Ev & Yaşam Evde tütsü yakıyor musunuz? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Evin güzel kokması için aromalı tütsüler olur ya kullanıyor musunuz Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Evde tütsü yakıyor musunuz? Evde tütsü yakıyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır tütsü gibi saçma şeyleri kullanmıyorum yani yapmıyorum. çünkü bana anlamsız geliyor oldukça 0 0 Yorumla
1Pandora Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evde kullanmıyorum, devam ettiğim yoga stüdyosunda var çok hoş 0 0 Yorumla
WhatImSaying Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Tütsü çok karbonmonoksit yayıyor kokulu mum tercih ediyorum cam kafes içinde 0 0 Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ev güzel koksun diye değil aslında, ama defne yaprağı ve ak gün sakızı yakıyorum odamda. 0 0 Yorumla
berillanız Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl EvetttGenelde çakra açan tütsüleri tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Elbette genelde balık pişirdiğimiz zamanlar yapıyoruz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sadece evde bir kadın olacağı zamanlarda yakıyorum. Ortamın havasını değiştirip, istek uyandırıyor. Hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Hayır onun yerine çiçekleri kullanıyorum 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Ne mesela Yorumla Papagandukkani +1 yıl Sümbül, kasımpatı, Gül ne varsa balkonda çiçekli olan onu içeri alıyorum biraz 😅 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Afrodizyak etkili olanlar var. manyak bişey. 0 7 Yorumla seyda028 +1 yıl Etkili mi gercektwn onlar kullanıyor musn Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Çok sayılmaz ama yokta sayılmaz. ortam müsaitse etkili oluyor. Yorumla seyda028 +1 yıl Link atsana bı bakım Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Ben aktardan aliyom Yorumla seyda028 +1 yıl Hmm trendyoldan gördüm bnd almayı düşünüyorum koku amaçlı kullanmak icn. Başka kokular kullanio musn peki yani onerebilcgn koku var mı Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Odunsu severim. oyle fazla koku kültürümde yoktur Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Koltukaltlarim kokmadigi müddetçe temizimdir temizsemse kokuya ihtiyaç yoktur felsefesini benimser ona göre yaşarım Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Hayır da yakılabilir hoş kokusu oluyor 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hayır tütsü gibi saçma şeyleri kullanmıyorum yani yapmıyorum. çünkü bana anlamsız geliyor oldukça
Yakıyorum evet
Evde kullanmıyorum, devam ettiğim yoga stüdyosunda var çok hoş
Tütsü çok karbonmonoksit yayıyor kokulu mum tercih ediyorum cam kafes içinde
Ev güzel koksun diye değil aslında, ama defne yaprağı ve ak gün sakızı yakıyorum odamda.
Evettt
Genelde çakra açan tütsüleri tercih ediyorum.
Elbette genelde balık pişirdiğimiz zamanlar yapıyoruz
Sadece evde bir kadın olacağı zamanlarda yakıyorum. Ortamın havasını değiştirip, istek uyandırıyor. Hoşuma gidiyor
Hayır onun yerine çiçekleri kullanıyorum
Ne mesela
Sümbül, kasımpatı, Gül ne varsa balkonda çiçekli olan onu içeri alıyorum biraz 😅
Afrodizyak etkili olanlar var. manyak bişey.
Etkili mi gercektwn onlar kullanıyor musn
Çok sayılmaz ama yokta sayılmaz. ortam müsaitse etkili oluyor.
Link atsana bı bakım
Ben aktardan aliyom
Hmm trendyoldan gördüm bnd almayı düşünüyorum koku amaçlı kullanmak icn. Başka kokular kullanio musn peki yani onerebilcgn koku var mı
Odunsu severim. oyle fazla koku kültürümde yoktur
Koltukaltlarim kokmadigi müddetçe temizimdir temizsemse kokuya ihtiyaç yoktur felsefesini benimser ona göre yaşarım
Rahatlatıyor hele kokulu tütsü
Hayır.
Benim midemi bulandırıyor
Hayır da yakılabilir hoş kokusu oluyor
Hayır baruş çubuğu yakıyorum
yakıyom haftada 1 falan
Hayır kullanmıyorum
Öğrenci evimde merakımdan denemiştim
Hayır yakmam
Hayır
Hayır yakmiyorum
Yakmam