Ben sigara içen biri değilim. İş yerin de olsun veya bir Cafe de, wc gittiğim de leş gibi sigara kokuyor. Üstüne bir de malum işi yapıyor. Aklım almıyor. Nasıl hem tuvaletinizi yaparken hemde sigara içiyorsunuz. Nasıl bir zevk bu?
Neden tuvalette sigara içersiniz, kapalı alanlarda sigara içmeğin zevki nedir?
Bizim lisede içecek yer olmazdı, millet tuvalette içerdi. İş yerinde içiyorsa adam eriniyor. Dışarı çıkmıyor. Cafede de oturuyor. Keyif gelince bir keyif sigarası yakıyor adam. Ama tuvalet kimseye gözükmemek için. Adam dışarı çıkmak istemezdi. İş yerinde gidip tuvalette içerdi. İçeride içmek de yasak. Tuvalet de içerim derdi.
İçenlere sormak istiyorum : İnancınız var mı? Varsa eğer içmeyenlere verdiğiniz bu eziyetler sebebiyle nasıl helalleşmeyi düşünüyorsunuz? Yav cami tuvaleti cami ! İhtiyaç giderip abdest almak istiyorsun işkenceyle karşılaşıyorsun bu sigara dumanı kokusu yüzünden. Sizin iğrenç koktuğunuz yetmiyor başkalarını da kokutmak için son gazla çalışıyorsunuz ya artık ne diyeceğimi de bilemiyorum. Sigara içen leş kokuyordur ister kabul etsin ister etmesin. Bulunduğunuz her ortamda milletin parasını çalmanıza gerek yok o verdiğiniz koku rahatsızlığı yeter felaket olarak.
Nasıl bir zevk diye sorman güzel olmuş. Sigara içerken bazen bir rahatlama hissi geliyor. Özellikle sabahları ve tuvaletini yaparken de o his geliyor. Yani 2x rahatlama :D Hatta şöyle söyleyim ben sigarasız tuvalete girmem.
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kanka Allah aşkına yapma ya 😂 olum içerde patlama olucak diye korkuyorum 😅
İş yerinde sürekli yaşadığım olaydır. Bir de üzerine kapıyı kapatıp iyice havasız bırakmaları yok mu? Alıp kafalarını tuvalete sokasım geliyor da elit bi kişilik olduğumu hatırlayıp kendime geliyorum : D
Bende WC de içerim.. ama şöyle bişey var özellikle kilolu olan insanlara WC de içmelerini tavsiye ederim … metabolizmayı daha iyi çalıştırıyor.. bunu bir doktordan duymuştum …
Sigara içtiğim zamanlar kokudan tiksinen ve bana üzülen çok kişi olurdu. Bıraktım 2 yıl oldu mis gibi oldu hayat. Şimdi ben sigara içenlere aynı gözle bakıyorum. Dayanılmaz koku ne çektirmişim. 🖖
Ortamda bazen eşlik ederim bağımlılığım yoktur. Kapalı alanda içilen ortamda duramam. Sigaranın kokusunun sindiği kapalı ortamlar gerçekten çok kötü. 🤦♀️
Hiç kullanmadım , kullanmamda ne açık hava da ne de kapalı havada öğhgkk
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
sigara içmeyen sigarayı anlamaz zararli olabilir ama sinir ve stresini çok iyi alıyor çok içmiyorum gunde 4 5 tane içiyorum bi sıkıntisını da görmedim sporcu vb de değilim zaten