Sadece leblebi ve suyla zayiflasam nolur. Veya sizin onerileriniz vermidir sunu sunu yaparsan ise yarar dediginiz :)
Cevabın nedir?
Yalnızca leblebi ve su, günlük ihtiyacını asla karşılamaya yetmez. Bu yöntemle metabolizma hızın çok düşer, sağlığından olursun. Yemeyi azaltarak ya da aç kalarak değil de düzgün gıdalarla beslenerek ve azar azar yeyip sık öğünler yaparak kilo vermen hem sağlıklı hem de daha kolay.
Beslenme&Spor ikilisinden bahsedeceğim:
Öncelikle işlenmiş gıdalardan, abur cuburdan ve 3 beyazdan mümkün mertebe uzak durulmalıdır. Bunlar neler; beyaz pirinç, beyaz ekmek, kek, çikolata, bisküvi vs., tuz ve şeker. Bunların yerine bulgur, tam b. ekmeği, yulaf ve doğal şeker kaynakları tüketilmelidir. Ayrıca öğün sayısı artırılmalıdır. Azar azar 5-6 öğün. Akşam 7'den sonra bir şey yenmemelidir. Son öğün yoğurt olmalı. Kilo verirken protein alımı önemlidir, çünkü ister istemez kas kaybı oluyor. Bunu en aza indirgemek lazım. Bol su tüket.
Spor konusuna gelirsek. İlk olarak sürekli hareket halinde olmak gerekir. Merdiven, asansör, toplu taşıma aracı vb. şeyleri kullanmaman faydana. Daha sonra yürüyüş, koşu, yüzme, herhangi spor aktivitesi sana kolaylık sağlar. Haftada 2-3 gün koşmanı öneririm imkanın varsa. Bunu yapamıyorsan haftada en azından 4-5 gün 1 er saatlik tempolu yürüyüşler işini görecektir
Ve son olarak da inanırsan başarırsın. Her gün tartılma, 10 günde bir yeter. Dediklerime ne kadar uyarsan o kadar çabuk zayıflarsın. Ayda 1-3 kilo vermen mümkün.
x-sport221 Yorumla- +1 yıl
Benim 10 gunde 5 kilo vermem lazim ama
- +1 yıl
Kuzenimin nisani var bir kiyafet begendim onu giymem icin biraz daha vermem lazim :(
- +1 yıl
Evet sozunuzu dinliyorum ve suandan itibaren yuruyusume baslmis bulunuyorum :D
- +1 yıl
Valla ademin girdim eve ve hayatimda bir ilkle hicbise yemedim disarda cunku hep hamur isiydi ac kaldim bu saatte bisey yiyemicem acliktan ölücem ya :(
- +1 yıl
Aç bırakma kendini, fast food şart değil ki başka türlü de beslenebilirsin. Bunları öğretmem gerek sanırım sana. :) Mesela leblebi yiyebilirsin, çerez yiyebilirsin. Tavuk ızgara yapılan yerler vardır mutlaka. Burger King ve Mc Donals'da da tavuklu salata var. Bulunduğun ortamı bilmiyorum gerçi genel örnekler vermek istedim. :) Leblebi ye şimdi azıcık da meyve yiyebilirsin. Sebze de olur. Peynir de, süt de...
- +1 yıl
Ben kararimi verdim :D lahana diyeti yapicam sadece 5 gun :D
- +1 yıl
Ya yapcam yapcam :D ama kara lahanami beyaz lahana (kelem) mi onu anlamadim sabahtan beri onu arastiriyorum :D
- +1 yıl
Valla ne bilim vericez bir sekilde lahana diyetine baslicam yarin bugun alicam lahanalari corba yapiliyomus onu iccem artik 1 hafta dayancaz napalim
- +1 yıl
Tamam soz seninkini normal hayatimda yapicam sadece hizli kilo vermek acisindan yapicam lahanayi
- +1 yıl
Peki tutucam :)
- +1 yıl
gercı ben bunu okuyana kadar erimişim haberım yok :D
- +1 yıl
Eh iste :D
En İyi Cevaplar
Diyet ve Sporu bir arada yapacaksın. Yediğin kalori miktarına dikkat et bu demek değil ki çok az ye eğer çok çok az yersin metabolizma hızını düşürürsün. Şöyle anlatayım senin vücudun günlük 1500 kalori tüketiyorsa eğer bunu 500 lere düşürürsen vücut alarm durumuna geçer ve yaktığı kalori miktarını azaltır. Ama ölçülü bir şekilde kalori azaltması yaparsan metabolizmanı yavaşlatmamış olursun.
