neden çıkar neden sevgili olur anlamıyorum yolda gördüm bir de kavga ediyorlardı kız bir tane çarpsa herif yola uçacak nasıl çıkıyor bunlar nasıl problem olmuyor aralarında
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeçen cok kasli bir erkekle cok sisman kiz fotolari yaymislar nette. Aşk bu. Nerde kiminle nasil olacagi bilinmez
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
En İyi Cevaplar
+1 yılZayıf insanlar kilolularsan esmerler sarışınlardan uzunlar kısalardan hoşlanır genelde. İstisnalar da var tabii
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılCelladına aşık olmuştur. :):
media-cdn.t24.com.tr/.../...iliyor39_632312479.jpg21 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Tabiki seks amaçlı
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
56Cevap
+1 yılGerekli şekilde burada açıklamasını yapmıştım zaten insanları görünüşü ile yargılamaktan vazgeçin...
www.kizlarsoruyor.com/.../a16212-zamanimizin-en-buyuk-hastaligi-gorunum-onyargilarimiz12 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm
- +1 yıl
Okumanı tavsiye ederim
+1 yılOhaa soruya bak bende 70 kiloyum inadima kilo alcam 500 olcam mk kilolular sevemezmi niye disliyonuzki bir ara bende asiri kiloluydum 20 kilo verdimgjdjg ama o psikolojiyi anlamazsiniz cidden mesela bunu o kiz duysa o kadar cok uzulurki
24 Yorumla
Soran+1 yılevet üzülür bende ondan korkuyorum işte yarın bir gün çocuk ona kilosu hakkında söz söylerse üzülmez mi
- +1 yıl
Yani cok uzulr yikilirdm ben ama bbazi erkekler kilolu seviyo
Soran+1 yılbu erkek milleti nin sağı solu belli olmaz yarın bir gün kızı kırabilir o yüzden insan biraz da dış görünüşe dikkat etmeli
- +1 yıl
Bence de absurd bir soru ben de kilolu seviyorum. Kilolu olmak suc degil ki
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılasset.vidivodo.com/.../...0161506570318033.flv.jpg
herif dediğin gibi harbiden uçuyo :)07 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha
- +1 yıl
gülme kışın soba yakma derdi yok ne güzel :)
Soran+1 yılyazımda fazla terlet mesin :))
- +1 yıl
yazın herkes yoluna :)
Soran+1 yılya diğer kış
- +1 yıl
barışırız :)
Soran+1 yılYapma ya :) )
+1 yılBaskalarinin iliskileri seni mi gerdi arkadasim? Demekki cocuk seviyor ki cikiyor sen neden bu kadar dert ettin?
41 Yorumla
Soran+1 yıldert etmedim ilgimi çekti sadece
Birini gerçekten sevdikten sonra boy, kilo, yaş sadece lanet birer sayıdır bilmem anlatabiliyor muyum.
47 Yorumla
Soran+1 yılçok saçma kız sinirlendiğinde bu çocuğu yere serer o zaman ne olacak
Soran+1 yılHadi ya Hahahaha
Soran+1 yılHahahaha ama çok komik görünüyor
Soran+1 yılorası öyle canım ben 100 kilo olursan yine 100 kilo bir erkek le çıkarım
tam tersi olunca problem yaratmıyo ama bence insanların dış görünüşünden önce içine bakmak lazım belki o 100kilo dediğin kızın içindeki dünya okadar güzeldirki adam ona aşık olmuştur..
14 Yorumla
Soran+1 yılartık iç güzelliğine bakan kalmadı
- +1 yıl
demekki onlar yanlıdığının kanıtıdır evet dış güzelliikte önemlidir ama iç güzellik daha doğrusu evlendiğinde karşılıklı oturduğunda muhabet etmek istediğinde senin dış güzellik dediğinin pek işe yaıycağını sanmıyorum dünyamızdaki boşanmaların %80 ne yakını insanların sadece birbirlerinin görünüşlerine aldanıpta evlendiğinden dolayı olduğunu biliyoomusun...
