Meyve ve sebzese olmayan vitaminler de var. Tek kural az ve sık yemek. Şeker-tuz-un dan uzak durmak. Burdaki mantık. Boy ve kilona göre gereken günlük kalori ihtiyacını belirleyip az yiyerek o kaloriyi geçmemek. Atıyorum günlük 2000 kalpri ihtiyacın var zaten üstteki yazdıklarımı yemezsen her türlü 2000i geçmez ve kilo verirsin. Çok su içmen de şart
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aç kalarak kilo veremezsin, sağlıklı ve dengeli beslenerek ve istikrarlı devam ederek 1 yılda 48 kilo verebilirsin
58 kiloyum şu an kaç kilo kalırım en az?
Boy kaç peki?
Kilo vermekle kalmaz ölürsün... bu şekilde kilo verilmez..
Boy kaç...
160
Çok kasmana gerek yok 8 kilo versen sana yeter bunu hastalık haline getirmemelisin..
Hayatta kalırsan bir deri bir kemik kalırsın
Manyak mısın şaka falan mı yapıyorsun
hayır
Kilom yok senin vücununa eziyet etme. Hem sadece su içerek yaşanmaz gerekli vitaminleri almazsan organ yetmezliğine kadar gider iş ciddi durum bu
sonuca gelir misin?
yorumunu kendine sakla sonucu söyle lütfen sonucu görmek istiyorum
Sonuç mezarlık.
sadece meyve ve sebze yesem vitamin alırım?
Meyve ve sebzese olmayan vitaminler de var. Tek kural az ve sık yemek. Şeker-tuz-un dan uzak durmak. Burdaki mantık. Boy ve kilona göre gereken günlük kalori ihtiyacını belirleyip az yiyerek o kaloriyi geçmemek. Atıyorum günlük 2000 kalpri ihtiyacın var zaten üstteki yazdıklarımı yemezsen her türlü 2000i geçmez ve kilo verirsin. Çok su içmen de şart
Insallah cıddı bı soru değil
Tahtalı köye koyacak ceset bulamazlar
Yani senden eser kalmaz ölürsün 1 ayda falan
sadece sebze yesem?
30 kgye düşersin
Ölürsün
8. güne cenaze namazını kılarız
Manyak mısın sen
Ölürsün