Sağlık Aşı oldunuz mu? Olacak mısınız? C0skunn Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben daha önce covid olduğum için 4 ay sonra olucam hangisini olayım? Aşı oldunuz mu? Olacak mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
meyvelisedaaaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 58% +1 yıl olmadım, bilmiyorum olucak mıyım emin değilem 1 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Oldum evet 1 3 Yorumla C0skunn +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Teşekkürler sizede geçmiş olsun Yorumla C0skunn +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl djfgndksfgn öyle birden denir mi yahu. Aşı oldum. 0 2 Yorumla C0skunn +1 yıl Geçmiş olsun 😃 Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Teşekkür ederim brom. :) Yorumla
merveyk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olcam ama korkumu yenince 0 7 Yorumla C0skunn +1 yıl Sadece kol ağrısı yapıyormuş o kadar Yorumla Düşünürbiri +1 yıl @merveyk abartmıyorum normal iğneden daha hafif. Yorumla merveyk +1 yıl @Düşünürbiri normal iğneden bile korkuyorum kan vercem diye hastaneden kaçtım ben 😅 Yorumla hayalmee +1 yıl Şimdilik kol ağrısı yapıyor uzun vade de kimin başına ne iş açacağını hiç bir doktor bilmiyor ön göremiyor bu yüzden size imza attırıyor Yorumla Düşünürbiri +1 yıl @merveyk İşte ondan korkuyorsun ama bu aşıdan samimi söylüyorum korkma, eğer aşı olursan bana hak vereceksin. :) Yorumla merveyk +1 yıl @Düşünürbiri acısından korkma değil bu anlatamam fobi işte Yorumla C0skunn +1 yıl Babaannem 87 yaşında ve aşıdan sonra belirtisiz bir şekilde atlattı Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır olmayacağım 0 4 Yorumla C0skunn +1 yıl Neden? Yorumla hayalmee +1 yıl evet ben de neden diyorum Yorumla C0skunn +1 yıl O zaman hastaneye gittiğinizde doktorun söylediklerini de yapmayın verdiği ilaçları içmeyin Yorumla hayalmee +1 yıl Hastaneye uzun uzun zamandır gitmiyorum her ağrı da ağrı kesici içmiyorum gerisini siz düşünün Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Sağlık konusunda 479 cevap paylaştı. Oldum coktan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
olmadım, bilmiyorum olucak mıyım emin değilem
Oldum evet
Geçmiş olsun
Teşekkürler sizede geçmiş olsun
Teşekkür ederim.
djfgndksfgn öyle birden denir mi yahu. Aşı oldum.
Geçmiş olsun 😃
Teşekkür ederim brom. :)
Olcam ama korkumu yenince
Sadece kol ağrısı yapıyormuş o kadar
@merveyk abartmıyorum normal iğneden daha hafif.
@Düşünürbiri normal iğneden bile korkuyorum kan vercem diye hastaneden kaçtım ben 😅
Şimdilik kol ağrısı yapıyor uzun vade de kimin başına ne iş açacağını hiç bir doktor bilmiyor ön göremiyor bu yüzden size imza attırıyor
@merveyk İşte ondan korkuyorsun ama bu aşıdan samimi söylüyorum korkma, eğer aşı olursan bana hak vereceksin. :)
@Düşünürbiri acısından korkma değil bu anlatamam fobi işte
Babaannem 87 yaşında ve aşıdan sonra belirtisiz bir şekilde atlattı
İki doz biontech oldum
Birinci dozumu oldum
İkincisini olacagim insallah😶
Hayır olmayacağım
Neden?
evet ben de neden diyorum
O zaman hastaneye gittiğinizde doktorun söylediklerini de yapmayın verdiği ilaçları içmeyin
Hastaneye uzun uzun zamandır gitmiyorum her ağrı da ağrı kesici içmiyorum gerisini siz düşünün
Oldum coktan