Soran+1 yılbenim anlamadığım nokta şu yarın birgün erkek kıza kilosu hakkında kırıcı şeyler söylerse kız o zaman ne yapacak birazda onu düşünmek lazım değil mi
- +1 yıl
bak erkekler hakında bilmen gereken bişey var en azından çoğumuz biz çoğu kadın gibisevgililerimizi değiştirmeye çalışmayız eyer o kadın evlenmeden önce yani tanıştıklarında kiloluysa o adam onu öyle kabul etmiştir yani kızında doa doğal olarak ben seninle tanıştığımdada böleydim diyebilme şansı var tabi bu demek değilki nasılsa kiloma laf etmiyo 100 kiloyu 200e çıkarayım ozaman sizde olsanız bir iki kelime edersiniz yanlışmıyım he eyer ve benim en tasnif etmediğim benim için ayrılık sebebi olcak şey şudur bir kadının evlendikten sonra kendini salması nasılsa evlendim diyip kendine bakmayı bırakması bende dış güzellikten önce iç güzellik derim fakat dış güzellikte 2. sırada gelir * bu değildir çok güzel olcak hayır kendine bakmasını bilcek ben nasıl bakıyosam oda bakcak eynı şekilde bende kendimi salar bakmassam oda bana aynı şeyi yapsın şu bir gerçektirki çirkin kadın veya erkek yoktur sadece bakımsız insan vardır elmas bile işlenmeden önce kömürdür önemli olan o kömürü elmasa çevirme
böyle tanıdıklarım çok vardı, sorduğumda şu cevabı veriyolar sırıtarak:
"Hiç yoktan iyidir."
Fazla samimi olmadığım adamlara sorduğumda da:
"seviyorum ben, göül işte... vs"
cevabım gayet net olmalı01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha iyidir
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar yobazsiniz ya olamaz mi? kilonun askla ne alakasi var? Tutturmussun bir kavgada kiz yere serer diye her yoruma yapistirmissin. Ozguven eksikligin olabilir mi? Senin yok diye millete mi sariyorsun?
34 Yorumla
Soran+1 yılsen benim dediğimi anlamamışsın bir tek o değil mesela yarın bir gün erkek kıza sinirlenip kilosuyla dalga geçebilir o zaman ne olacak
Cevap sahibi+1 yılKimse dort dortluk degil herkesin kusurlari var bunu bilen bir insan dalga gecmez zaten
Soran+1 yılbilmiyorum ben kız açısından düşünmüştüm sonra üzülmesin diye
Cevap sahibi+1 yılBu tavrin hic kirici degil cunku degil mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü onlar dış görünüşlerine değil birbirlerinin kalplerine bakmışlar. Çoğu kişiye göre saçma gelse de gerçek aşk odur. İnsanlar genel olarak yanıma yakışsın dedikleri için mutsuz olup ayrılıyorlar ya zaten.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirbirlerini gerçekten seviyorlarsa birbirlerine zarar veremezler ki. Nerdeyse her erkek eşinden kuvvetli diye hepsi sevdiği kadını sinirlenince yere mi seriyor? Tabiki hayır. Ben sevdiğime bırak vurmayı bağırmadım bile. 2 yıldır çıkıyoruz bide
Soran+1 yılher zaman böyle sürmüyor işte madem kimse vurmuyor o zaman neden haberler çarşaf çarşaf kadına şiddet işliyor
Cevap sahibi+1 yılYo seviyorsa herzaman böyle sürüyor. Ben eşine hiç vurmayan birsürü erkek tanıyorum. Eniştem bile 10 yıldır teyzeme bir kere bile vurmadı. Seven insan kıyamaz zaten.
"madem kimse vurmuyor o zaman neden haberler çarşaf çarşaf kadına şiddet işliyor" yazmışsın ya ben bu yazıdan birşey anlamadım. Ben kimse vurmuyor mu demişim?
