Sağlık BEE'O Propolisi denediniz mi daha önce? kalpsiz-melek Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Bi'Bilenimiz @Aslı Elif Samancı ' nın proplisini ilk defa deneyeceğim.@KürkMantoluHayri ' nin gerçekleştirdiği çekilişte kazandım ve bugün elime ulaştı. Kullananların yorumunu merak ediyorum.😍 BEE'O Propolisi denediniz mi daha önce? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
deneme112 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çıldırmış olmam gerek, denemek için. Teşekkürler genede :) 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Neden çıldırasın ki? İçeriğinde bilmediğimiz bir şey yok.🙂 Yorumla
rehberlikçi85 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 86% +1 yıl Evet ailece kullanıyoruz. Sadece propolis değil hambal da alıyorum. Sık sık hastalanmayız. Bunu kullanmamıza bağlıyorum 0 0 Yorumla
Congruent Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeniliyor mu, içiliyor mu, sürülüyor mu, sıkılıyor mu? Ne oluyor o? 😄 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Günde yetişkinler için 20 damla katı veya sıvı gıdaya damlatılarak tüketiliyor.😅 Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Sağlık konusunda 525 cevap paylaştı. Şifa olsun kuzum, benimki de kargoda bekliyorum valla :D 1 0 Yorumla
Sarışınpapatya07 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Benimde elime ulaştı bugün gerçekten mukkemel görünüyorlar 😊 Size de şifa olsun inşallah 🤲😊 0 0 Yorumla
Curcue Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Merhaba propolis kullanıyorum ve memnunum Siz de güle güle kullanın 0 2 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Teşekkürler Yorumla Curcue +1 yıl Rica ederim Yorumla
kotukizzx Takip Et Master Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Gönder de deniyelim 😂 0 24 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Senin yerine deneyeceğim 😂 Yorumla kotukizzx +1 yıl Olmaz olmaz bende isterim 😂 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ehli alsın sana haha Yorumla kotukizzx +1 yıl Bana ehli deme cinlerim tepeme çıkıyor 😋😂😂😂😂 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Niye ji Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ki😂 Yorumla kotukizzx +1 yıl Niyesini sen daha iyi bilirsin 😂 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yoo bilemem😂 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl dedikodumu mu yapıyorsunuz :D Yorumla kotukizzx +1 yıl Yakalandık 🙈 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl ne yaptıkysak artık cinleri tepesine çıkıyor :) Yorumla kotukizzx +1 yıl Ne yapmadın kii Yorumla Ehlivukuf +1 yıl o kadar diyorsun yani Yorumla kotukizzx +1 yıl O kadar değil buraya kadar :) Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Mezara kadar ☺️ Yorumla kotukizzx +1 yıl 🙈🙈 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Dedikodumu yapmayın 😄 Yorumla kotukizzx +1 yıl Olur olur yapmayız artikk Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Zaten hastayım Yorumla kotukizzx +1 yıl Neyin var Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Halsizlik , ateş , öksürük , ağrı Yorumla kotukizzx +1 yıl Geçmiş olsun benimde öyleydi dün çıktım hastaneden :) virüsten dolayı değilmiş enfeksiyon korkma yani ilaçla düzelir Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Sağol. Sana da geçmiş olsun Yorumla kotukizzx +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Ansur Takip Et Master Yaş: 40 , eic 43% +1 yıl Sağlık konusunda 629 cevap paylaştı. Hayır, kendim yapıyorum. 0 0 Yorumla
Coiffeur34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Denedikten sonra tecrübelerini bekliyoruz 0 0 Yorumla
YusufK2 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 329 cevap paylaştı. İnandırıcı gelmiyor bu ürünler. 0 0 Yorumla
WhiteLord Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Denedim ve o kadar noluyor yani deneyince boş :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çıldırmış olmam gerek, denemek için. Teşekkürler genede :)
Neden çıldırasın ki? İçeriğinde bilmediğimiz bir şey yok.🙂
Evet ailece kullanıyoruz. Sadece propolis değil hambal da alıyorum. Sık sık hastalanmayız. Bunu kullanmamıza bağlıyorum
Yeniliyor mu, içiliyor mu, sürülüyor mu, sıkılıyor mu? Ne oluyor o? 😄
Günde yetişkinler için 20 damla katı veya sıvı gıdaya damlatılarak tüketiliyor.😅
Şifa olsun kuzum, benimki de kargoda bekliyorum valla :D
Benimde elime ulaştı bugün gerçekten mukkemel görünüyorlar 😊 Size de şifa olsun inşallah 🤲😊
Merhaba propolis kullanıyorum ve memnunum
Siz de güle güle kullanın
Teşekkürler
Rica ederim
Gönder de deniyelim 😂
Senin yerine deneyeceğim 😂
Olmaz olmaz bende isterim 😂
Ehli alsın sana haha
Bana ehli deme cinlerim tepeme çıkıyor 😋😂😂😂😂
Niye ji
Ki😂
Niyesini sen daha iyi bilirsin 😂
Yoo bilemem😂
dedikodumu mu yapıyorsunuz :D
Yakalandık 🙈
ne yaptıkysak artık cinleri tepesine çıkıyor :)
Ne yapmadın kii
o kadar diyorsun yani
O kadar değil buraya kadar :)
Mezara kadar ☺️
🙈🙈
Dedikodumu yapmayın 😄
Olur olur yapmayız artikk
Zaten hastayım
Neyin var
Halsizlik , ateş , öksürük , ağrı
Geçmiş olsun benimde öyleydi dün çıktım hastaneden :) virüsten dolayı değilmiş enfeksiyon korkma yani ilaçla düzelir
Sağol. Sana da geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Hayır, kendim yapıyorum.
Denedikten sonra tecrübelerini bekliyoruz
Propolisin ne olduğunu bilmiyorum henüz.
İnandırıcı gelmiyor bu ürünler.
Hayır denemedim
Denedim ve o kadar noluyor yani deneyince boş :D