çok mu zayıfım ya? Daha kiloluydum millet evde durdukça kilo alır ben zayıflıyorum. Bazı giydiklerimi yakıştırmamaya başladım ama çevrem genelde iyisin diyor. Nasıl sizce?
Spor yaptıkça vücut kalori harcar hem yeme isteği oluşur hem kasların gelişir kilo almasan bile vücudun şekle girer kalıplı gözükürsün kilo da alırsın yani yüzmeyi tavsiye ederim sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
55 ol en az biraz kilo al spor yaparak vücudunu düzene sokabilirsin üç öğün düzenli olarak ye kilo alırsın 50 biraz az
1 ay spor yapmanın ne gibi bir katkısı olur sence
Spor yaptıkça vücut kalori harcar hem yeme isteği oluşur hem kasların gelişir kilo almasan bile vücudun şekle girer kalıplı gözükürsün kilo da alırsın yani yüzmeyi tavsiye ederim sana
Bisiklet sürüyordum bir ara bol bol. Tekrar başlasam yeterli olur mu? Göz ameliyatı oldum su kaçırmıyorum yüzemem şu an
Olur tabi ama düzenli beslen bolca protein içeren besinler tüket kilo alırsın spor yaptıkça yaktıkça zaten acıkırsın hem sağlıklı yaşarsın
Teşekkür ederimmm
Rica ederim selametle kal kardeşim 😊
Çok idealsiniz şu an bence keşke beni köleniz olarak kabul etseniz zevkle hizmet ederdim size
168e 52yim ben de kendi isteğimle. taş gibiyim smfmdms
şaahne incecik belin vardır ne hoş olur o beli kavramak.
@kemalplus üsiktir dalyrak
Eğer yemek konusunda değişen bir durumun ve spor anlamında birşey yapmiyorsan doktora gorunmeni tavsiye ederim
Zayıfsın 5-6 kilo alsan iyi olur
52 ol bence
Değilsiniz boyunuz kilonuz ideal
5 kilo lazım gibi
Stresstendir
İyisin
İyisin
Görmek lazım