1 yıl gibi bi sürede çok güzel kilo vermiştim sağlıklı bi şekilde verdim kiloyu abuk subuk diyetler yaptım o yüzden geri alıyorum gibi düşünmeyin
kilo koruma döneminde nolcak yiyim sonra dengelerim diye diye aşırı yedim ve hala durduramıyorum kendimi yemeye devam ediyorum günde nerdeyse 3000kcal alıyorumdur
arkadaşlar napıcam diyet kafasına tekrar giremiyorum bi türlü
kilo koruma döneminde nolcak yiyim sonra dengelerim diye diye aşırı yedim ve hala durduramıyorum kendimi yemeye devam ediyorum günde nerdeyse 3000kcal alıyorumdur
arkadaşlar napıcam diyet kafasına tekrar giremiyorum bi türlü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhaba,
Diyet sürecinde kilo verirken istediğimiz ve hedeflediğimiz kiloyla beraber aynı zaman da kilo koruma diyeti yapmamız gerekmektedir. Kilo verildikten sonra eğer kilo vermeden önce beslendiğimiz eski düzenimize dönersek vücut bu duruma şaşırır ve böylece hızlı bir kilo alımı meydana gelecektir.
Kilo verme sürecinde sağlıklı nasıl beslenilir bununla ilgili bir çok bilgi öğrenmişken kilo korumada da bu durumu aynı şekilde sürdürmek sizin elinizde. İlk olarak beyninize eski yeme düzenize dönmeyeceğinize dair ve sağlık açısından düşük besinlerin tüketilmemesi gerektiğinin sinyallerini vermelisiniz. Kilo verme, kilo alma veya kilo koruma durumlarının ilk olarak beyinde kabul edilmesi gerekmektedir.
Kilo verme sürecinden sonra eski yeme düzeninize geçtiğiniz takdir de vücut çok hızlı bir şekilde kilo almaya devam edecektir. Aynı zamanda vücuda yağ olarak geri dönüş yapacaktır.
Kilo verme de beslendiğiniz gibi kilo korumada da planlı ve programlı ilerlemenizde fayda olacaktır.
Kilo koruma diyetinde de aynı şekilde yediğiniz besinlerin saatleri oldukça önemli.
Kilo koruma diyetinde sağlıklı beslenme yaşam tarzını devam ettirmeniz de fayda olacaktır. Yediğiniz bir sağlıksız öğünden sonra diğer bir öğünde nasıl bir denge kuracağınız oldukça önemli. Fakat bunu her öğünden sonra yapmamalısınız. Normal beslenme düzeninize geçiş hızını çok hızlı tutmamalısınız. Aksine yavaş yavaş geçiş yaparsanız hem vücudu alıştırmış olursunuz hem de istediğiniz besinleri rahatlıkla yemiş olursunuz. Böylece de kilonuzu da korumuş olacaksınız.
Sevgilerimle.