 varsın gibi
yuh atma 73 kiloyum bugün tartıldım
O zaman boyun kısa?
Azimli olursan 3. 4 kilo verebilirsin