1.72 boy 100 kilo kızı sevgilisi neden beğeniyordur, ben nasıl kilo vereceğim?

Arkadaşlar merhaba, sizlere bir problemimden bahsetmek istiyorum. Ben 18 yaşında 1.72 boyunda 100 kilo bir kızım, maalesef pandemi süreci boyunca hiç dikkat etmedim. bir de bu süreçte ayrılık yaşayınca iyice saldım ve en son tartıya çıktığımda şok geçirdim 100 kilo olmuşum 70 iken, 100 oldum :( benim için çok kötü bir an'dı, beynimden vurulmuşa döndüm kilom 100 ama görünüşüm hiç de 100 gibi değil beni şaşırtan bir şey de bu. şu an bir sevgilim var 5 aydır birlikteyiz, uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz,1 ay sonra ilk kez buluşacağız benim şehrime gelecek. fakat ben çok gerginim, kilomu, boyumu, görünüşümü biliyor, ama ister istemez çekiniyorum. Sevgilim 186 boyunda 80 kilo yanında kötü durmak istemiyorum :/ aslında o benim kilomu falan dert etmiyor hatta seviyor ama belki içten içe beğenmiyordur bilemiyorum. Ve sıkı bir diyete girdim, her gün 1 saat spor yapıyorum öyle bir terliyorum ki sanki duşa girmişim gibi, 4 gündür devam ediyorum bütün vücudum acıyor artık 1 ay içinde sıkılaşıp iyi kilo verebilir miyim? Ben kendimi beğenmezken o nasıl beğeniyor ki :(
1.72 boy 100 kilo kızı sevgilisi neden beğeniyordur, ben nasıl kilo vereceğim?