Yoksa "Nerdeyse her erkek eşinden kuvvetli diye hepsi sevdiği kadını sinirlenince yere mi seriyor?" mu demişim? Dikkatli okuyun lütfen.
100 kilo bir erkek zayıf bir kızla çıkabiliyorsa kilolu kız da erkekle çıkabilir ne var bunda?
21 Yorumla
Soran+1 yılsonra problem olmaz mı
Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Zayıf bir kız 100 kilo bir erkekle neden çıkıyorsa o da o yüzden çıkıyor olabilir. Başkalarının ilişkilerini çok da yadırgamamak lazım.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. gen havuzunu genişletmek için , bunlar basit sorular ve somut cevapları var , objektif olmayalım
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Aşk denilen sey ne gerizekali? İlla fizik mi lazim sevmis olamazmk nasil bazi erkekler senin gbi beyinsizlerle cikiyor anlamyirm
24 Yorumla
Soran+1 yılkesin ben 100 kilo olsam kimse beğenmez
Soran+1 yıl5 . sevgilimden ayrıldım gerisini sen düşün
+1 yılNedne olsun ki bende problem etmem beni sevdiğini hissettirsin bana yeterli
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani 100 kilo bir kızla mı çıkarsın
- +1 yıl
Evet çıkabilirim neden enteresan ki : tek derdim benm gerçekten sevilmek bunu hissedersem benm için problem değil kilo falan
Soran+1 yılburak sen misin len :)
- +1 yıl
Burak kim ya dalga mı geçiyorsun? Burağı tanısan fotosundan tanırsın dimi bana mı benziyor burak :S
Soran+1 yılAyyy profil e bakmamışım hiç o da senin gibi sözler söyler bir an o sandım :)
- +1 yıl
Benm gibi sözler mi ya sanki şiirler falan yazdım :D altı ustu olabilecek bişi bunu belirttim
Soran+1 yılHmmm
Gönül işte demek çok safça olurdu kesinlikle bir çıkar ilişkisi vardır aralarında
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
+1 yılBelkide adamın zevk içinde ölmek gibi bir hayali vardır :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum orasını
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İnsanlık hali.. çok kilolu olan erkekte yerüne göre zayıf çıtır bir partneri olsun ister.. karakter meselesi..
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki de kilo boy yaş onlar için sadece sayıdan ibarettir ! Aşk kiloya boya bakmaz bunu yazın artık aklınızaaa
11 Yorumla
Soran+1 yılyazıyorum da hemen siliniyor
+1 yılbnce olmaz o iş
https://www.youtube.com/watch?v=dUwy9FO1CNc01 Yorumla
Soran+1 yılolmaması lazım ama olmus işte
Herkesin hoslandigi farkli seyler vardir adamin da sisman kadinlar hosuna gidiyor demek ki bence fetisizm
00 YorumlaEe kızda tip yok ama akıl var demkki senden önce tavlamış:)
05 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ben çiroz erkek sevmem
Soran+1 yılIyyyy
Soran+1 yılPeki
Neden olsun ki? Onlar kalpleriyle anlaşmışken dış görünüşleri çok umurlarında değildir diye düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılsoruya bir de bu açıdan bak. "100 kiloluk bir kız neden çok çok zayıf bir erkek ile çıkar?"
02 Yorumla
Soran+1 yılevet kız neden çıkıyor ikisi açısındanda sordum
- +1 yıl
hayat bu yani. insan dene varlık çok komplike. çok takılmamak lazım.
