Siz ne kadar dikkat ediyorsunuz yemenize içmenize?

Sağlıksız beslenen insan hasta olur. Fazla beslenirse obez olur, az beslenirse zafiyet geçirir. Ben günde iki öğün yiyorum. Günde iki filim ekmekten fazla ekmek tüketmiyorum. Bol meyve sebze tüketip, düzenli yürüyüş yapıyorum. 1.77 boyuna karşılık 77 kiloyu geçmiyorum. Sıkıntım yok gayet iyiyim. 😎
Vücut direncini düşürür, uyku ve yorgunluk, ciltte yaşlanma, kuruluk, iç organlarda rahatsızlık, kan hücrelerinin ölmesi, kas proteinlerinin parçalanması daha 10larca sebep.
Hastalanmaya obeziteye tembel olmaya
Cevap
9Cevap
Son 2 aydır ciddi anlamda dikkat ediyorum. Bol bol su içiyorum. Abur cubur ve şeker tamamen gitti. 6 kilo verdim bu sayede.
Oo çok iyi
Ama nerde sağlıksız yiyecek varsa hepside birbirinden güzel beee
Sorma sorma🙄
Çirkin göbeğime yol açıyor. Hamile gibi duruyorum hiç hoş olmuyor.
Kilo artısı ve buna bağlı obezite ve kalp damar rahatsızlılıkları tansiyon kötü kollestrol şeker gibi rahatsızlıklar görülebilir.
Aşırı kilo , bozuk bir cilt , organ yağlanması ve hormon bozukluğu gibi bir çok şeye neden olur
Çokça hastalık, mutsuzluk ve erken yaşlanma sebebi.
Niye depresyona sebep olsun ki ben çikolata yerken mutlu oluyorum 😅
SAĞlıksız beslenenlerdenim sadece biraz göbek var dkvldcll (gördüğümü yerim)
Yeme mijtarı olarak etmiyordum ama artık ediyorum yaş 40 a yaklaşıyor maalesef
Döt döbek yapar apla
Daha ne olsun hee 😝
kendine olan saygisizligina
İkimiz de göbüş yaparız ablam daha ne olsun :D.
Diğer dünyaya erkenden bilet alırsınız
Çok güzel söyledin kısaca bole ama bir çok hastalığı çekerek gider Tlc kanalında ağir yaşamlari izleyince elimdeki ekmeği bırakıyorum
açıkcası dolaydı yoldan ölüme yol açar.
Mutluluğaaa👻
Sağlıksız yaşama
Sağlıksız bir hayata
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba,
Sağlıksız beslenme yüksek yağ ve karbonhidrat alımı başta olmak üzere katkılı ve koruyucu eklentili besinlerin vücudun tolere edebileceği miktarın üzerinde ve sık olması durumudur. Bu durumda kalp, sindirim ve bağışıklık problemleri gibi kişinin fiziksel ve mental sağlığını etkileyen olumsuz durumlar görülür.
Yüksek kiloyla birlikte tüm sağlık riskleri de açığa çıkar.
Bu durumda alınabilecek en doğru önlem sağlıklı beslenme tarzına geri dönmek ve vücudunuza antioksidandan zengin doğal gıdalar almaktır. Benim önerim sağlıklı beslenme tarzınıza destek olarak tamamen doğal bir arı ürünü olan propolis ve vitamin-mineral kaynağı olan poleni dahil etmeniz olacaktır.
Propolis yüksek antioksidan içeriğiyle beslenmenize dahil edebileceğiniz bir besin desteğidir. Günlük beslenmenize 20-80 damla dahil edebilirsiniz. Polen ise zengin bir vitamin ve mineral desteğidir. Yetişkinlerin günde 2-4 tatlı kaşığı, çocukların 1-2 tatlı kaşığı polen tüketimi önerilmektedir. Böylece beslenmenize ihtiyacınız olan vitamin-mineral ve antioksidan bileşenleri dahil etmiş ve sağlığınızı desteklemiş olursunuz.
Sağlıklı günler diliyorum.
Sevgiler.
nasıl sağlıklı beslenicem, beslenmeyi bilmiyorum doğru düzgün