Yeme & İçme Hiç denediniz mi? sibel_bibi Takip Et Xper 3 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Piña Colada cocktail muhtemelen en en basit tarifi olan bi içecek olabilir. Tadı çok hafif benim gibi ağır șeyler tüketemeyenler denesin. Ananas suyu ve hindistan cevizi sütünü kariștirin yeterli Hiç denediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
RolanddDeschainn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Basit gibi dursa da istenilen tadı bulmak mesele. Bayılırım çok dengeli bir içecek 0 0 Yorumla
Ozizzers Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Daha tatlı bir şey gördüm fotoda, onu denemeyi tercih ederim 0 0 Yorumla
HızırBey Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Ben bunu içersem tuvaletten çıkamam büzük dile gelir😁 0 0 Yorumla
GhostArt Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Evet, barmenlik yaparken içmiştim. 0 3 Yorumla sibel_bibi 1 yıl Begendin mi pekii Yorumla GhostArt 1 yıl Bana hitap etmiyor. Ben sek ve sert içkiler seviyorum. Yorumla sibel_bibi 1 yıl Anladimm Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. He gülüm hergun onunla banyo yaparım 🤣 0 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Hayır hiç denediğimi hatırlamıyorum. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 20b cevap paylaştı. denemedim 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç içmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Basit gibi dursa da istenilen tadı bulmak mesele. Bayılırım çok dengeli bir içecek
Daha tatlı bir şey gördüm fotoda, onu denemeyi tercih ederim
Ben bunu içersem tuvaletten çıkamam büzük dile gelir😁
Evet, barmenlik yaparken içmiştim.
Begendin mi pekii
Bana hitap etmiyor. Ben sek ve sert içkiler seviyorum.
Anladimm
He gülüm hergun onunla banyo yaparım 🤣
Kokteyl görünümlü bacak ssjj
Hayır hiç denediğimi hatırlamıyorum.
Evet en sevdiğim içeceklerden biridir
Denemedim
denemedim
Bu resımdeki senmin
hiç denemedim
Hiç içmedim
Tadı nasıl peki
ooo her türlü faydalı