Kilolu kızı tavlayabilmiştir, elinden bu kadarı gelmiştir. Şimdi ise şansını deniyordur daha iyi fizikli birini bulur muyum diye. Denizde oltayı atıp hamsi yakalamışsın ama ya palamut gelirse diye olta atmaya devam ediyorsundur, öyle bir şey :)
12 Yorumla- 4 ay
Zayif benden once vardi. Anladım kiloluyu niye tavlayabiliyor?
En İyi Cevaplar
Miss gibi kilolu hatunu bulmusum daha baska maceraya gerek yok yanı şahsen öyle bir şans doğsa ne kadar sevinirim anlatamam ama iki zır karaktere ilgi duyan biri için tek açıklama yapıcagım sey ne istediğinden emin olmayan ergen ruhlu biri demek olur yoksa ne istediğini bilen biri dış görünüş vs herseyi geç hayatında sadece 1 kişi olabilir 2 kişi düşüncesi dahi olamaz varsa o kişi zaten uzak durulması gereken türden benim adıma umarım musmutlu bir gelecek herkesle olur hoşçakalın 🤗🎈🌺🍫🌹
00 Yorumla
Bende kiloluyum zayıf kızın peşinde dolaşıyor kızların hatta zayıf olması falan farketmiyor nefes alan tüm kadınlara yazılıyor ayrıldık bence açlık yani farklı tatlar istiyolar kadir kıymet bilmemek
04 Yorumla- 4 ay
Sevgilim var. Bir tane kizla konuşmaya calişirken o sıralar benimle sevgili oldu. Sonra kıza sevgilim var falan demiş. Bu kizla ayni kutuphanedeler kizin oldugu yerlere gidip kizin sevgilisi olur diye ödu patliyormuş. Kizi erkeklerden kiskaniyor yolda falan gorse de kizi tesaduf gibi yapip takip ediyormuş. Kuzenime anlattim bana saglilikli bir psikolojiye sahip olmadigini soyledi ne demek bu yani?
- 4 ay
Sen de kiloluysan seninle neden oldu
4 ayBirçok erkek zayıf kadınların peşindedir zayıflık hem sağlık hem doğurganlık demektir ve iyi görünür yani erkek burada ihtiyaç duyduğu her şeye sahip oluyor işte
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım Melis, bu genelde adamın karakter sorunu, senin kilonla alakalı bir durum değil 💅🏻✨
Bazı erkekler egosunu beslemek için “elde var, gözüm dışarıda” kafasında geziyor. Hem güvence istiyor, hem de beğenilme açlığını dışarıda tatmin etmeye çalışıyor.
Böyle tipler net şekilde saygısızdır. Senin bedenin değil, onun kalitesi problemde. Kendini suçlama, sadece çıtayı yükselt 💖🌸10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
4 ayNefis, cinsel dürtüleri onu öyke zayif kizlara yönektiyor olabilir. Mevcut kurulu duzeni bozmak.. yeni bir iliski tesis etmek ugrasacagina.. mevcut kilolu kiz ark. im dursun. Yandan yandan zayif kizlari kolluyor olabilr. Mesela, her ne kadar onaylamasakta, evli bir erkek, esinden daha guzel hanimlarla takilamktan haz duyuarak, altatmayi seçerken, mevcut kurulu duzenini bozmaz. Tavsiyem, böyle bir gözlemin var iken.. mevcut iliskini evlilige tasimaman yönünde olacak.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 765 cevap paylaştı. Aslında çoğu bilinçaltında zayıf seviyor balık etli severim vs inandırıcı değil asla
50 YorumlaBen buna karşıyim. Hem elimde ki gitmesin yancı gibi Dursun hem diğer velinimet leri tadayim düşüncesinde. Madem onunla olacaksın bunu bırak
20 Yorumla
4 ayErkekler zaten zayıf sever. Kiloluyu el altında bulundurup yükseldikçe kullanır ama aklı hep zayıftadır. Tabiki iğrenç bir durum bu.
