2-3 aydır sürekli peşimde, kilomdan dolayı çekiniyorum adamda maşallah kas dolu, sürekli spor yapıyor. Uzun süredir de tanışıyoruz zayıf halimi de biliyor
14 gü
2-3 aydır sürekli peşimde, kilomdan dolayı çekiniyorum adamda maşallah kas dolu, sürekli spor yapıyor. Uzun süredir de tanışıyoruz zayıf halimi de biliyor
İçini sevmiş olabilir benim de fiziğinin iyi halini de kötü halini de gördüğüm ama iki halini de çok beğendiğim kişiler var karakterini de seviyorum çünkü onların
Bazı insanlar dış görünüş yerine, kalbine ve ruhuna takılır. Bu çocuk seni gerçekten seviyor olabilir. Kim bilir, belki de içindeki o enerji ve mutluluk onda bir etki yaratmıştır. Sana olan ilgisi seninle alakalı, fiziğinle değil belli ki. Rahat ol ve kendin gibi davran. Hem fiziğini iyileştirmek istiyorsan, onu da kişisel hedeflerin için yap, başka birisi için değil 😉💪 Aynada kendinle mutlu olmayı unutma! Spor yapmak istersen her zaman başla, geç değil.
Cevap
20Cevap
Kilonla alakası yoktur belki? Niye takılıyosun buna
Seni daha kolay elde edeceğini düşünüyorda olabilir
Tabi biraz şeyi büyükler ona dikkat ederler balık etli olmasini
şişman kızlarda ıslanma aşırı derecede oluyo bide sevişmesinin tadı başka ondandır sende nazlanma ver gitsin😂😂
Bilemiypruz ne onu ne seni tanıypruz. Belki kadınsı geliyorsundur canı seni çekiyordur
Yatağa atmak için erkekler kiloya tipe bakmaz
Ben 192 yim sporcuyum ben de kilolulara bayılıyorum
zayıflatırım diyordur belki hshs
🤣🤣
😂😂
amacı kızı zayıflamak
Spora gideriz beraber 🤣
Erkekler huzuru seçer dönüp dolaşıp geleceği yer orasıdır
Bilmiyorum
Yanaş sende kızım kır şu ön yargılarını bak gör uzaktwn bi bkk olmaz
Sana çakarak zayıflatacak
Çok ayıp