İnternettten bir sürü yerden öğrenebilirsin fakat ben sana özet şeklinde yazayım. Hamur işlerinden, hazır besinlerden, abur cuburlardan, fast food'tan uzak dur. Yaz mevsimindeyiz bol bol sebze yiyebilirsin yalnız meyveyi çok abartma sonuçta onlarda şeker içeriyorlar. Sabahları kalktığında 2 bardak su iç metabolizmanı hızlandırır gün içerisinde de susuz kalma, lifli besinler tüketebilirsin. Süt yoğurt tercihlerini light yapabilirsin. Kızartmalardan kaçın. Protein karbonhidrat ve yağ dengesini ayarla sağlıklı yağlar tüketebilirsin mesela balıkta bulunan omega yağları gibi
Spor konusuna gelince ise kardiyo egzersizleri yapıcaksın. Yani koşu, bisiklet, ip atlama vs. gibi egzersizler bunlar yağ yakmanı sağlarlar. Daha önce hiç spor yapmadıysan yavaş yavaş tempolu yürüyüşle başlayabilirsin. ya da bilmiyorum spor salonuna falan gidiyor musun. Ona göre oradaki imkanları kullanabilirsin17 Yorumla- +1 yıl
Yuruyus ve kardiyo yaptim daha once ama şu an yuruyuse basladim gene
- +1 yıl
Zaten baslarda cok zorlayinca vazgeciyorum erkenden :D
- +1 yıl
Vazgecmicemmm :(
- +1 yıl
Sana bir motivasyon videosu lazım bak bakalım :D
www.vucutgelistirmetv.com/...s-antrenman-gunu.html - +1 yıl
Valla cok iyiymis ya azim nelere kadir
hayatim dukanamca. com sitesi var. gir oraya zayiflamak icin bilgi edinirsin. ama ondan once dukandiyet. com adresi var. orda diyet test yap, testin sonunda olman gereken kiloyu ve o kiloya ne kadar surede ulasacagini soyluyor. ama o suredeki diyet listesini yani diyet koclugunu 210 dolar civari odemeyle satiyor sana. ciddi anlamda faydasi var. bence bir gozat. ama bu sekilde sagliksiz zayiflama. ama yok benim bunun icin param yok diyorsan sen yine testi yap. normal kilonu ogren. ve vaktin varsa gunde iki defa kosuya cik. yemeginde sadece enerji veren besinler kullan. eger butun gun su ve leblebiyle gecinebilecek kadar iradeliysen zaten cok rahat diyet yapabilirsin. internet sitelerindeki diyetleri bosver. saglam bir kahvalti yap. ogle yemegini de ye. ama aksam yeme. illaa acikacaksan bol su tuket. gunde iki defa spor dedim ya spordan sonra su icme. yemekten hemen sonra su icme. ama geri kalan butun saatlerde bolca su tuket. bolca terle. yemek listenden kesin olarak ekmegi, sekeri, tatlilari, hamur islerini ckar. doyabilecegin salatalar hazirla. emin ol cok isine yariyacak.
01 Yorumla- +1 yıl
Ya dukan beni okurken yordu valla o cok zahmet istiyo tek tek ugrasamam pek kuralci bir insan degilimdir uyamiyorum yani :(
+1 yılSekerli yiyecekicecek tukete meyveni sabah ye 2 porsiyonu gecmesin... aksam 7-8 den sonra bisey yeme cokacikirsan yogurt ye bir iki kaşık abartma yani:-) ekmek cok tuketmemete calis ozellikle aksamlari... hrryerden vermek istiyosan git dans et canim hergun bir saat... oryantal yap zumba yap hem eğlenirsinde :-) bol su tüketmeyi ihmal etme... et sebze zeytinyagi ve tereyagi tuketmeyecalis islenmis gidalardan uzak dur... bide 2gunde bir madensuyu ic sade... bunu diyet olarak yaparsan birakinca geri alirsin tum diyetler ayni sekilde yemeve yasama aliskanligini degistirirsen ideal kilona kadar verir sonra a sekilde devam edrsin yasam seklin boyle olursa :-)
02 Yorumla- +1 yıl
Cok tesekkur ederim canim yardimci oldun ciddi anlamda
- +1 yıl
Rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu :-) arada bademceviz findik falanda ye azar azar ama cevizi cok kacirma :-)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
113Cevap
Gelen cevapların hepsini saçma buldum benim sana tavsiyem Insanity veya P90x indir. Bir kız olduğun için sana insanity'yi daha çok tavsiye ederim. Hergün en fazla 1 saatini o sporu ayır. Insanity 2 aylık bir süreç. Değişimleri internetteki resimlerden görebilirsin. Denedim :D 2 ayda 7 kilo kadar vermiştim.
Yemek yememezlik yapma sabah öğlen yeme yazmış biri. Yemek ye ama düzenli ye. Gece yarısı canım sıkıldı şunu yiyim. Moralim bozuldu çikolata yiyim deme. Herkesle birlikte istediğin yemeği ye zaten spor sayesinde hepsini yok etçen. Abur cubur tarzı şeylerde patates yememeye çalış. et yemeye çalış. Favorim ton balıklı salatadır.