18 Yorumla- 4 ay
Beni begenmiyormus baska zayif kizin pesinde dolasiyor nie
- 4 ay
Yorumumu tekrar okuyabilirsin açıkladım zaten
- 4 ay
Pek anlamadim
- 4 ay
Erkekler genelde zayıf kadınlara ilgi duyar. Aslında sana çok ilgi duymuyor kilondan ötürü. Senin zayıf olmanı isterdi ama çaba sarfetmeden kolayca seni tavlayabildi. Elde edebildiği sen varsın sadece. Aslında istediği zayıf kadınlar ama ulaşabildiği sensin. O yüzden seni cepte tutup başka kadınlarla olmaya çalışıyor. Senden iyisini bulunca seni bırakacak yani.
- 4 ay
Cok mantikli baska bir zayif kiz var kizin pesinde dolasip kiizi erkeklerden kiskanior neden
- 4 ay
Ondan hoşlanıyor çünkü. Karakterli olsa senden ayrılırdı, ondan sonra başkasına varırdı
- 4 ay
Evet ama ben varken kizin pesinde neden oyle yapio
- 4 ay
Karaktersiz çünkü
- Güzellik & Bakım konusunda 530 cevap paylaştı.
4 ayÇünkü zayıf olan kız her zaman daha caziptir daha güzeldir! Kilolu olmak bi artı değil, eksidir!
21 Yorumla
4 ayİşte bunu ben de anlamam Eğer zaten sevmiyorsan istemiyorsan o insanı da Umut vermeye gerek yok
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı. Basit seni elde etmiş. Aklı başkalarında. Belki kilolulara da bakıyordur.. Fark etmemişsindir
04 Yorumla- 4 ay
Sevgilim var. Bir tane kizla konuşmaya calişirken o sıralar benimle sevgili oldu. Sonra kıza sevgilim var falan demiş. Bu kizla ayni kutuphanedeler kizin oldugu yerlere gidip kizin sevgilisi olur diye ödu patliyormuş. Kizi erkeklerden kiskaniyor yolda falan gorse de kizi tesaduf gibi yapip takip ediyormuş. Kuzenime anlattim bana saglilikli bir psikolojiye sahip olmadigini soyledi ne demek bu yani?
- 4 ay
Kime takintili
Ben bunu ilk defa duydum genelde zayıf kızlarla takılıp evlenirler gözü acsa da kilolu balık etli kim varsa birlikte olurlar
10 YorumlaKilonla alakası yok bu arada aldatılan kadınlara ve erkeklere bakarsan taş gibi kadınlar var, taş gibi erkekler var. Karakter meselesi bu.
10 Yorumla
4 ayKarakter eksik olunca böyle olur madem memnun değilsin ayrıl kızın da gururunu kırma
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı.
4 ayBir kızı kalbi diğerini vücudu için sevmiştir. Hangisi hangisi kişiye/ tercihine bağlı ama.
23 Yorumla- 4 ay
Soyle de olabilir birinin yuzu digerinin vucudu
- 4 ay
Kesınlıkle
- 4 ay
Böyle bir ayrım yok erkeklerde. kalbine değil feminen duruşu, seçimlerine ve bedenini ne kadar kullanabiliyor. Güzel bir bedeni kullanamadıktan sonra işe yaramaz. Deve kuşu gibi kocaman kanatların var ama uçamıyorsun 😏 ikisine hep bireden bakar bir erkek. Ayrı ayrı bakmaz kadın da erkekte karşı cinse genelde kadınlar 4-5 özelliğin bir erkekte. 2-3 özelliğin bir kadında olmasını şart koşarız erkekler olarak. Ciddi düşünüyorsak bir bedende hepsini isteriz.
Zayıf kız istiyordur ama bulamiyordur sismani da kaybetmek istemiyor anlaşılan
05 Yorumla- 4 ay
Nie bulamiyor? Şismani nie kaybetmek istemio?
- 4 ay
Gizliden cikar msn
- 4 ay
Ekldm
4 aySeni cepte görüyor
Kilolu kız talep görmez
Görünce de bırakmaz anlayışı var
06 Yorumla- 4 ay
Niye talep gormez?
- 4 ay
Kilolu diye
- 4 ay
Ee kendisi nie bakior banaaa?