+1 yılbuna aşk deniyor galiba aşkta mantık yoktur iki deli bir birini devmiş diyelim :)
01 Yorumla
Soran+1 yıldiyelim bakalım
+1 yılzayıf ve beyinsiz biriyle olmaktansa şişman ve akıllı birini tercih etmiş olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
- +1 yıl
evet
Yazık la çocuğa, yokluğun dibine vurmuş yiğidim... :-/
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Fantazi sanırım beni de hep kilolu kızlar beğenir bende hiç sevmem türün ikilemi
04 Yorumla
Soran+1 yıl:)) sendemi çok zayıfsın
Soran+1 yılHmmm
+1 yılseviyor olamaz mı bide böyle düşünün erkekleri ne kadar kötülediniz yaa herşeyi sanki birşeye ulaşmak için yapıyormuşuz gibi :)
03 Yorumla
Soran+1 yılyalan mı
- +1 yıl
orasını bilemem..
Soran+1 yılYaa
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Sanane herkez senin gibi dis gorunuse degil yuregine vuruluyo belki
01 Yorumla
Soran+1 yılsaldırma be abi
Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Tamam iki sebebi var ya kiz zengin cocuk parasini yiyor ya da kizla birlikte oluyor :)
010 Yorumla
Soran+1 yılbirinciyi anladım da ikincisi biraz tehlikeli olmaz mı çocuk için
Soran+1 yılya 46a geçmiyorsun diye ayrılmaya kalkarsan
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılVaaay
Soran+1 yılHmmmm
Neden olamaz mı aşkın gozu kordur ama o cocugun gozleride kor herhalde :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))))
+1 yılOnlar kusurları ile birbirlerini seviyordur belki. Kalp bu :)
13 Yorumla
- +1 yıl
Oda onların arasında ki sorun... derler ya aşkın gözü Kördür die
Soran+1 yılÖyle
+1 yılKalbleri birbirine ısındıran Allah fazla kurdalama Allah benim gönlüme göre de versin de kıskanma
00 Yorumla
+1 yılMilletin derdi seni mi gerdi anlamadim seviyolar ki birlikteler
00 Yorumla
+1 yılseviyordur yani olamaz mı? hem aşkın gözü kördür derler
03 Yorumla
Soran+1 yılsonra problem olmaz mı
- +1 yıl
seviyorsa geri teferruat
Soran+1 yılIlginç
+1 yılseviyordur belki inş sende bir gün 100 kilo olursun ya da senin sevdiğin ya da kocan 200 kilo olur
04 Yorumla
Soran+1 yılbirinci beddua sana dönsün inşallah
Soran+1 yılikinciye gelince ben çiroz erkek sevmem zaten
- +1 yıl
beddua değil bu onun durumunu anlamana yardımcı olur ;)
Soran+1 yılDiyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Kendinde olmayani istermis çoğu insan brlkide o yuzden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOğlanın çavuşu, bu meydan muharebesinde kesin şehit olur.
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılAffedersin ama hele de o erkeğin altta olduğu pozisyonu düşünemiyorum. Oğlanın pestili çıkar valla.
Soran+1 yılAhahaha
Cevap sahibi+1 yılEzici üstünlük dedikleri bu olsa gerek :)
Soran+1 yılPuhahahaha
Cevap sahibi+1 yılO kadar yazıp çizdik. En İyi Görüş seçmenin zamanı gelmedi mi? :)
+1 yılOnu sen anlayamazsın erkekler anlar... anladın sen onu
06 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım valla cinsel amaçla diyorsan ya altında edilirse ne olacak
- +1 yıl
Şimdi burdan yazarsam tepki çekerim gizli olmasaydın mesaj atardım
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Anladın mı ki güldün
Soran+1 yıltahmin ettim
- +1 yıl
Çok dar olurlar
Aşk kalpten kalbe giden bir yoldur.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok ilginç
- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılağır top seviyo demekki adam :)
00 Yorumla
+1 yılBazıları cidden yağlı seviyor.