Sabahları erken kalkmana dikkat et.
sorun olursa sorabiliirsin.16 Yorumla- +1 yıl
Cok tesekkurler gercekten saolun ama ton balikli salata yiyemem baliga alerjim var surekli tavuk yemeyi sevmiyorum etide malum surekli alamiyoruz zaten :))) ama tam beni anlatmissin canim skldi cikolata yiyim diyen kisi aynen benim :( ama yapmicam artik :D
- +1 yıl
Yogurt kilo aldiriyo dediler en son hazir yogurtlar hele
- +1 yıl
Hazir yogurdun icindeki maddeler aldirmazmi kilo
+1 yılBody buildingcilerin menüsüne bak. Orada pirinc lapasini goreceksin. Yani yagsiz tuzsuz pirinc haslama. Acaaip tuvalete cikarir. 3 ogun ye ama protein agirlikli beslen. Sabah 1 kase musli yagsiz sutle. Kahvalti yapma. Aksam saat 8 den sonra agzina birsey koyma. Sabaha kadar vucut yagdan yakacaktir. Ama yersen yediklerini eritmeye çalışacaktır ve kilo yag yakimi olmayacaktir. Oglen aksam protein agirlikli. Yogurt ye. Mutlaka. Ekmek ve şekeri tamamen yok etmen lazim. Bu dediklerimin yanina her gun ya da haftada en az 5 gun kardiyo calisacaksin yani kosu veya bisiklet. bak bakalim kilo kaliyor mu. 6 ayda super olacaksin...
03 Yorumla- +1 yıl
Lapada olsa pilav genede kilo aldirmazmi ne kadar yemek lazim
- +1 yıl
Lapa pirinc insani cok tuvalete cikarir :) Bisey biliyoz da yaziyoz herhalde.. Kilo vermek istiyorsan duzenli spor yapacaksin bir de yazdiklarimi canim.. Diger tontemlerle ac kalarak hizli kilo vermek bir ise yaramaz. Daha fazl kiloyu geri alirsin. Kalici vermek istiyorsan yapacaklarini yazdim...
- +1 yıl
Peki tesekkurler.
Metabolizması norma çalışan bir insanın orta derece hareketli olduğu bir günde yaktığı enerji yaklaşık 2200 kaloridir. Eğer her gün 2200 kalori alırsanız ne kilo alırsınız ne de kilo verirsiniz. 1 kilo vermek için toplamda 8800 kalori vermek gerekir. Eğer her gün 1400 kalori alırsanız aradaki 2200-1400=800 kalorilik fark 11 günde 8800 kaloriye ulaşır ve 1 kilo vermiş olursunuz. Kilo vermenin mantığı budur. Tek tip beslenmek yerine benim verdiğim hesaba göre ne kadar sürede kaç kilo vermek istiyorsanız besinlerin kalori değerlerine göre kendi beslenme programınızı oluşturabilirsiniz.
09 Yorumla- +1 yıl
Yaptiginiz yardima hesaplarinizida katmissiniz cok tesekkur ederim saolun cok incesiniz
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
:))))
- +1 yıl
:)))))
- +1 yıl
:))))))
Sakın kilo vereyim diye yememezlik yapma metabolizman yavaşlarsa her yediğin kilo aldırır. 3 öğün yap. Birkaç hafta ekmek hiç tüketme (hamur işi de). Yağsız beslen. Tuz kullanımını azalt vücutta su tutuyor. Günde minimum 8 bardak su iç. Ama bir anda 2 bardaktan fazla içme. Öğünlerinde sebze tüket, meyveyi kahvaltıdan sonra ye. Akşam 7den sonra hiçbir şey yeme. Öğlen yemeğinde tok tutması için çorba içebilirsin. Protein de tok tutar. Kahvaltıda 1 bardak süt içebilirsin. Yağsız et tüketebilirsin. Sabah kahvaltı yapmadan dışarı çıkıp biraz koşabilirsin. Egzersizlerini o sürede yap daha hızlı kilo verirsin. Günde 2 kupa yeşil çay içebilirsin. Aklıma gelenler bu kadar. Kolay gelsin.
03 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim cok saol :)
- +1 yıl
Peki canim kesinlikle es gecmicem :)
Adaçayı içebilirsin. %100 etkili ve garanti veriyorum. 28 gün sabah ögle ve akşam içiçeksin. 3 tane içsen yeter ama dahada çok içebilirsin, vucuta sayılamayacak kadar faydası var. zayıflatma etkiside mevcut. 28 gün içtikten sonar 5 gün ara veriyorsun daha sonra tekrardan bir 28 gün olarak içmeye başlıyorsun. Ekstradan 2.5 litre su içmen gerekiyor günde. Bir arkadaşım bu dediklerimi yaptı, 87 kilodan 53 kiloya düştü.
08 Yorumla- +1 yıl
Yatin gidip 5 kilo ada cayi alcam soz sana eger ise yararsada sana bende bir sakiz hediye tamammi cann :D
- +1 yıl
Tisikkirlir sipirmin :D
- +1 yıl
Bu şapşiik ne ya herkes diline doladi bunu :D
- +1 yıl
Hm ne guzel devam edin oyleyse :D :D
ben günde 50 kere squat yapıyorum basen erisin diye.. sonra başka egzersizler yapıyorum 2,5-3 litre su içiyorum 7 den sonra yemeyi kesiyorum şeker , aburcubur , ekmek (yemiyorum ya da az yiyorum) ve çok sıkı bir kahvaltı yapıp akşam yemeğini geçiştiriyorum.. 1 hafta oldu verdim 3 kilo
07 Yorumla- +1 yıl
Squat?
