Dün ve bugün toplam 20 tane ilaç içtim farklı saatlerde şimdi ilaçları sayıyorum;8 tane mide ilacı içtim,3 tane parol içtim, 2 tane çinko ilacı içtim, 2 tane antidepresan içtim, 3 tane soğuk algınlığı ilacı içtim, 2 tane lansor içtim, 2 tane ülser ve reflü için olan ilacımdan içtim, bir tanede gargara yaptım, Şimdi benim midemde antral gastrit var, bu yüzden sürekli midem ağrıyor, midem bulanıyor geceleri mide ağrısı ile uyanıyorum, endoskopi oldum ondan sonra bişey olmadı yiyordum, ha bide antidepresanları kafama göre bıraktım, bir aydır kullanmıyordum, şimdi yemek yemediğim için kullanmaya tekrar başladım kontrole gitmiyorum şu an kafama göre alıp içiyorum, mide ilaçlarını napim midem ağrıdığı için içiyorum doktor verdi zaten, Dün parolu aç karnına içmiştim, Midemde yara olduğunu düşünüyorum, bide bu ilaçlar ciğerlere ve böbreklere zarar veriyormuşşş doğrumu?
Güncellemeler
+1 yıl
Acil cevap verin KS
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Selectra istah kapiyomu kilo aldiriyomu zayiflatiyomu
Ben kullanıyorum onu uyku yapıyor ve iştah açıyor, bende şu an o var bitane daha varda adını unuttum iştah açıyor ben bıraktım yemeyi de bıraktım terkar başlicam ne güzel 10 kilo aldım onlar sayesinde
Selectra verdi doktor bana anskyete , stes var. Zayıftım kilo almistim fakat selectra zayiflatir mi aldigim kilolari verir miyim diye korkmustum sagol cevabin icin. ( bu arada sende cok ilac iciyorsun ya ) ben bitane ilac icmiyordum sadece bunu kullancam suanlik
Evet ilaç iyi bişey değil organlarım iflas edecek ama napim sürekli hasta oluyorum ya da kendi kendime yapıyorum psikolojik olarak hasta oluyorum sürekli doktora gidiyorum bişeyin yok diyorlar dün heryerim ağrıyordu ayağa kalkamıyordum gittim doktora parol soğuk algınlığı ilacı ve gargara verdi bide mide ilaçlarım var ülser ilacı mide koruyucu falan bide çinko ilacım var:( Bu arada canım korkma daha çok kilo aldırıyor ben 40 kilodan 50 kiloya çıktım 155 boyum şu an tam kilomdayım, Kendimi iyi hissediyorum diye bırakmıştım ama tekrar alıcaz, çünkü iştahım tamamen kapandı bir gün boyunca bir şey yemesem hiç acıkmam o derece, acaba çok ilaç içtiğim için mi anlamadımki, Kanıma karıştığı için midem yemek istemiyor mu bende anlamadım bugun içtim antidepresandan ama bir günde işe yaramadı tabiki, sende çok içme alışma onlara sakın sonra benim gibi bırakınca yemek yiyemezsin, kendini zorla yemek ye canım
Haklısın bence senin iştahın çok ilac aliyorsun diye istahin gelmiyor ben bile bir ara bi ilaca basladim istahim kapanmisti sonra birakmistim bide sen 8 tane iciyorsun yani 3 4 tane icsen bile yine istah kapar ya cok zarar verme kendine🙄 çoğu şeyde pskolojik durum cok takiyoruz kafaya
Evet yaa psikolojimiz alt üst olmuş, hastalık hastası olmuşuz, durduk yere hasta oluyoruz, bide ben çalışmıyorum öyle gezmiyorum evde oturduğum halde hasta oluyorum, bide benim çok yaşadığım sorun vardı psikiyatri beni az kalsın yatıyordu hastahaneye, önce bileklerimi kestim yani kestim derken çizikler atıyordum jilet ile çünkü böyle içimde olan bütün acıyı vücudumdan çıkarmak istiyordum iyi geliyordu artık zevk için yamaya başlamıştım, doktora anlattım ona göre ilaç vermişti bidaha yapmicaksın diye söz vermişti, ondan sonra AİLEM ile kavga ettik ben bir anlık öfke ile camdan aşağı atladım 😔Sadece ayağım biraz çatladı, Yaralar falan oldu betona çarptım çünkü, Travmaya götürdüler beni hastanede, polisler falan geldi beni AİLEM itti sandılar ama ben kendim atladım diyemedim eğer deseydim benş yatıracaklardı bende düştüm dedim, İşte ondan sonra gitmedim psikiyatriye bilmiyor camdan atladığımo söylersem yatırır beni, AMA ben asla yatmam orada hepsi deli 😂
Bende calismiyorum hep evdeyim ciksamda arkadasim yok tek basima dolasiyorum. Çoğunlukla pskolojim insanlar yüzünden bozuldu cok kafaya takiyorum sinirleniyorum evde duvarlara vuruyorum veya bişeyi kırıyorum sonrada cok pisman oluyorum. Pskolojimi hep insanlar bozdu çok kızgınım onlar yüzünden asabi bi kız oldum maalesef bendr
Sen ye
Offf burnumu diyorum ben
Düzgün cevap vermicrksen niye yazıyon
Doktora gitme fikri