Sağlık 3 ay Nabız düşürücü hapa vücut alışıyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 2 kutu bitirdim bi kaç gündür kullanmıyorum nabzım yükseliyor gibi sanki uyuyamıyorum Nabız düşürücü hapa vücut alışıyor mu? Cevapla Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 962 cevap paylaştı. Belirli bir zaman sonra bünyen alışır. Dideral gibi bir ilaçsa düzenli kullanman gerekir. 1 6 Yorumla Soran 3 ay beloc zok kullaniyorum ángelsinalasyocéano 3 ay Beloc ritim düzenleyici ilaç. Bazı bünye ler de yan etki de yapabiliyor nabız düşmesi gibi. Doktorun kullan diyorsa bırakmasaydın Soran 3 ay bana zaten düşmesi için verildi birakmadim da 3 gündür kullanmayi unutuyorum ángelsinalasyocéano 3 ay Geçmiş olsun. Unutmamak için telefona vs not tutabilirsin 😊 Soran 3 ay teşekkürleer ángelsinalasyocéano 3 ay Rica ederim
Gizli Üye (18-24) 3 ay Nabzın neden yükseliyor? 0 3 Yorumla Soran 3 ay sagliksal yani ne bileyim Yorumla Cevap sahibi 3 ay Doktoruna görünmek daha mantıklı. Yorumla Soran 3 ay gittim zaten Yorumla
ysnsen Takip Et Xper 6 Yaş: 25 3 ay Kafana göre hareket etme doktora gorun 0 7 Yorumla Soran 3 ay yeni gittim ama hapi 3 gündür kullanmiyorum eski halime donmusum gibi geliyor Yorumla ysnsen 3 ay Ne dedi doktor Yorumla Soran 3 ay nabzim duzelmis ama doktor degisince hapin dozunu dusurmedi yeni doktor Yorumla ysnsen 3 ay Dm den yazsana Yorumla Soran 3 ay ne diceksin Yorumla ysnsen 3 ay Konuşalım bunu Yorumla Soran 3 ay soyle iste ne diceksen Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Hemen birak ma yarim yut yine 0 5 Yorumla Soran 3 ay doktor dozunu dusurmedi acaba hep kullancakmiyim diye suphelendim Yorumla Cevap sahibi 3 ay Kanka doktorlara ne bakiyon onlara kalsa sürekli git onlar para kazanmak ister ayarini sen bileceksin bi zamanlar bende kullandim kaç yaşındasın Yorumla Soran 3 ay üniversite hastanelerinin kotu yani bu iste asla bi onceki gorundugun kisiye gidemiyosun Yorumla Cevap sahibi 3 ay Gitme hic birine banada ömür boyu kullanacaksin dediler hadi len ordan dedim ciktim bisey kullanmiyirim nasil iyilestim Yorumla Soran 3 ay iyiymis ama kafama gore kesemiyorum kalp ilaci olunca Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Acile git kafane göre iş yapma 0 7 Yorumla Soran 3 ay niye acile gideyim ki kontrollu kullandigim bi hap sadece ama birakinca yukseliyor nabiz Yorumla Cevap sahibi 3 ay O zaman sana yazan doktora git Yorumla Soran 3 ay maalesef üniversite hastanelerinde oyle bi sans yok poliklinikte hangi asistan bossa ona gidiyosun Yorumla Cevap sahibi 3 ay Olsun sen ihmal etme rahatsızlığın nedir Yorumla Soran 3 ay kalp rahatsizligim yok sadece nabiz yuksek duzenli hap kullaniyorum Yorumla Cevap sahibi 3 ay Geçmiş olsun ihmal etme Yorumla Soran 3 ay sağ olun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Belirli bir zaman sonra bünyen alışır. Dideral gibi bir ilaçsa düzenli kullanman gerekir.
beloc zok kullaniyorum
Beloc ritim düzenleyici ilaç. Bazı bünye ler de yan etki de yapabiliyor nabız düşmesi gibi. Doktorun kullan diyorsa bırakmasaydın
bana zaten düşmesi için verildi birakmadim da 3 gündür kullanmayi unutuyorum
Geçmiş olsun. Unutmamak için telefona vs not tutabilirsin 😊
teşekkürleer
Rica ederim
Nabzın neden yükseliyor?
sagliksal yani ne bileyim
Doktoruna görünmek daha mantıklı.
gittim zaten
Kafana göre hareket etme doktora gorun
yeni gittim ama hapi 3 gündür kullanmiyorum eski halime donmusum gibi geliyor
Ne dedi doktor
nabzim duzelmis ama doktor degisince hapin dozunu dusurmedi yeni doktor
Dm den yazsana
ne diceksin
Konuşalım bunu
soyle iste ne diceksen
Hemen birak ma yarim yut yine
doktor dozunu dusurmedi acaba hep kullancakmiyim diye suphelendim
Kanka doktorlara ne bakiyon onlara kalsa sürekli git onlar para kazanmak ister ayarini sen bileceksin bi zamanlar bende kullandim kaç yaşındasın
üniversite hastanelerinin kotu yani bu iste asla bi onceki gorundugun kisiye gidemiyosun
Gitme hic birine banada ömür boyu kullanacaksin dediler hadi len ordan dedim ciktim bisey kullanmiyirim nasil iyilestim
iyiymis ama kafama gore kesemiyorum kalp ilaci olunca
Acile git kafane göre iş yapma
niye acile gideyim ki kontrollu kullandigim bi hap sadece ama birakinca yukseliyor nabiz
O zaman sana yazan doktora git
maalesef üniversite hastanelerinde oyle bi sans yok poliklinikte hangi asistan bossa ona gidiyosun
Olsun sen ihmal etme rahatsızlığın nedir
kalp rahatsizligim yok sadece nabiz yuksek duzenli hap kullaniyorum
Geçmiş olsun ihmal etme
sağ olun