- +1 yıl
hiç mi duymadınız allah allah... araştırın bakın google dan? çok etkili harekettir kalçayı kaldırır sıkılaştırır basen eritir bacak sıkılaştırır..
buyrun misal...
adrenalinebox.com/.../
fotoğraflar falan...
www.google.com.tr/search - +1 yıl
Cok tesekkur ederim youtube dan baktim ve yaptim saolun :)
- +1 yıl
Evet buldum cok tesekkur ederim :)
Sadece leblebi ve suyla kilo vermek çok sağlıksız.
Yağlı ve şekerli şeylerden uzak dur onun dışında yemeğini ye. Doyduğun an bırak zorlama.
Akşam 8'den sonra birşey yeme.
Günde 2-3 dilim ekmek ye ama kepek ekmeği.
Hergün yarım saat-bir saat egzersiz yap.
Yeşil çay iç günde 2 kere. Özellikle akşam yemeğinden sonra iç çok faydasını görürsün.03 Yorumla- +1 yıl
Anladim ben bugunbyesil cay aliym o zaman :D
- +1 yıl
Peki :D
+1 yılŞeker alimini sifira indir neredeyse tuz kullanma fazla.. yediyin besinlerde daha cok protein ağırlıklı olmasına onem ver.. kisacasi harcadigin kalori aldigin kaloriden fazla olmali ki kalori acigi kalsin ve gece uyurken kayb olan enerjivi vudut yaqlardan alsin.. bunun icin ise karbohidrat alimini azaltmalisin proteinli ve az yaqli besinler tuketmelisin.. Squat hareketini kucumseme devamli yapmaya calis.
01 Yorumla- +1 yıl
Anladm tesekkur ederim squat bir yerde pes ettiriyo ama artik
+1 yıleğer profil fotoğrafında ki insan sensen modern fitness diye bir kitap var onu alıp evde çalışabilirsin ya da spor salonuna gidebilirsin fiziğini görmedikten sonra buradan öğreneceğin bilgi yanlış olur hocam bu arad bende vücut geliştirme antrenoruyum
05 Yorumla- +1 yıl
Anladim kitap ise yararmi dersin squat yapiyorum şu an bende hocam
- +1 yıl
orada yapman gereken herşey tüm bilgiler var hayatının sonuna kadar yardımcı olucak bir kitap o squat yapman güzel fakat sadece squat yeterli olmayabilir dediğim gibi vücudu görmedikten sonra birşey denmesi çokta doğru değil
- +1 yıl
Anladim desteginiz icin tesekkurler hocam :))
- +1 yıl
kolay gelsin hocam başarılar
- +1 yıl
Sagolasinnn :)
Spor yap, akşam yemeğinde salata ye ama sadece salata ye, kahvaltıda 1 dilim ekmek yeterli olur, gün içinde bol bol meyve ye ve su iç, kafana göre ilaç kullanma, mekik çek, koşu yap. Ama kilo verince bu alışkanlıklardan vazgeçme. Her zaman yap, kilonu korumuş olursun :)
02 Yorumla- +1 yıl
Anladim tesekkur ederim tavsiyelerin icin canm
- Diyet & Beslenme konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılBunuda benmi söyliyim?
1.bp.blogspot.com/.../...amak+isteyen+az+yesin.jpg011 Yorumla- +1 yıl
bunların hepsı bonzaı hayatım :D
- +1 yıl
yok kanka bu ayık halim :P
- +1 yıl
Allahtan ayiksin :D
- +1 yıl
ayığım kanka herzaman
- +1 yıl
Tabi zaten benim kankam asla sarhos olmaz demi :D
- +1 yıl
Olmam kanka :D
- +1 yıl
Hahahh :D hadi ordan :D
- +1 yıl
yok kanka iyi cocuğumdur :P
- +1 yıl
ya inanmıyo bide :) az çok tanıyorsun siteden :D
- +1 yıl
Ne tanicam ben seni siteden bir burada gordum :F
- +1 yıl
ozaman sen siteye az takılıyorsun ki ben günde en az 5 saat geçiririm :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu çocuğun yaptıklarını yapabilirsin www.kizlarsoruyor.com/.../q1515349-kilo-vermek-isteyenler-baksinlar-142-gunde-103den-76ya-sizde
03 Yorumla- +1 yıl
Ya canim acilmiyoki sayfa yanlis diyo bidaha bakip atsan olmazmi?
Cevap sahibi+1 yıl- +1 yıl
Simdi bakabildim tesekkur ederi.
