Kizlar ben bundan 3 tane getirttim efsane hem sütyen hem korse çok güzel aliexpress den çinden geldi gerçekten çok rahat spor bile yapılıyor o kadar rahatki inanılmaz ama turkiyedeki sutyenler 5 para etmez çünkü askiligi ince adamın ömrünü yiyor neyse sizce nasıl ben çok beğendim geldi ve rahat?
ne kadara getirttin? rahat olur mu ki biraz bel kısmı kalın sanki
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abla çok rahat ben spor yapıyorum koşuyorum hem bel kısmı hem lastiği hemde ön taraf çok rahat hem sutyen hem korse abla normalde 1 tanesi 376 tl kargoydu gümrük vergisiydi derken 535 tlye denk geliyor
Hep kufur edip beni paramparca ediyorsun. Ya kendini koruyup akilli konustugun icjn sevdim. Illa memeni yuzunu biyerini gormek mi lazim adam gibi begenip sevemez mi insan. Hayret ya
Saglam kafa saglam vucutta bulunur. Atam bos soylemez, sende aaglam birisin belli. Kendini koruyup tavrlarinla cok akilli birisin. Ama neden imkan vermedin anlamiyorum. Seninle sohbet isterim, mumkinse mesaj atip bi selam vermek isterim musade varsa
Hakkimda yanlis dusunuyorsun, neden seni trolleyim. Anlamiyorum, sevdim tanismak istedim. Adam gibi soyledim profil ismini soyle yazacagim dedim. Durmadan atarlaniyorsun bana
Profil ismini soylemedinki. Seni beklyorum hemen mesaj atmak istyorum sana, kotu bisey soylemedim. Surekli bana kotu konusuyorsun bisey yaomadim sana ya
Bak anlamjyorsun ama seninle tanismak anlasmayi istyorum. Delikanli guzel insansin yani kiymetli ciddi birisin ya tanismak istyorum anlasana ne diyim sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bugün bi kasa kışlık domates aldım o bile daha güzel
Hahahhahaha
Tipi çok çirkin onu geçtim bu kadar sıkı ve tüm bedeni saran bir şeyle mümkün değil rahat edemem
Tercih meselesi canım ama çok rahat ben sevdim
Hiç beğenmedim ben, çok kalın askıları var ve hiç estetik değil. Giyinmem
Kız rahat ha ama ajsjjs
Çin mallarında azo testi ve belirleyici standart yoktur önermem.
Basit Türk mallarinizdan güzel.
ne kadara getirttin? rahat olur mu ki biraz bel kısmı kalın sanki
Abla çok rahat ben spor yapıyorum koşuyorum hem bel kısmı hem lastiği hemde ön taraf çok rahat hem sutyen hem korse abla normalde 1 tanesi 376 tl kargoydu gümrük vergisiydi derken 535 tlye denk geliyor
teşekkür ederim.
Rica ederim abla
Üstüne para verseler bu kadar çirkin bir şey takmam.
Kız öyle deme çok rahat ajsjsj
Sonra ağlayın memem sarkiyor die 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hayır çok kötü görünüyor.
Yok kız güzel
İçim daraldı bakarken
Nie kız ajsjsj
Çok sıkmış
Büyük bedenleridr var kuzum ama dediğim gibi tercih meselesi
Dik durmaya yarıyor daha çok gibi öyle mi
Evet hem öyle ama çok rahat spor bile yapılıyor
Ya ben hiç aliexpresten bir şey satın almadım dolandırılırım diye açıkcası bir de kaç zaman sonra geldi
10 günde geldi canım
Anladım teşekkürler
Rica ederim canım
Denemedim rahat mı memnun musun
Vallaha kuzum çok rahatım spor bile yapabiliyorum efsane hem sutyen hem. korse beli çok rahatlatıyor dik tutuyor
Denemedim
🌺❤
Çince bu
He zaten çin malı ajsis
Osospcksoxıv dandiktir
Yok Türk malından kat kat güzel ajjsis
Kksozocof kaç yaşındasın bu random ne
25 ayrıca Türk malını tüm dünya kalee almıyor ajsjs
Kapzpfpf güle gülle kullan 😅gelen ürün kaliteli mi bari
Evet harika
Umarım
Kuduruk yorumu nie siliyon
Kari isi
Anlamadim
Yok bisey
Evire cevire cok pis severim seni
Anlamadim bebem
Seni sevdim, nerdensin bebem
Ne kadar sempatik karisin sen, sevdim. Kac yasindas8n
Ben kadin deilim kizim
Senden hoslandim ssdece, bana kizip kiriyorsun. Ama akilli insansin cok begendim seni.