- 4 ay
İhtiyaçlarına hayır diyemiyorsun belki ondandır
- 4 ay
Ee diger zayif kizla olaydi
- 4 ay
Onu elde ederse sana yol verir merak etme
Kendine Saygin olsun
Sktr eet HEMEN
@melis123409 1.80 üzeri ve aşırı yakışıklı ise. Keza öyle erkek aldatsa bile terk etmiyorsunuz
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 486 cevap paylaştı.
4 ayKilolu kızla ihtiyaç giderdiği için ciddiye almaz ama zayıf kız gördüğü zaman iştahı kabarır hoşuna gittiği için peşinde koşar
00 Yorumla
4 ayKiloluyu seviyordur, yoksa da baska bir cikari vardir. Zayif olana ilgi duyuyordur su ya da bu sekilde :)
00 YorumlaUlaşabildiği kiloludur hayallerinde ulaştığı zayıftır belki de hayali gerçeğe kiloluyla donsuturuyordur
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 426 cevap paylaştı.
4 ayŞişman derken ne kadar şişman. Eğer ilgi çekmeyecek kadar şişmansa sevgili olmayı kabul etmesi ilginç.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 357 cevap paylaştı.
4 ayseninle birlikteyken başka bir kadına mı bakıyor
07 Yorumla- 4 ay
Evet kizi erkeklerden kiskanio
- 4 ay
baktığı kızı bir de başka erkeklerden de mi kıskanıyor ve sen varsın yanından senin sevgilin?
- 4 ay
Evet
- 4 ay
yorum yapmayayım bence aşırı kötü söz söyleyeceğim ve bir yanlışa sebep olmak istemem. ben olsam orada s... kerdim onu
- 4 ay
Benim arkamdan kizi kiskanior ama benimle sevgili
- 4 ay
Yanimda yapmio
- 4 ay
yanında yapmıyorsan nasıl biliyorsun ve sana bunu belli ediyor hatta yine farketmez orada s... kerim
4 ayKaraktersiz olduğu için başka ne sebebi olacak ki..
10 Yorumla
4 ayBir elim yagda bir elim balda olsun istemiş balı yangın üzerine sürüp sürüp yiyecek demekki😁
00 Yorumla
4 ayZayıf kadınla olsa sanki aldatmayacak mı? Karakter meselesi
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olay kiloda değil, maymun iştahlılik. Zayifla birlikte olsa, ilk firsatta kilolu ile de aldatabilir.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
4 ayDolaşır derken Sadece bakıyor mu , daha fazlasını mı yapıyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayCinsel hayatı kilolu kızla iyi değildir... Kilosundan dolayı değil. Çoğu kız her şeye tabusu var. Zevksiz ve sıkıcı. Başka tatlar arıyordur ateşler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBunu kızların aynı zaman diliminde 5-10 tane erkekle aynı anda förtleşmesi gibi düşünebilirsin..
02 Yorumla- 4 ay
Diger zayif kizin neden peşnde
Cevap sahibi4 ayOrası bilinmez.
Zayıf kızlar candır heyecandır. yatakta ayakta kızı kucağa almak isterim kilolu iş nasıl alayım
00 YorumlaErkek milleti işte zayıf kızla birlikte iken de kilolu kızın peşinde koşar
00 YorumlaAsıl amacı o olmasın
Sismani köprü niyetine kullanıp ona ulaşmaya çalışır
11 Yorumla- 4 ay
Nasil ona ulasir bole
Gizli Üye(36-45)4 ayKimse o akli yerinde degil kilolu kiz candır ya zayıf kiz ne oyle 🤢 tabi kilolu derken balik etli dolgun.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayAç gözlüdür bir tanesi ile yetinemiyodur ikisini aynı anda idare etmek istiyordur. Flortozdur takılıp geçmek istiyordur ciddi ilişki insani değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKilolu yedekte olur. Daha iyisi bulununca zi ktir çekilir
06 Yorumla- 4 ay
Yedek nasil. kilolu neden hemen kabul ediyor? Zayif s. klemiyor
Cevap sahibi4 ayKilolu ike takıl iyisi gelince mik. Tiri çek işte neyini anlamadın. Ay. Gırı kim ister maa. L mısın
- 4 ay
Ee nie takılmasin da o zaman
Cevap sahibi4 ayHaaa takıkır geçici. @msız olmaktansa ay. Gırda olsa yeter ne olacak. @m önemli
- 4 ay
Ha onun için yani🤣
Cevap sahibi4 ay@m önemli
Gizli Üye(30-35)4 ayKarısıysa kilolu olan onun için yaptıgı çocuk veya çocuklar yüzünden kilo aldıysa ondandır
00 Yorumla
4 ayKilolu şişman senmisin kendini zorbalama eğer sensen veya zayıf kız sensen de garip bi durum nedeni belli arzu çekim birliktelik yaşama amacı veya tamamen duygusal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayHep köfteye mi sarılacağım birazda tahtaya sarılayım demiş.