+1 yılzayıflamak her genç bayana yakışmayabilir. sizede tavsie etmem. azda olsa kiloların varsa bole kalmalısın. sizi gördüğüm kadarı ile zayıflamaya ihtiyacınız yok
03 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel moral verdiniz tesekkurler :))
- +1 yıl
rica ederim :))
- +1 yıl
:))
ben de zayıflayamıyorum bir yere kadar çok zor değil bir yerden sonra kilo vermek çok zorlaşıyor. Kardeşim pilatesle epey zayıfladı ben de başlamayı düşünüyorum. bir bak derim
06 Yorumla- +1 yıl
Aynen biyerden sonra cok zor bunun bir yontemi olmali ya
- +1 yıl
Plates sekillendirmek icin ama daha cok :/
- +1 yıl
Oooo cok iyiymis yaa
- +1 yıl
Aynen :D
Ben 89 kg dim 2 ay once şu an 81 kg yim ekmek yemeyi bıraktım yemeklerde arasıra diyet ekmeği var ondan yerım bırkaç parça bide sofradan doymadan kalk + akşam 8 den sonra hiçbirşey yeme meyve hariç
05 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar surede veesin peki
- +1 yıl
Ne kadar surede o kiloyu verdin
- +1 yıl
Ooo iyiymis baya
Diyet & Beslenme konusunda 356 cevap paylaştı. bak şimdi 1 hafta boyunca sabah ve öğlen yemeği yeme akşam yemeğinde de fazla yeme sonra koşuya çık yat gitsin 1 hafta bunu yap bn böyle 6 kilo verdim sen daha fazla yapcam dersen sana kalmış
01 Yorumla- +1 yıl
Sabah oglen yemeden nasi drcam suanaa kadar yapilan yorumlarin tam tersini soyluyosun :/
+1 yılO dediğini yaparsan ölürsün :) 3 beyazı hayatından çıkar , bol bol su iç, spor yap dicem ama üşeniyosan bol bol hareket et, yürü
01 Yorumla- +1 yıl
Peki tesekkur ederim canım
+1 yılsadece leblebi ve suyla beslenmek aptallık olur. 2 litre su iç, sebze ağırlıklı beslen ve günde 2-3 tam buğday veya kepek ekmeği ye zayıflarsın.
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten yapamadm dayanamadm yani senin dedigin gibi yapicaz artik
+1 yılYesilcay iç ve yürüyüşe çık. Normalden daha fazla kalıri harcıyosun. 1.5 ayda 6 kilo verdim tabii biraz yediklerine de dikkat edicen
03 Yorumla- +1 yıl
Cok tesekkurler :) dikkat etmeye calisicam
- +1 yıl
Günde 3 bardaktan fazlasını içme sakın yararından cok zararını görürsün
- +1 yıl
Anladm tesekkurler
+1 yılYemeden kilo verilmez diyetisyene git. Veridgi listeye uy biraz yürüyüş yap verirsin eminim. Yemedigin zaman ac kalırsın yediğin leblebi direk yaga dönüşür yapma oyle
03 Yorumla- +1 yıl
Anladm canım tesekkur ederim
- +1 yıl
Ne demek :))
- +1 yıl
:))))
Evet zayıflasan iyi olur. En iyisi sık az yemek gün içinde ceviz badem fındık falande ye meyvenide eksik etme. Düzenli beslen işte. Spora git derim birde.
01 Yorumla- +1 yıl
Yuruyus yapiyorum sadece şu an az yiyerek
+1 yılYorumlari okuyorum ve guluyorum bu isi profesyonel olarak yapip yillarca yurt disinda egitim alip tecrubesi olan birisi olarak soyluyorum bu yorumlara uyarsan ölürsün bu kadar net soyluyorum. Ac kalarak insan zayiflayamaz kisa ve net.
04 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim verdigin oneri icin sportifcocuk17 :D
- +1 yıl
Yine damgayi yedik iyi mi
- +1 yıl
Haha :D
- +1 yıl
size bende soru sorabilir miyim bu konuda deneyimiz ve eğitimiz olduğu için
+1 yılBazı alışkanlıklar değişince kilo veriyor insan. Mesela normal tabak yerine biraz daha küçük tabaklarda yemeğini yiyebilirsin. Ve faydasını gördüğüm bir alışkanlık: Sofraya acıkmadan oturma. Doymadan da kalk... :)
01 Yorumla- +1 yıl
Zor is bunlar gardas :D
+1 yılBende kilo almak istiyorum alabilirim fazlalıkları :D
01 Yorumla- +1 yıl
Nerde o gunler
+1 yılverme boşver. leblebi ve suyla yaşarsan haftada bir büyük tuvalete çıkarsın. o da bağırsağı ne yapar biliyon mu?
15 Yorumla- +1 yıl
Biliyomm :D
- +1 yıl
sebze meyve ye, gerçek tereyağı tüket ama doymuş yağ kullanma. su iç. gece yatarken yeme. az beyaz ve kırmızı et ye. az ama. hergün yumurta ye bir tane. havuç, turp, marul vs önem ver.
- +1 yıl
Bn bunlarin hepsini yesem kilo alirim
- +1 yıl
otur hepsini bir seferde ye demedim ki. az az. yaşamını rahatlıkla sürdürebilecek kadar. sadece yumurta için hergün dedim, salatayı da hergün yesen sorun olmaz.
- +1 yıl
Peki cok tesekkurler :)
Dukan diyetini dene çevremde bir çok insan iyi sonuç aldı
03 Yorumla- +1 yıl
Ne var icinde nasi bir duyet
- +1 yıl
Anladim arastiricam netten tesekkur ederim :)
Diyet & Beslenme konusunda 994 cevap paylaştı. Yemiyeceksin cok basit atilip tutulanlara hic aldanma. Gunde bir paket kraker ya da diger gunde tek bir elma. Bunlar dene vermezsen kilo gel yuzume tukur.