Cidden memleketin neres8 cok merak ediyorum seni
Slk görmedin tanımıyorsun ajsjsjs
Hep kufur edip beni paramparca ediyorsun.
Ya kendini koruyup akilli konustugun icjn sevdim. Illa memeni yuzunu biyerini gormek mi lazim adam gibi begenip sevemez mi insan. Hayret ya
Doğru helal 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Sagol, seni dinlemek isterim ama cidden. Neredensin peki ogrenci misin neler yaparsij
Bitirdim okulu ben
Oh, hayrli olsun. Bolum, meslek nedir
Beden eğitimi öğretmeniyim
Saglam kafa saglam vucutta bulunur.
Atam bos soylemez, sende aaglam birisin belli. Kendini koruyup tavrlarinla cok akilli birisin. Ama neden imkan vermedin anlamiyorum. Seninle sohbet isterim, mumkinse mesaj atip bi selam vermek isterim musade varsa
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👍👍👍
Tesekkurler. Soruyu begenen benim, mesajini beklyorum
Ben öyle giremiyorum dostum...
Profil isimin T... ile basliyor, gormussundur zaten
Ben yazayim size, profil isminiz nedir
Yaw skrm yapacan işi mk skt gt
Kiriyorsun beni. Profil isiminu yaz hadi beklyorum
Konuşmak isteyen gizliden çıkar...
Erkegin dediğini yapmam ben erkek benim dediğimi yapsın...
Bu kim olursa olsun kadın erkek bana birsey yaptıramaz Allah'in izniyle
Cok sevdim seni
Hahahhaha buna sen bile inanman
Neden dalga gecip beni kirmaktan zevk aliyorsun sen
Dalgayı sen geçiyorsun dostum ben değil
Neden dalga geceyim peki, seni begenip tanismak istemekle dalga mi geciyorum yani. Adam gibi tanimak istyorum seni
Hmmm peki
Nerdensin
Yaw skt git skrm senin dalgana mk
Bende seni cok seviyorum ya
Hadi byyy
By byyyy
Seni kaybedemem asla ya
Mk trolü 🤣🤣🤣🤣
Güya bende kanacam tuzağa dusec em haahah ezik trolll beni trollucekler aklınca uahah🤣🤣🤣🤣💩💩💩💩
Neden boyle konusuyorsun bak eski kaka yorumlarini kaldirdim. Anla artik lutfen
Boş yapma engelliyorum seni dostum
Hakkimda yanlis dusunuyorsun, neden seni trolleyim. Anlamiyorum, sevdim tanismak istedim.
Adam gibi soyledim profil ismini soyle yazacagim dedim. Durmadan atarlaniyorsun bana
Dostum gizliden çık eklerim çıkmayan sensin...
Profil ismini soylemedinki. Seni beklyorum hemen mesaj atmak istyorum sana, kotu bisey soylemedim. Surekli bana kotu konusuyorsun bisey yaomadim sana ya
Gizliden çık istek atayim sen çıkmıyorsun bende cikmam...
Bak anlamjyorsun ama seninle tanismak anlasmayi istyorum. Delikanli guzel insansin yani kiymetli ciddi birisin ya tanismak istyorum anlasana ne diyim sana
Yaw He he trol wjsjs