Arkadaşlar merhaba öncelikle zaten sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalışıyordum kilom 63tü son zamanlarda birden kilo alıp 67ye kadar çıktım şu an 66 kiloyum ve 10 gün sonra mezuniyet var daha önce giydiğim elbise bana oluyordu hâla oluyor ama yukarı çıkıyor yani benim onunla bir yere gitmem imkansız başka elbiseler denedim beli bol gelen elbiseler olmadı bildiğiniz giremedim içine.
Neyse lafı uzatmıycam sizce 10 günde en az 6 kilo verebilir miyim chloe ting sporu yapıyorum aşırı ter döktürüyor su diyeti yapıcam spora enerjim olsun diye belki arada çok az yerim sizce bunu başarabilir miyim mezuniyete gitmek istiyorum
Neyse lafı uzatmıycam sizce 10 günde en az 6 kilo verebilir miyim chloe ting sporu yapıyorum aşırı ter döktürüyor su diyeti yapıcam spora enerjim olsun diye belki arada çok az yerim sizce bunu başarabilir miyim mezuniyete gitmek istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hıc kılo vermessın 10 gün so ra 2 katı gerı alırsın anında zaten 10 gün yemeksız duramasın da oda ayrı bı konu
Daha önce durdum
pektin zengini besinleri artır, farkı 1 haftada görmeye başlarsın ama yogurt/yumurta tüketimini de artır ve bir de c vit yüklü meyveleri...
10 günde 6 kilo vermen bence imkansız, kilo vermeni engelleyecek herhangi bir rahatsızlığın yoksa 3- 3 bucuk civarı verebilirsin
Yani 3 kilo vücuduma nasil bir etki edecek ki o zaman mezuniyete gitmiycem
Bence bu kadar takmamalısın 3 kilo gayet güzel etki eder elbisenin icine girebiliyorsan birde, ayrıca su diyeti ve ağır tempolu spor sağlığın açısından zararlı değilmi yağ yerine kaslarından yakmıs olursun ve verdigin kiloyuda sonrasında fazlasıyla geri alırsın
Elbise kadife fermuarlı değil içine girebiliyorum ama yürüdükçe aşırı çıkıyor 63 kiloyken giydim böyle olmuyordu. Evet sağlik acisindan zararli iste boyle durumlarda sagligi falan dusunemiyoruz bilmiyorum artik belki baska elbise bakmaya giderim belki mezuniyete gitmem artık yapacak bir şey yok :((
Anlıyorum yalnız zayıflama konusunda kendini fazla zorlama 10 gunde daha saglikli bir sekilde 2 kilo verebilirsin protein agirlikli beslenerek ve spor tabiki ayrica detoksta yapabilirsin 2 kilo verirsen de 64 kilo olmus olursun oda istedigin gibi olur zaten :) git bence mezuniyetine insan bir kere yasiyor boyle anlari sonra pisman olursun
Haklısın deniycem bakalim tesekkürler 🥰
3 kilo falan ama zararlı
3 kilo da ne fark ettirecek ki ya off
Okadar hızlı kilo vermek zor
Ama spor da yapıcam sürekli tartıya çıkıcam yürüyüşe giderim yeşil çay içerim olmaz mı ki :((
En iyisi koşmak terlemek yeşil çay tarcın limon kullan
Yapıcam
Yap tabi
başarabilirsin protein ağırlıklı beslen
Daha önce 1.5 ayda 13 kilo vermiştim aç durabiliyorum umarım verebilirim ya