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam :D
+1 yıl3 Beyazı Kenara Bırak Düşük Karbonhidrat Yüksek Protein Kaliteli Yağ Al Günde 1 Saatte Cardionu Eksik Etme Erir :)
03 Yorumla- +1 yıl
Yuruyuse cogaltsam :/
- +1 yıl
vallahi ben sana söleyimmi ben bulk döneminde şişme döneminde fazla yiyorum antreman sonrası 1 saat cardio attıgım zamanlar oluyo yiende yağlanıyorum o yüzden diyet şart diyetsiz olmuyo
- +1 yıl
Anladim :(
Isvec diyeti en hizli yol. Ama en sagliklisi fitness. Illa sayi olarak kiloya takilma sporla ayni kiloda daha zayif gorunebilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Tabi vucudun sakilasiyo sonucta yurusyus yapabilirim şu an sadece o ise yararmi dersin
+1 yılTerebentin yağıyla masaj yaptır ve yiyebildiğin kadar karpuz te. Yok hala zayıflıyamıyom diyorsan dert sahibi ol o zamanda bir haftada eminol on kilo verirsin
07 Yorumla- +1 yıl
Nerde satilir bu yag
- +1 yıl
Aktarlarda ama katkısız olacak. Ayrıca selülit için birebir
- +1 yıl
Her kilonun ayrı bir güzelliği vardır. Sen yeterli psikolojik olarak Kafana takma
- +1 yıl
Selulit icin birebirse kesinlikle alicam :D :D
- +1 yıl
Ama masajı dizkapağı ile baldır bölgesine yapman gerekir, kalçalarda dahil. Akşam yaptır yatmadan sabah duş al ılık veya dayanabilir sen soğuk suyuyla bacaklarına. Yaklaşık bir ay devamet farkı illaki görürsün. Tecrübe.
- +1 yıl
ne kadar pekı bu yag :D
- +1 yıl
Yaa kusura bakma isimi yanlış verdim. Hindistan cevizi yağı ya da ardıç yağı kullan. Fiyatı 25 ile 30 lira arasında değişiyor. Özürdilerim kafam çok bulanık bu aralar.
Kilon gayet iyi gibi ama illaki zayıflayacağım diyorsan eczaneden bir balık yağı şurubu veya vitamin şurubu al. Hergün yarım saat yürü ve uyumadan önce yarım saat egzersiz yap faydasını göreceksin :)
06 Yorumla- +1 yıl
Balik degince bil tuglerim diken diken oluyo bide yagini ölürümde icememmmmm :D
- +1 yıl
Vitamin surubumu o kilo aldirmaz dimi ama
- +1 yıl
Anladim dogru diyosun dengeyi sasirtmak lazim biraz :D
bence hiç zayıflama böyle çok sevimli duruyorsun :) ama illede zayıflıcam diyosan leblebi falan olmaz adam gibi diyet yapcaksın spor yapıcaksın sık yicen ama doymadan sofradan kalkıcaksın
04 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim. doymadan kalkcaksam hic oturmim :D
- +1 yıl
yakıstırdıgın ıcın ayrıca tesekkurler :D
Yediğin yemeği iyi çiğne acele etmeden bunun etkiside var tabi spor ve diyettide uygula
05 Yorumla- +1 yıl
Diyette neler yemem gerekiyo bu onemli yag yakici yemeklerden olusan bir diyet listesi lazim bana
- +1 yıl
Cikartsan nolur alla allaaa :D
- +1 yıl
Kesinlikle var kendi basima takilinca yapamiyorum diyet
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=ZM1dIaU6-lA
bu kadın gibi y ap04 Yorumla- +1 yıl
bu kadın napıyo ben anlamadım
- +1 yıl
Kimse anlamadiki :/
Cevap sahibi+1 yılSürekli vinç kullanıyor
ve vinçin diger ucunda da baska bir kadın var 500 kg- +1 yıl
Nasi ya :D
Az önce bir soru gördüm, kız pamuk yutma yöntemiyle 25 kilo vermiş. Ama sağlıklı mı, o tartışılır :(
03 Yorumla- +1 yıl
Iyyyy ne pamugu yaa
+1 yılDüzenli spor yap, yediğin şeylerin miktarını azalt ve en önemlisi su iç. Suyun faydasını görürsün bir arkadaşımdan biliyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Anladim cok tesekkurler canim saolasin
+1 yılbol su tuket cok ogunun olsun olsun ama azar azar ye yavas ye sabahlari ac karnina bir bardak su ic ve spor yap
01 Yorumla- +1 yıl
Peki tesekkur ederim :)
Her gün yürüyüş yap. 2 litre su bitir. Bisiklet sürebilirsin. Karnını doyurmamaya çalış, açlığının gitmesini sağla. :)
01 Yorumla- +1 yıl
Aciktikca su iciyorum zaten karbonatli
öyle olmaz her besinin farklı bir vitamini var yeşillik yiyebilirsin sabah kahvaltısı hafif yap örneğin ara öğün pek yememeye çalış abur cubur düşmanın zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Anladm tesekkur ederim
boyuna göre 5 aşağı 10 yukarı sağlığın kilondan daha önemli
01 Yorumla- +1 yıl
Offf vazgecirdiniz beni zaten hepiniz :(
+1 yılYooo bence profil resminde kilon bayaa iyi görunuyo :DD:D
03 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim kardeş :)
- +1 yıl
Onemli degil kardes :D
bana sorarsan asla derim böyle gerçekten cok tatlısın
08 Yorumla- +1 yıl
Cok tesekkur ederim moralim duzeldi az biraz saolun :))
- +1 yıl
Tombis demesen iyiydi ya :D
- +1 yıl
Kabul edilmedi
- +1 yıl
Zayifsin de :D
benimde kiloya ihtiyacım var bir 5 kilo versenn :D
05 Yorumla- +1 yıl
Ahh nerde o gunler :D :D
- +1 yıl
Kiyametde yaklasiyo zaten :D
- +1 yıl
Oldu tabi canimm :D
boşver bu halinle çok tatlısın bence gerek yok önemli olan sağlık.
