Bu aralar hiç mutfağa giresim yok bütün yemek kokuları midemi bulandırıyor. Yemek yemeyincede halsiz oluyorum ama yemekte istemiyorum. :/ Sanırım sınav stresinden. :/
#Glowster
#Glowster
1. Stress
2. sinir
3. Gebelik/Hamilelik durumu.
4. Hormonel bir durum misal Regl /adet donemi.
5. Veya hic bilmedigin bir rahatsizlik. hepsi olabilir.
Eger hamile. olman imkansizsa Şu an icin diyorum stressden olabilir tabiki bazi insanlar senin gibi istahsizlik yasar yemezler stressden
bazi insanlarda benim gibi kendini stresliyken yemege verir kendini 😂 yemekden cok abur cubur yer..
pek takilma derim istahsizlik yemekden daha iyidir bence gecici bir durum :) sinavdan once yemegni yememzlk yapma kafan calismasi lazim ☝️
Bişeyi çok kafana taktiysan olur ya da hamilesin. Arada banada oluyo kafaya takınca ama böyle yapma hastalanirsin kanka bu kadar takma hepimiz olucez zaten
yiyemiyorsan bari içeçek olarak bişiler tüketmeye çalış iştahını açar ben öyle yapıyorum genelde
Bende de var sevdiğim yanımda olmayınca yiyemiyorum. Baya zayıfladım
Cevap
8Cevap
Sınav stresinden kaynaklanan iştahsızlık bende de var. Zorla tıkıyorum ağzıma lokmaları resmen üstelik rüyalarımda da sınava yetişemediğimi cevap anahtarımın kaybolduğunu görüyorum Allah yardımcımız olsun. Çikolata falan ye tatlı iştah kapatıyo diyorlar ama bende tersi etki yapıyor sende de işe yarayabilir belki kahvaltıda da naneli domates salata falan ye.
Yemekten bir kaşık alınca kendini doymus hissediyormusun ya da yemkle birlikte cok su tuketiyomusn
Umarim bunu derken ve bunda kisa bir sure once diyet yapmaya calismamissindir cunku bu ciddi ve olumcul bir hastaliga donusebiliyor
ayni benim gibi 2 hafta oyleyim hayla devam ediyo yogurtlu meyvelrr ye midem bulanmiyo oylr
İnsanın aklına kötü şeyler gelse de sanırım sınav stresi ;) ama yemen gerek başka bir yolu yok
Nar eksisi soru bir kasik icince kendine gelirsn cn
Mide sorunlarini cozer genellikle
Yok yararli. Tabiki. Denemedgim seyi onermem
😊 eeveeet
Ben de aynı durumdayım ne zamandır
Depresyonda olabiliriz
Aşıksan sıkıntı yok he değilsen hastaneye bir git :)
Sinir stres hamilelik yha da hastalık olabilir benim hastalık yemek yedirmiyor hap tedavisine başladım 4 gün oldu
Nedenmiş ki senin iştahsızlık
Ben de aynı senin gibiyim.
Aynen stresten olabilir bende de var bu
Dediğin gibi stresten olabilir
Kafaya bişeyleri takarsan olur
Ne güzel ya tam hayalim
Bende de aynı durum var
@xminicikk yumurta 🍳 kırıyorum sende istrmisin :)
İstemem
Kırılmış yumurta sevmem
O zaman rafadan yaparum çikolatam xd
Hamilelik durumu yoksa strestendir
düzensiz beslenme
Keşke bende iştahsız olsam
Geçmesin
İnce kalırsın
zorla yemek ye bünye alışır
gaviscon surup iyi gelir bence
Hasta olucaksın
Gobek kacinca istahsizlik olur