Ben kilolu bir kızım ve yanaklarım da şişko yüzüm zayıflasın istiyorum nasıl kilo veririm
Kilo verme yöntemleri nelerdir?

Kilo vermek için kendinize bir beslenme programı hazırlamalısınız. Bir diyetisyen yardım alıp bu listeyi hazırlayabilirsiniz, tatlıdan şekerli gıdalardan uzak durmalı ve bunlar aklınıza geldiğinde başka şeylerle meşgul olmalısınız. Ayrıca her hafta mümkünse düzenli yürüyüş veya koşu yapmalısınız, ağırlık aleti varsa evde onu kaldırabilirsiniz. Barfiks mekik çekme gibi hareketler de deneyebilirsiniz.
Kalori sayarak ve 6 dan sonra yemek yemeyerek ben bu şekilde 6 kilo verdim hala da veriyorum uygulama indirdim oraya yediginin miktarını yazdıgında sınıra geldiginde uyarı veriyor zaten başarılı bi uygulama
Adı ne uygulamanın
Fatsecret ismi. Hedef kilonu yazdıgında sana bi kalori verecek onu aşmayacaksın ne yersen gramına kadar yazacaksın bi ay içinde farkı göreceksin kuralları çignersen olmaz ama
Cevap
17Cevap
-Mutlaka bol bol su içmelisin
-Sabah aç karna limon-tarçın suyu içebilirsin
-Günde 5 öğün yiyip her öğünde azar azar küçük atıştırmalıklar yemen hem daha az yemeni hem de tok kalmanı sağlar
-Günde 10 dakika bile olsa spor yapmalısın, reklam gibi olacak ama Leslie Sansone bu konuda egzersiz videoları çekiyor ve bu videolarda evde yapabileceğiniz pek çok egzersiz mevcut
Umarım yardımcı olabilmişimdir 😊
Sana tavsiye vereyim her yediğini Kalori hesabı yapma hatta hiç yapma çok yorulursun kafana çok takarsın stress olursun.
Eğer çok yemek yemiyorsan Abur cubur çok tüketiyorsan onları bırak önce.
Bu kilo verme sürecinde Karbonhidrat tüketmemeye özen göster eğer akşam yemekte bulgur pilavı varsa onu tüketebilirsin.
Yemeklerine daha çok Protein ve Sebze ekle. 2 öğün beslene bilirsen daha hızlı kilo verirsin.
Ben kilo verirken akşamları ev yemeği yemedim yediysemde 3 gün falandır.
Sabah kahvaltı salataydı hep Yeşillik ve Protein. Akşamda aynı şekilde salata.
günde 3 litre su içmeye gayret et.
Ben sabah kalktığımda hafif ısınma egzersizleri yapıyordum.
Akşam yemeğinden 1 saat önce Karın bölgesi çalışıyordum.
Yatmadanda gine hafif ısınma egzersizi bazen kalça ve karın çalışıyordum.
Ben bunu 1 ay sürdürerek 10 kilo verdim.
Spor, sağlıklı beslenme, azim. Sadece bu. Sağlık sorunun varsa başka tabii. Başka bir yöntemi yok bunun, o saçma sapan “1 haftada 10 kilo” listeleriyle ya da ne idüğü belirsiz zayıflama çaylarıyla, zayıflama kürleriyle, termal atletle, taytla, korseyle, kremle olacak iş değil bunlar. Sihirli bir yöntemi yok keşke olsa.
Spor mutlaka olmalı. spor imkanin yoksa da duzenlu yürüyüş yap beslenmene dikkat et yeterli istedigin kiloya gelirsin ancak yuzun normal
Su diyeti arastirabilirsin yuz icin de harika hem de çok kısa surede
Ara öğün (atıştırmalık, abur cubur vs) yemeyi bırakmalısın.
Çok güzel bir yöntem söyleyecem 2 haftada 8 kilo verdim. Aşık ol sıkıca bağlan hayaller kur. Ama bu öyle insan olsun ki verdiğin değeri hiçe saysın. Bir anda yemeden içmeden kesileceksin depresyona gireceksin ama baya zayıflayacaksın. Bende öyle oldu
Açlık.
İlk önce 5 gün boyunca 1 öğün ye. (az)
Açlığa alışınca 10 gün boyunca sadece su iç.
Zaten istediğin kiloya gelmiş olursun.
Eger gerçekten kilo vermek istiyorsan gunluk duzenli su icmeyi ihmal etmemelisin. Spor yapmalisin. Yedigin seylere dikkat etmelisin.
Şekeri kesersen yüz ve vücut yağların gider zaten bir süre uzak dur
Canım hep çikolata çekiyor onun yerine ne yesem elma olur mu
Olur kuru kayısıda tüketebilirsin ara öğün olarak.
Bana kalırsa internetten diyet listelerine bak ben patates diyeti sayesinde 3 kilo vermiştim
Düzenli beslenme ve düzenli spor ayrıca uyku ve su da çok önemli
Spor ve kalori açığı başka ne olucak aga
boğazı tutmak bebeğim :D
Evde diyet yapıyorum ama misafirliğe gidince tatlı çekiyor canım
bebeğim diyetteyken herkesin canı bir şeyler çeker amaç diyete sadık kalabilmek
Karatay beslenmesini dene
bol sebze yemen lazim
Kilo almayı biliyorum söyliyim mi
Yeme. Bu yeter
Protein ağırlıklı beslen ve bol bol terle
Aç kalmak :d
Merhaba sevgili KScan,
Kilo verme tüyoları neler?
Sizi hem tok hissettirecek hem de zayıflamanıza yardımcı olacak besinler tüketerek zayıflayabilirsiniz. Zayıflama süreci ne kadar uzman destekli olursa o kadar çok başarılı olur. Kilo problemi yaşayanlar ya da kilosunu kontrol altında tutmak isteyenler farklı farklı yöntemler deneyerek zayıflamaya çalışmaktadırlar, bunlardan çoğu başarılı olamayıp pes etmekte ve süreci bitirmekteler.
Halbuki zayıflama sürecine başlamadan önce vücut yapınızı, vücut özelliklerinizi iyi analiz ederek başlamalısınız. Vücut özelliklerine göre değişen bu durum uzman bir diyetisyen eşliğinde kontrol altına alınabilir. Vücut analizi yapılarak vücudunuza uygun spor ve beslenme önerileri alabilirsiniz.
Kısacası zayıflama sürecinizden önce vücudunuzun analizi yapılmalı ve vücut yapınız bilinmeli, sonrasında size uygun aç bırakmadan zayıflatacak bir beslenme planı hazırlanmalı. Spor veya günlük egzersizler uygulanmalı, bol su içilmeli ve olmazsa olmaz #seherakgül ev yapımı doğal kürlerinden destek alınmalı canım arkadaşım.