01 Yorumla- +1 yıl
Hayir elbise alicam onu giymem lazim o yuzdende bikac kili vermem lazim
bn büğün dukan diyeti kitabını aldım ona uyacağım bakalım.
03 Yorumla- +1 yıl
Nasi memnunmusun okuduklarindan peki :D
- +1 yıl
Anladm canım
aç karınla koşu yap bol bol su iç oralarda bayılıp kalma işe yarıyor emin ol !
032 Yorumla- +1 yıl
Bayilip kalsamda kimsebkaldiramaz zaten o ihtimali hayal bile edemiyorum :D :D
- +1 yıl
70 :D
- +1 yıl
Olmasin olmasin :D
- +1 yıl
Aynrn oyle :D
- +1 yıl
:D :D :D
- +1 yıl
38 derece burada nem cok samsun cok nemli
- +1 yıl
Hadi ya şu an bile nemden su gibi buralar
- +1 yıl
Niye sordun?
- +1 yıl
Degil tamam sakin ol :D
- +1 yıl
Hahahah :D :D
- +1 yıl
Niye :D
- +1 yıl
Sebep lazim :D
- +1 yıl
Bencede aynen oyle :D
- +1 yıl
En guzeli
- +1 yıl
Ölrüm :D
- +1 yıl
ok by
+1 yılo kadar şişkosun ki , gençlik filmi çeksek ilk sen ölürsün...
05 Yorumla- +1 yıl
Yuh ya :D o kadarda degilim be :D
- +1 yıl
o kadar şişkosun ki basküle değil kantara cıkman lazım !!!
- +1 yıl
Peki :(
- +1 yıl
o kadar şişkosun ki evde kalacan :D
- +1 yıl
Amin :D
Su iç. 2.5 litre kadar ve mutlaka spor yap. Koşmak çok iyi geliyor özellikle basenlerin varsa. Göbek için de mekik çekebilirsin :)
01 Yorumla- +1 yıl
Anladm tesekkurler
Gizli Üye(30-35)+1 yılben dukan diyetiyle vermiştim sonra yine aldm:/ ama işe yarıyor azda yemiyosun zorlayacı bir diyet değil
03 Yorumla- +1 yıl
Masrafi cok
- +1 yıl
Dukan diyeti yapmissiniz bende dusunuyorum. gorusmemiz mumkun mu sormk istedigim seyler var
Cevap sahibi+1 yıltabiki masrafida cok değil hemn fark eder mesaj tabilirsiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sadece onlara bağlı kalma yemenden biraz kısar ekmeği de bırakırsan hiç bir şeye gerek kalmaz..
08 Yorumla- +1 yıl
Ama zor veriyorum oyle yapinca sadece kilomu koruyorum hic inmiyo
Cevap sahibi+1 yılilk 1 ay filan inmez ama ondan sonra bak arada ne kadar fark olacak bende senin gibi düşünüyordum 65 e filan çıkmıştım şu an 58 filanım belki de daha az tartının doğru tarttığından şüpheliyim.. Yalnız günde hiç ekmek tüketme sabah kahvaltısında 1 yumurta muhakkak ye bir de bol sebze olsun salata da olabilir yanında peynir filan da yiyebilirsin öğlen ben bir şey yemiyordum akşam bir kase çorba bir tabak salata bir de sulu yemek yiyordum saat 5 gibi.. makarna fast food u filan hayatımdan çıkardım pilav filan da yemiyordum acıkınca da meyve ile su ile filan açlığımı gideriyordum.. böyle yaparsan sağlık yönünden de sıkıntı olmaz diye düşünüyorum kontrolsüz diyetlerle ne kadar kişi sağlığından oldu..