00 Yorumla
+1 yılo adamlar ağır antreman yapıyor =D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yıldemekki herkes sen gibi sekilci değil
23 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ben şekilci değilim
- +1 yıl
o zman bu soruyuda sormaman lazim demekki sevgi var
Soran+1 yılPeki
+1 yılBaliketli seviyomus merak
03 Yorumla
Soran+1 yıl100 kilo balık etli mi oluyor
- +1 yıl
:)) balinada bir balik. Merak etmis onun tadi nasil diye
Soran+1 yılHmmm
+1 yılOnu tasiyabilecek bir kadın ariyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha o zaman tamam
+1 yılya başka bulamamış ya da cinsel amaçlı görüşüm
03 Yorumla
- +1 yıl
sonunu düşünen kahraman olamaz :) sen bir ilişkiye başlarken veya herkes kavgayı zaten düşünmez :)
Soran+1 yılHmmmm tedbirliolmak lazım
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yokluk... nefes alıyormuydu 100 kiloluk hatun?
05 Yorumla
Soran+1 yılalıyordu valla hemde derin derin
Soran+1 yılyer altında ezilirse ne olacak
Soran+1 yılHahaha
+1 yılEksiğini tamamlama yoluna gitmiştir belki
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm
+1 yılzıt kutuplar birbirini çeker zırvalığı
02 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
- +1 yıl
süt içip kilo almak için
aşk değil bu :D zek meselesii :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılBalinayla hamsinin aşkı
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
+1 yıliçinde kaybolmak için çıkar :))
02 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
- +1 yıl
:)))
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKışlık yorgan niyeti olabilir :D
020 Yorumla
Soran+1 yılya altında ezilirse :))
- +1 yıl
Orasi muallak kuzen :D
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
100 kg olan senmisin?
Soran+1 yılYok len 53 kilo ile bir sevgili zor buldum birde 100 kilo olursam yandığımın resmidir
- +1 yıl
Ornekledigin kisi kim hatun :D
Soran+1 yılne bileyim bugün çarşıdan geçerken onlarda önümden yürüyorlardı dikkatimi çekti
- +1 yıl
Nerde yasiyorsn sen?
- +1 yıl
Verdiğin örneğe uygun biri benim yaşadığım yerde de mevcut :)
Soran+1 yılnazilli bilirmisin
- +1 yıl
Bilmem mi. Ama ben orda değilim :) nazillide bir kız tanimistim. Sirf kızı ayara getirmek için ne sacmalamistim ya :D
Soran+1 yılsen nerede yaşıyorsun
- +1 yıl
Sana cok uzak. Malatya
Soran+1 yılHmmm
- +1 yıl
Senmisin yoksa o kız :D
Soran+1 yılYok len 53 kiloya zor bir tane sevgili buldum bende şans yok 100 kilo olsam kimse yüzüne bakmaz
- +1 yıl
Cok mu cirkinsin? :D
Soran+1 yılşanslı diyelim
- +1 yıl
Mutluluğun daim olsun hatun ;)
Soran+1 yılSaol
+1 yılcok basit asik cunku :)
00 Yorumla
+1 yılAşk ya da yokluk bilemeyiz
00 Yorumlaben çıkmıyorum, orantısız güç gibi geliyor :)
00 Yorumladengeliyolar kilo denkleniyo işte :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kızın sevmeye ve sevilmeye hakki yok çünkü di mi
14 Yorumla
Soran+1 yılya öyle bişey demedim
Cevap sahibi+1 yılOkudum yorumlarini direkt oyle demek istemissin. Ask diye bir sey var bu hayatta. Bedenin ötesine gecen. hoslandigin cocuk senden hoslanmadi da o kiza mi yazdi? Ondan mi bu kiskancligin?
Soran+1 yılpeki sen kilolu musun öyle bir müdafaa ettim ki öyle hissettim
Cevap sahibi+1 yılAhahaha kizim neyin kafasi bu? Escinseli savunursun escinsel derler kiloluyu savunursun kilolu derler. Degilim ama senin gibi bir zayif olacagima 100 kilo olmayi tercih ederim
+1 yılBenimki üstüme oturup beni eziyor sadece
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026