Güzellik & Bakım Deotak denediniz mi hiç? _AsenaKayiBoyluTürk_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben denedim 4 aydır kullanıyorum ve çok beğendim ise yarıyor ama dier sprey rolon vs olsun onlardan daha çok etkili bence öyle Güncellemeler+1 yıl Krem deodorant Deotak denediniz mi hiç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Hayır denemedim gadası 1 1 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Kayseriye bol selam olsun kayseri çok güzel bir şehir insllh tamamen oraya yerlesecegiz 🙂🙂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. Denemiştim ama nedense deodorant kadar etkili gelmedi bana 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Ben bunun kırmızı olanını kullanmıştım, ilk birkaç gün etki etmişti fakat sonra etkisini kaybetmişti bu yüzden roll-on'a geri dönmüştüm. 1 3 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Ya ona bakarsak hepsi aynı be kuzum Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Ya işte herkesin cildi farklı bence herkeste işe yaramıyor. Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Doğru aynen Yorumla
Impaulse Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İçeriğinde alüminyum olduğu için kullanmıyorum hayır 🙅 1 1 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Ne güzel vallaha Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl tüm deodorantlar halt etsin. severek kullanırdım kendisini 1 1 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Hahahahhaha harika Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hm ilginç ilk defa duydum rollo olan biliyorumda krem ilk 0 0 Yorumla
brokenvbad Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl nivea ve dove kullaniyorum su an ama merak ettim 1 6 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Bende dove den alicam onuda çok memmun kalanlar varmış nievea zaten harika bir ürün Yorumla brokenvbad +1 yıl onlari seri yapip dizdim ben gercekten gorunce almadan duramiyorum cok guzeller Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Hahahah aynı ben vallaha al kız bende alıyorum görünce direk Yorumla brokenvbad +1 yıl alicam bebis baska neye para harcayalim dimi Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Eee herhalde kişisel bakım çok önemli kuzum olmayınca insan kendini çöplükte gibi hissediyor Yorumla brokenvbad +1 yıl kesinlikle bebis Yorumla
Naflaus Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ne ki bu ter kokusu mu 1 2 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Krem deodorant Yorumla Naflaus +1 yıl Tamam ben kullanmıyorum ihtiyacım yok çok şükür Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır denemedim gadası
Kayseriye bol selam olsun kayseri çok güzel bir şehir insllh tamamen oraya yerlesecegiz 🙂🙂
Denemiştim ama nedense deodorant kadar etkili gelmedi bana
Ben bunun kırmızı olanını kullanmıştım, ilk birkaç gün etki etmişti fakat sonra etkisini kaybetmişti bu yüzden roll-on'a geri dönmüştüm.
Ya ona bakarsak hepsi aynı be kuzum
Ya işte herkesin cildi farklı bence herkeste işe yaramıyor.
Doğru aynen
İçeriğinde alüminyum olduğu için kullanmıyorum hayır 🙅
Ne güzel vallaha
tüm deodorantlar halt etsin. severek kullanırdım kendisini
Hahahahhaha harika
Hm ilginç ilk defa duydum rollo olan biliyorumda krem ilk
nivea ve dove kullaniyorum su an ama merak ettim
Bende dove den alicam onuda çok memmun kalanlar varmış nievea zaten harika bir ürün
onlari seri yapip dizdim ben gercekten gorunce almadan duramiyorum cok guzeller
Hahahah aynı ben vallaha al kız bende alıyorum görünce direk
alicam bebis baska neye para harcayalim dimi
Eee herhalde kişisel bakım çok önemli kuzum olmayınca insan kendini çöplükte gibi hissediyor
kesinlikle bebis
Ne ki bu ter kokusu mu
Krem deodorant
Tamam ben kullanmıyorum ihtiyacım yok çok şükür
Hiç kullanmadım 🤷🏻♂️