- +1 yıl
Olucez acliktan :(
Cevap sahibi+1 yılbenim kadar yemeyi seven biri yoktur ben dayanıyorsam sende dayanırsn bence : )
- +1 yıl
Ayni bende seni gibiyim hayatta en cok sevdigim sey
Cevap sahibi+1 yıl:D kolay gelsin
- +1 yıl
Kolaysa basina gelsin :D :D
Cevap sahibi+1 yılgelicek zatn bu aralar bayağı bıraktım kendimi yine bugün sabahtan başlamayı düşünüyorum inş da bakalım :)
Haraket yemeğe dikkat sonra gidiyor zaten 22 kişo verdim (:
01 Yorumla- +1 yıl
Massaaalllaahhh :D
Bol su iç spor yap az yağlı ye az yemek zayıflarsın bir de bitki çayları iç
04 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim canim benim
- +1 yıl
Herkesin bildigi bilgiler olsada zahmet edip yazmissiniz bu onemli benim icin cok tesekkur ederim tekrar :)
+1 yılBu balık etliliği heba etmeyin. Yeminle çok iyi duruyonuz bak zayıflamayın :D
022 Yorumla- +1 yıl
Tamam diyet yapamadigimdan degil bak sirf senin icin zayiflamicam :D
- +1 yıl
Ahahaha :D kendinizin farkında değilsiniz ellam zayıflamayın hakketten de, eyvallah :D
- +1 yıl
Ya yemin ederim sizin yuzunuzden kilo vermekten vazgectim alicam nerdeyse herkes verme diyip duruyo deli oldum ya :D :D
- +1 yıl
Bazı arkadaşlar hariç çoğu afedersiniz ama abazalıktan demiş, sizle alakası yok yani. Ben tamamen balık etli sevdam yüzünden söyledim onları. Gerçi tam bilmiyorum yaşınızı boyunuzu kilonuzu. Herkes gibi bu fotoğrafınıza bakarak söyledim ve... Tam olması gerektiği gibi bir balık etlisiniz yani :D
- +1 yıl
170 70 de kilo 5 verirsem tam olcak bence :D
- +1 yıl
Tamam onda haklı olabilirsiniz hadi 5 olsun :D valla onun dışında dokunmayın bence, ne kadar çok balık etli seven varsa artık o kadar yorum yapmışlar ki sayfa açılırken kasıyo bea. Yani burdan ne anlıyoruz, sizin alıcınız çok olacak :D :D :D
- +1 yıl
Hahah :D olsun sen nick den kazandin bikere :D :D
- +1 yıl
Ahahahaha :D ne diyim ki valla sağolun :D :D :D
- +1 yıl
Aynen bir ahmet kural hayrani olarak :D :D normal yani :D
- +1 yıl
Aaa öyle mi ben de severim kendisini -_- :D
- +1 yıl
Dimi dimi :D
- +1 yıl
Dimi? Aynen :D
- +1 yıl
He valla :D
- +1 yıl
Öyle :D
- +1 yıl
Heralde :D
- +1 yıl
Muhtemelen :D
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
1 gün geçmiş yorum mu yapıyosunuz yani :D
- +1 yıl
Yapmayimmi :D
- +1 yıl
Ahahah yok artık ya ben konuyu unuttum :D neyse :D
- +1 yıl
Hahahh :D :D
- +1 yıl
:D :D :D
Kalça, bel, basen, gobek vs en belirgin ve eritmek istediğin yer neresi?
017 Yorumla- +1 yıl
Tum vucut :/
- +1 yıl
Ne diyeti
- +1 yıl
Hahah :D
- +1 yıl
1 aylik lazim 1 aylik :D
- +1 yıl
tamam o benim dedigim zaten ortasi degil :D
- +1 yıl
Evet listem nerde :D
- +1 yıl
Ne guzelde yazdin ya :D
- +1 yıl
Uyumusum ya simdi yazsan? :D
- +1 yıl
e hade :D
Herbalife kullan suylu içecek acikma ihtiyacı duymuyorsun :)
013 Yorumla- +1 yıl
Nasi bulurum heryerde var mı
- +1 yıl
Yan etkisi felan yoktur dimi
- +1 yıl
Valla iyiymis ama pahalimi
- +1 yıl
Baya uygunmus :D
- +1 yıl
Ya yok ben lahana diyeti yapcam :D
- +1 yıl
Sen icmeye devam :D
- +1 yıl
Hahah ey allahm :D
ya ben 53 kıloyum ama kılolarım yerlestı heralde ondan kılo veremiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
53 iyi ya ama
+1 yılo zaman sadece kendini zayiflama düsüncesine odakla yeter ^^
03 Yorumla- +1 yıl
Tamam kesinlikle vermem lazim :/
- +1 yıl
buna göre de egzersiz zayiflamaya calisman felan filan ^^
- +1 yıl
Tesekkurler
Kurabiye yemeyerek işe başlayabilirsin kurabiyemsi :))
03 Yorumla- +1 yıl
Haha :D tamam :D
- +1 yıl
:)((
Fitness salonuna git, sana bir spor programı hazırlasınlar
06 Yorumla- +1 yıl
Sadece yuruyup evde mekik ceksem :/
- +1 yıl
Spor salonunuda aksatiyorum :D :D
- +1 yıl
Pfffd :(
Lifli gıdalar tüket. Kuru erik vs. Su bol iç. Spor Yap.
09 Yorumla- +1 yıl
Cok sicak insani erindiriyo ya
- +1 yıl
Sohretinde bir bedeli var diyosun hmm :/ :D :D
- +1 yıl
Ben sohret olmayi dusunmedigim icin 1 saate devam edim
- +1 yıl
Keske usenmesem :(
- +1 yıl
Azimli olmam lazim erinmemem lazim zaten :)
- Devamını Gör (97)
Devamını Gör(142)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem