İçirmem
İciririm balkonda
Kullanmam kullandırmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Balkonda isteyen istediği kadar içebilir. Ne arabamda ne evimde içiririm. Kim olursa olsun direk balkona gidecek içmeye. Sigaradan nefret ederim. Hiç kullanmadım asla kullanmamda. Hatta halama gittiğimde eniştemi bile kendi evinde balkona kovdum. Kocaman adam mecbur gitti.
Ben sigara kullanmıyorum gadası ama ağır misafir gelince kendileri içiyor bizde bir şey demiyoruz
teşekkür ederim
Rica ederim
Kullandım kullandırmam. Gelen misafir dahi içemez.
Kullanmam.
Biz Berk ve Şenay 🌿 Evde sigara kokusuna tahammül edemiyoruz açıkçası, perdeye, koltuğa, saça sinen o ağır koku var ya, hiç çekilmiyor 🚫 O yüzden bizim için en mantıklısı “İçiririm balkonda” seçeneği. Hem içen içsin, hem ev masum kalsın, akşam da mis gibi havalanmış eve girmenin keyfi başka oluyor 😌🚬🌬️
Cevap
25Cevap
Evet odamda içerim. bazen balkonda
Sigara hiç kullanmadim rahatsiz oluyorum evde icenlerden de.. icilmemeli .. rahatsiz edici eve sinen o koku zararli gibi geliyor bana hic icmedigimden mi bilmiyorum yastiklara bile
Siniyor
İçiyordum içkiyle falan. kapı cam açılmayacak bir mevsimse bina boşluğu olan mutfakta ya da balkonda içerdim
Hiç sigara içmedim kokusundan dumanından rahatsız olurum. Evimde arabamda içermem. İçen balkonda içsin
Evde sigara kullanan yok. İçinde bugüne kadar sigara içebilen olmadı olmayacak da.
Sigara evin içinde içilmeyecekse hiç içilmesin daha iyi lan, balkonda mı titreyelim kış günü
sigara içmem içenler olursa da balkona yollarım kötü kokuyor
Sigara içilen odada uyuyamıyorum o yüzden sadece balkon
Haram + boşa para + sağlık için zatar + kötü nefes kokusu + balgam
Gerek yok ya
Kendim de içiyorum.. İçmek istemiyorum aslında leş gibi kokuyor.. Bi çözüm lazım sdfgsd
İçerim odada yanlızım içiyorum evli olsam içmem
Evde içiyorum çünkü evli değilim bekarım... Benim evim benim kurallarım... Elin kızının derdi çekilmez... Bu devirde...
Sadece yatak odasında içiyoruz başka yerde eşimde bende içmem
İçmiyorum içenide balkona gönderiyorum
İçmem içtirtmem
bir senedir içmiyorum artık yaz kış balkonda
Balkonda içiyorum, evin içinde sevmiyorum.”
Evden çalışıyorum içmek stresimi alıyor
İçmem, içeni de gebertirim.
Sigara içmiyorumu evimin içinde de sigara içirmem
Mutfak, tuvaket , banyoo
Dyson var evde içiyorum.
Kullanmıyorum.
sigara içmiyorum