00 YorumlaElinde olmayanın peşindedir belki. Daha tatlı geliyorsa
00 YorumlaZayıf ona yeşil ışık yaksa şişkoyu bırakır. Şişko elindeki olduğundan bırakmıyor.
14 Yorumla- 4 ay
- 4 ay
Zaman gecirio derken
Şişman veya zayıf diye bakma , kadın ve kadın olarak bak bir kadınla iken neden başka bir kadına bakıyor sorguman gereken bu
10 Yorumla
4 ayErkek işte sen kusursuz bir güzelliğe de sahip olsan gözüne başkaları hep daha tatlı gelir kendini sorgulama sakın
01 Yorumla- 4 ay
Kadinlar farkliymis gibi
4 ayHer kızın peşinden koşarlar zayifla olsa kiloluya gider
10 Yorumla
4 ayAllah Allah tuhafa genelde erkekler zayıf sevmez ama
10 Yorumlalevrek yerken amsiyi merak etmekden kaynakli
00 YorumlaZayıf kızı kıskandırmak (?) için şişmandan faydalanıyor olabilir
00 Yorumla
4 ayKonunun sis man ya da zayifla alakasi yok o erkegin kendi karaktersizligi
00 Yorumla
4 ayBunun şişmanı zayıfı mı var biriyle birlikteyken başkasının peşinde koşulur mu gidilir mi
00 Yorumla
4 aySene olmuş 2026 bırakın artık bu saçma sapan şeyleri
00 YorumlaHedefi küçük parçalara böl, her gün veya hafta için yapılacaklar belirle.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 653 cevap paylaştı.
4 ayNe istediğini kendisi de bilmiyor itin
16 Yorumla- 4 ay
O diger kizi erkeklerden falan kiskanior neden
- 4 ay
Bebeğim Sizin yaşınız kaç
- 4 ay
25 yas
- 4 ay
Kafalarınız 17'de takılı kalmış ama
- 4 ay
Neden ole dediniz
- 4 ay
Bebeğim yaşınız 25 çocuk değilsiniz Ergen değilsiniz O zaman biraz daha olgun düşünün olgun davranın Ne istediğinizi bilin oturun bir saat boyunca ben hayatta ne istiyorum diye düşünün En azından bunu yap
4 ayşişman sevmediği içindir
02 Yorumla- 4 ay
Ee nie benimle
- 4 ay
elinde tutuyor önemsedigi birisin demekki
Hiç bir zaman ne istediğini bilmedi insan oğlu...
10 Yorumla
4 ayMakak maymunu olduğu için
13 Yorumla- 4 ay
O makak maymunu bile değil makat maymunu sjhs
- 4 ay
Yani dediğin doğru da bence o bu adam direk makat hsjsjs
- 4 ay
@Yeşil_GözlüKız 🤣🤣🤣
ince hatunları severler
10 Yorumla
4 ayBi elim yağda bir elim balda olsun hesabı 😃
10 YorumlaMerhaba
Anlamsız bir davranış10 Yorumla
4 ayDoyumsuzluk işte
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı.
4 ayErkek kadın en iyisini bulur bulmaz gider
00 Yorumla
4 ayİriyi bukduk diri bakalım diye
00 Yorumla
4 ayerkekleri anlamis değilim inan
00 YorumlaO orada yedekte beklesin diyedir
00 Yorumla
4 ayÇok eşlidir. Kiloyla alakasi olmayabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?