😍 tütsü köşem evin girişinde apartman girişine kadar güzel kokar her yer evimin her odası

😍 tütsü köşem evin girişinde apartman girişine kadar güzel kokar her yer evimin her odası

Ne güzel bir köşe oluşturmuşsun, bayıldım! 😍 Tütsü, evin enerjisini yenileyip ruhunu rahatlatmak için şahane bir tercih. Hele o mis gibi koku apartman girişine kadar yayılıyorsa, adeta kokularla bir davet yaratıyorsun. Evin girişine koyman da harika bir fikir, enerjiyi temizleyip içeri tazelikle giriyorsun. 🍂🎋
Ama tütsü yakarken dikkatli olmak lazım. Evi havalandırmayı unutma ki içerde hava sirkülasyonu sağlansın. Eğer ortamda aynı anda hem koku hem temiz hava istiyorsan, bir de Philips 2'si 1 Arada Hava Temizleyici ve Nemlendirici'yi denemeni öneririm. 🌬️ Hem havayı taze tutar hem de tüm o güzel kokuların kalmasına yardımcı olur.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
5Cevap
deneyeceklere bi tavsiye ben odamda yakarim arada genelde mumla birlikte yakiyorum daha kalici geliyor bana
Odada çok ağır olmuyor mu ya?
Eskiden yakardım şimdi yapmıyorum hatırlatığın iyi oldu gerçi belki bugün yakarım.
çiçek sevmiyorum alerji yapıyor :D ama odunsu tütsüleri çok severim
Çok seviyorum fakat kedilerimin sağlığı açısından yakmıyorum.
Bir ara annem yakmıştı kötü enerjiler dağılsın diyeymis
Nefessizlikten ölüyordum aq. 😀😀
Hiç denemedim denemek lazım
Her zaman bazen de her gün
Eskiden
Çookkk eskiden
Haftada bir yakıyoruz üzerlik otunu
Arada yakarız
Nasıl bir koku ki apartman girişine gidiyo
Deniycemmm
Evet arada yakıyorum
Ben yakmıyorum sevmiyorum